ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЗНАНИЕ

Изключително признание.Изключително признание. Президентът на Nuga Medical Чо Сън Хен получи почетна грамота лично от Президента на Република Корея Мун Дже Ин

От шести до девети декември се проведе Международно изложение на изобретенията (Seuol International Invention Fair) в Сеул, Южна Корея. Присъстваха представители на патентни ведомства , организации за обмен на технологии и IP- институции от цял свят, демонстриращи най-модерните достижения в областта на патентите и трансфера на технологии.

Изключително признание

Изключително признание. Президентът на Nuga Medical Чо Сън Хен получи почетна грамота лично от Президента на Република Корея Мун Дже Ин.
Изключително признание. Президентът на Nuga Medical Чо Сън Хен получи почетна грамота лично от Президента на Република Корея Мун Дже Ин.

Организатор на Международното изложение на изобретенията е Асоциацията за насърчаване на изобретенията в Корея под патронажа на Президента на Република Корея Мун Дже Ин. Сеулското международно изложение се осъществява и под патронажа на Корейската Агенция за интелектуална собственост. Това изложение е най-голямата платформа за обмен на патентна информация и трансфер на технологии. Има за цел да помогне на отделните изобретатели и изследователи, кандидатстващи за патенти и реализиране на изобретенията.

Компанията Nuga Medical Co.Ltd беше номинирана и наградена по предложение на Корейската Агенция за интелектуална собственост за изключителния си принос в развитието на икономиката и индустрията.

Президентът на компанията Nuga Medical Co Ltd Чо Сън Хен получи почетна грамота лично от президента на Република Корея Мун Дже Ин в номинацията “За принос в развитието на икономиката и индустрията”. Наградата е и признание за увеличения експорт на продуктите на Нуга Бест по цял свят.

Според проучване, проведено от Института за международна търговия на Корейската международна Асоциация (KITA) потребителите в глобалния пазар избраха дизайна и качеството като основни причини за конкурентно способността на корейските продукти, включително и тези на Нуга Бест. Изключителното отличие на компанията Nuga Medical на Международното изложение в Сеул е още един огромен подарък за потребителите на Нуга Бест по цял свят.

Напиши коментар

X