ТОВА Е МОЯ ПРОДУКТ – ТУРМАНИЕВИЯТ ПОЯС

Това е моя продукт - турманиевият пояс!Димитричка Димитрова Петрова, пенсионер

В залата на Нуга Бест, Варна, съм от 2011 година. Бях насочена от лекар-физиотерапевт, тъй като имам двустранна коксартроза, плексит и болки в гърба, които много ме притесняваха. Първите процедури на леглото-масажор ми дадоха големи надежди, че съм попаднала на правилното място. Успокоих се, съня ми се подобри, чувствах се с повишен тонус. След първите процедури имах усещането, че имам криле и ми се искаше да хвръкна!

Димитричка Димитрова Петрова, пенсионер

Мнение на наш клиент

Димитричка Димитрова Петрова, пенсионер

Как започна всичко?Всичко стана съвсем неволно.

През лятото на 2012, при едно подхлъзване пред хладилника на мокър под, получих много силно разтежение в лявото коляно. Болките бяха трудно поносими, едва се качвах и слизах на тролея. Беше ми много трудно, но продължих да идвам в залата, уверена, че уредите ще ми помогнат. Заради силните болки лежах само на турманиевата постелка. След около две седмици болките отшумяха.

В това време в залата на Нуга Бест представяха нов продукт – турманиев пояс. Той много ми хареса, защото беше мобилен. Можеш да го поставиш на болното място, на раменете, на кръста, на коленете и т.н. Може да се спи на него през нощта, да се грееш по два или три пъти на ден.

Т9 - ТОВА Е МОЯ ПРОДУКТ!ПОМИСЛИХ СИ - ТОВА Е МОЯ ПРОДУКТ, за моите финансови възможности.

Закупих си го. Започнах да го ползвам в домашни условия много интензивно. Болните си колене греех всяка вечер, докато гледах телевизия. Сутрин го нагласях на 65 градуса и го премятах през рамото в лявата си част, където ми бяха болките. Това го правя и досега. След около една година острите болки, които имах, изчезнаха. Поясът го използвам, за да си грея кръста и корема поне половин час на 55 градуса. След това с проектора си правя масаж по посока на часовниковата стрелка и обратно. Вечер час и половина след хранене също си нагрявам корема.

Живота е хубав!ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ МИ ПОМОГНАХА ДА СИ ПОДОБРЯ ПЕРИСТАЛТИКАТА И ДА ЗАБРАВЯ СЛАБИТЕЛНИЯ ЧАЙ.

Всички продукти на Нуга Бест са отлично качество. Мечтая си да имам леглото-масажор вкъщи. Благодаря на екипа на Нуга Бест за отличната организация, внимателното отношение и обширната информация, която предоставят на клиентите си, за да ги мотивират да посещават залата и да си закупуват от продуктите на световната марка “Нуга Бест”.

Напиши коментар

Количка

X