ДЕСЕТ ГОДИНИ НУГА БЕСТ ВЪВ ВАРНА

Нека празникът да започне сега!

Десет години Нуга Бест във ВарнаДесет години по-здрави

10 години Нуга Бест във Варна

Началото на новото хилядолетие бе белязано от две революционни промени в живота на хората: информационните технологии и иновативните технологии за здраве. И ако мобилните устройства бяха приети веднага с голям интерес и ентусиазъм; то иновациите за здраве останаха на заден план.

На шести декември 2008 година отвори врати офисът на Нуга Бест във Варна.
На шести декември 2008 година отвори врати офисът на Нуга Бест във Варна.

Имахме една мечта: технологиите за здраве да станат желани и достъпни за все повече хора. С тази мечта на шести декември 2008 година отвори врати офисът на Нуга Бест във Варна. Основна цел на работата ни стана да предоставим на клиентите си най-доброто от продуктите на корейската компания Nuga Medical Co Ltd.

Мисията ни е да бъдем носители на топлина, човечност и ангажираност към здравето чрез предлаганите смарт-продукти. Споделяме философията на корейската компания:

Да дадем своя принос в съхраняване на човешкото здраве като предоставяме не само най-добрите технологии, но и най-доброто обслужване на нашите клиенти.

Днес след десет години Нуга Бест се превърна в любима марка за потребителите в град Варна, а уникалният маркетинг на продажби подобри живота на много хора. Чрез безплатни и неограничени по брой демонстрации, клиентите ни се запознават с най-новите тенденции в грижата за здравето – термотерапия и хиропрактика.

Резултатът?Какво постигнахме през изминалите десет години?

  • През изминалите десет години офисът ни е посетен от над 500 000 клиента;
  • Повече от 500 семейства се радват на удоволствието в края на работния ден да релаксират на масажното оборудване на Нуга Бест ( NM5000, NM4000,NM5000P, N5);
  • Над 5 000 човека избраха топлината на турмания като си взеха голямата постелка за нощен сън (NM2500, NM2500H);
  • повече от 8 000 продукта среден клас са в домовете на хората, за да им помагат в ежедневната грижа за здраве (NM30, NM70, NM80, NM90, NM300, NM200, NM55, NM55P, MHP100, E3, E5, Miracle II);
  • Продадени бяха над 23 000 аксесоара, които се отличават с уникалност и ефективност.

Турманий - материал от бъдещето

За изминалите десет години в град Варна Нуга Бест създаде нова стратегия в персоналната грижа за здравето. Все повече хора осъзнават, че съхраняването на здравето изисква активна позиция, а иновативните технологии на корейската компания Nuga Medical Co Ltd са модерно средство в ръцете на съвременния човек.

От десет години Нуга Бест помага на хората във Варна да живеят и да изглеждат по-добре; да променят живота си и да сбъдват мечтите си; да поддържат здравето си по естествен начин.

Десет години пишем историята си заедно с нашите клиенти.Историята на Нуга Бест в град Варна са хилядите изключителни истории на нашите клиенти: истории на възстановяване и истории на успехи; истории на ангажираност към собственото здраве. Различни истории, които са обединени от ентусиазма на променения живот.

Десет години демонстрираме възможностите на продуктите на Нуга Бест като още една възможност за съхраняване на здравето в условията на обездвижване и стрес. За нас беше чест да бъдем част от развитието на компанията Nuga Medical Co Ltd. През изминалите десет години лоялните ни клиенти видяха и изпробваха четири поколения масажни оборудвания; три поколения термомасажори за стъпалата и три поколения турманиеви постелки. Всеки един от продуктите, които предлагахме в началото на дейността си, днес е усъвършенстван; разполагаме с продуктово разнообразие.

Преди десет години започнахме с една мечта…

Nuga Best | Марка на годината

Днес се чувстваме удовлетворени, че предлагаме на нашите клиенти най-доброто от технологиите за здраве по света, тъй като за втора поредна година Нуга Бест бе избрана за марка на годината в категорията “смарт-продукти за здраве”.

Благодарим Ви, скъпи приятели, че ни подкрепяхте през изминалите години. Вашето доверие ни ангажира още повече, защото в днешния високотехнологичен век е важно да си останем хора.

БлагоДарим Ви!


Напиши коментар

Количка

X