В ПОМОЩ НА ДОБРИЯ СЪНKoрейската компания Nuga Medical с помощта на най-новите технологии разработи турманиева постелка, която осигурява топлина и уют в леглото.

ТАЙНИТЕ НА КОРЕЙСКОТО ДЪЛГОЛЕТИЕДобрият сън е предпоставка за отлично здраве.

#1 Първата тайна гласиСпете на твърда повърхност, за да решите проблемите си с болките в гърба.

Няма нищо по-полезно за добрия сън от спането върху твърда повърхност, защото тя предразполага човек да спи по гръб. Именно това положение дава възможност на тялото да си отпочива без излишно напрежение на мускулите.

ТВЪРДА ПОСТЕЛКА – ДЪЛЪГ ЖИВОТ!

Турманиевата постелка на Нуга Бест е практичен начин да спим на твърда повърхност в собственото си легло. Горното покритие на постелката е изпълнено с приятна на докосване екокожа, а по повърхността й са разположени 640 турманиеви елемента с шестограмна форма.

#2 Втората тайна еЗа по-здрав сън, не допускайте тялото ви да се охлади!

Мъдростта на източната медицина казва, че студените крака източват жизнената енергия от тялото и могат да попречат на виталната енергия и на доброто кръвообращение. Студът пречи на потока от енергия, а топлината го насърчава. Хладът създава стагнация, която дори може да предизвика болка. Особено важно е за хората, които трудно заспиват, да затоплят добре краката си, защото тогава кръвоносните съдове се разширяват и топлината тръгва по тялото. Така мозъкът получава сигнал, че е време за сън и човек заспива.

НИКОГА ПОВЕЧЕ СТУДЕНО ЛЕГЛО!

Топлината на турманиевата постелка е като майчина прегръдка още в първия момент, когато човек се мушне в леглото. Стаята може да бъде прохладна; топлата постелка сгрява не само краката, но и цялото тяло. Човек се отпуска и заспива.

ДАР ЗА ДОБРИЯ СЪНПостелката NM2500h e изработена от природния материал турманий; рядък оздравителен ресурс, подарен ни от природата.
Така постелката осигурява здравословна среда по време на сън.

ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА ЗА ДОБЪР СЪН

ЕНЕРГИЯ ЗА ВСЯКО УТРО

В човешкото тяло протича енергия, която влияе на здравето ни. Ако се измерят електрическите импулси в организма на млад човек, те са около шест волта, но с възрастта този показател спада. Да се повиши енергията в тялото помага турмалинът, който е единствения минерал в природата с постоянен електрически заряд; той е неизчерпаем източник на жизнена енергия. Когато човек спи 7 - 8 часа на турманиевата постелка, той не просто спи добре, но и възстановява енергията си, събужда се бодър и енергичен.

ЧОВЕК ЖИВЕЕ В ТОПЛИНА

Под въздействие на загряване, турманият в постелката отделя биорезонансни инфрачервени лъчи, които усилват енергетическите възможности на тялото. Знае се, че на разсъмване температурата на човешкото тяло започва да се понижава, също както и температурата на Земята. Много възрастни хора се събуждат, за да отидат до тоалет; тялото е охладено.

Инфрачервената топлина прониква дълбоко в човешкото тяло и поддържа постоянна телесна температура. Нощният сън на турманиевата постелка помага на човек да спи спокойно през цялата нощ, защото тялото му е в топлина. Инфрачервената топлина помага на мускулите да се отпуснат, отнема болката и умората,

СВЕЖ ВЪЗДУХ В ГРАДСКИЯ ДОМ

Турманиевата постелка работи като биполярен йонизатор и изпълва въздуха с отрицателно заредени йони, "въздушни витаминчета". По този начин се преодолява аеройонното гладуване при хора, които прекарват по-голямата част от времето си в затворени помещения. Те намаляват нивото на напрежение на електромагнитните и електростатични полета от телевизори, таблети и други. Невероятно е въздействието им при хроничен стрес, безсъние и умора. Помагат да се преодолее тревогата, паниката и неоснователното безпокойство. Така човек може да се отпусне във възстановяващ нощен сън. Аеройоните правят постелката подходяща за хора с алергии към домашен прах.

СПОКОЕН СЪН, ПРЕКРАСНО УТРО

Благодарение на използвания комплекс от минерали, турманиевата постелка е естествена антибактериална и антиакарна защита за организма. Дълговълновите инфрачервени лъчи могат да унищожават бактерии, вируси, гъбички, акари. Това прави турманиевата постелка подходяща за нощен сън за хора с чувствителна кожа и алергии.

ЕКСТРА ПО ВРЕМЕ НА СЪН

По повърхността на постелката са разположени 640 турманиеви елементи с шестограмна форма. По време на нощния сън те извършват деликатен масаж по цялото тяло. Това е допълнителна екстра по време на нощния сън, тъй като масажът намалява ежедневния стрес и напрежението, овладява мускулните болки и подобрява циркулирането на енергията по цялото тяло.

КОМФОРТ И БЕЗОПАСНОСТ

Многофункционалният пулт за управление прави използването на турманиевата постелка особено комфортно. Автономната система за управление осигурява точен контрол на температурата. Това гарантира спокоен сън през нощта.

В зависимост от индивидуалните предпочитания и желан резултат, всеки може да избере предпочитаната функция:

Функция СЪН

При температура от 30 до 40 градуса

При тази температура топлината е безопасна и може да се използва за неограничено време. Най-подходяща е за времето на нощен сън. Тази топлина е особено предпочитана от малките деца и възрастните хора.

Функция ОБГАРЯНЕ

При температура от 60 до 70 градуса

Тя създава мощен оздравителен ефект и ускорява възстановяването на организма.

Функция ДЪЛБОКО НАГРЯВАНЕ

При температура от 45 до 55 градуса

При нея започва интензивно нагряване, което подобрява кръвообращението и отпуска мускулите, намалява болките.

Функция ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

При температура 70 градуса

Инфрачервената сауна е особено подходяща при простуда. Тя осигурява естествена детоксикация и нормализира теглото.

Увлечени в надпреварата на забързаното ежедневие, хората често забравят да се погрижат за собственото си здраве; не отделят достатъчно време за сън; живеят далеч от природата. Нуга Бест създаде нова стратегия в персоналната грижа за здравето, използвана в повече от сто страни по света. Милиони хора всеки ден използват в ежедневието си Нуга Бест. Сега е ваш ред да започнете здравословен живот с Нуга Бест! Поставете начало на живот, изпълнен със здраве и енергия!

Вижте повече във видеото от статията.

Напиши коментар

Количка

X