Т9 – ШИКОЗНИЯТ ПОЯС НА НУГА БЕСТ

Готов да издържи всички предизвикателства Т9 - Шикозният пояс на Нуга Бест

Т9 - Шикозният пояс на Нуга Бест

Технологиите вдъхнаха нов живот на древните традиции. Настъпи нова ера в използването на топли технологии за здраве. Нуга Бест надгражда традицията на носене на пояс като превърна пояса в част от съвременното ежедневие.

Турманиевият пояс T9 – ексклузивно изобретение на Нуга Бест

  • Поясът не е отживелица.
  • Носенето на пояс не е само традиция, но и здраве.
  • Поясът е бил част от ежедневното и празнично облекло на мъже в продължение на столетия.
Поясът не е аксесоар към облеклото. Той се появява естествено като необходимост, за да се предпазят кръста, бъбреците и корема. Това е и основното предназначение на турманиевият пояс Т9.

Т като ТОПЛИНАИновативен продукт на Nuga Medical Co

Този иновативен продукт на Нуга Бест използва най-новите технологии за здраве, така наречената суха топлина. Буквата „Т“ в названието на модела означава топлинен ( от гр. therme ).
 В източните народи векове наред се знае, че топлината е източник на добро здраве и самочувствие. Така турманиевият пояс Т9 запазва в топлина кръста, бъбреците и корема.

НОВ ЖИВОТ ЗА СТАРИТЕ ТРАДИЦИИТопли технологии за здраве.

Това е уникален масажор. По вътрешната му повърхност са разположени дискове от турманий, които при нагряване отделят дълговълнова инфрачерена топлина и отрицателно заредени йони.

Най-голяма полза за здравето оказва биорезонансната инфрачервена топлина, която съответства на честотата на излъчване на здравата човешка клетка. Тази топлина е напълно безопасна. Тя разхлабва спазмираните мускули, подобрява кръвообращението, намалява масните отлагания и  болката. При нагряване на турманиевия пояс се отделят и отрицателно заредени йони, които премахват умората и повишават работоспособността.

Лесен за използванеНевероятни резултати при редовна употреба.

Шикозният пояс Т9 има още една функция. За сметка на турманиевите дискове той осъществява качествен загряващ масаж. На мястото на натиска настъпва свежа кръв, която носи кислород и хранителни вещества. Точковият масаж премахва мускулните спазми и възстановява енергията на човека.

Турманиевият пояс Т9 е достъпния термомасаж за всяка част от тялото. Той не само защитава кръста и бъбреците, но при нужда може да се постави на всяко място, което където има болка.

Т9 - съчетание на древни източни традиции и най-новите толинни технологии за здраве.

ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

#ТУРМАНИЕВ ПОЯС Т9 ОТ НУГА БЕСТ

Традиции & ТехнологииТ9 | Турманиевият пояс – среща на традиции и технологии

Удобен е, може лесно да се увие около талията или всяка друга част от тялото. Благодарение на специалния еластичен удължител, турманиевият пояс е подходящ за всяка фигура. След като се завърже около кръста затопления пояс може да се изключи от контакта, а човек – спокойно да се разхожда из  стаята или офиса, да се занимава с работата си. Топлината се запазва дълго време. Но дори изключен, той се нагрява от човешкото тяло и има благоприятен ефект върху здравето: дава стабилност и топлина на кръста; не позволява охлаждането му в студените зимни дни.

Достъпен & ЕфективенПерфектен термомасаж за всяка част от тялото.

Дълбокото нагряване и масажът с турманиевия пояс Т9 са естествено и достъпно средство за поддържане на стройна фигура, когато се постави в областта на корема или бедрата. Като резултат от постоянното му използване се извеждат излишната течност, токсините, премахва се целулита.

Без болкаТоплинният масаж е безопасно средство за избавяне от болки във всяка част от тялото.

Топлинният масаж е безопасно средство за избавяне от болки във всяка част от тялото. Особено ефективен е при хора с тежка физическа работа, полезен е за тези, които водят обездвижен начин на живот. Ежедневният термомасаж на стъпалата се отразява изключително благотворно върху човешкото здраве. Той е добро средство за подобряване на кръвообращението на краката, намалява потливостта им,  болките от шипове и мазоли. Изработен от висококачествен и еластичен материал, турманиевият пояс Т9 лесно може да обгърне с топлината си всяка част от тялото. Със своето топлинно въздействие той е безценна помощ при травми и при активни спортни занимания.

Използвай ежедневноОтлично средство за подобряване на кръвообращението.

Ежедневният термомасаж на стъпалата се отразява изключително благотворно върху човешкото здраве. Той е добро средство за подобряване на кръвообращението на краката, намалява потливостта им,  болките от шипове и мазоли. Изработен от висококачествен и еластичен материал, турманиевият пояс Т9 лесно може да обгърне с топлината си всяка част от тялото. Със своето топлинно въздействие той е безценна помощ при травми и при активни спортни занимания.

Предимства на Т9 | Турманиев пояс
Предимства на Т9 | Турманиев пояс

  • Модерното цветово решение и изключителен дизайн гарантират удоволствие при използването на пояса. 

ПредимстваТ9 | Турманиев пояс

  • На външната му повърхност има джоб тип „кенгуру“, в който са разположени плоски турманиеви дискове, които се нагряват. По този начин може ЕДНОВРЕМЕННО да се нагряват корема, кръста и ръцете. Това е голямо удобство за тези, на които времето все не достига, а страдат от студени ръце или имат артритни изменения.
  • Интелигентната система за управление прави използването на модерния пояс лесно и удобно. Изключително предимство е и това, че пулта за управление е закрепен на корпуса.
  • Топлината може да се регулира според индивидуалните потребности и пояс в желан продукт за хора на всяка възраст.
  • Лек, удобен и мобилен, той превръща грижата за здравето в истинско удоволствие.
  • Изключителен икономичен, бързо загрява и много бавно изстива.

С новия турманиев пояс на Нуга Бест традицията оживява! Поясът не е вече само добър спомен от миналото; нито е отживелица. Благодарение на новите технологии той влиза в живота на модерния човек естествено като необходимост да бъдат предпазени кръста и бъбреците, да бъде съхранено здравето.

Напиши коментар

Количка

X