ДА ОТЧЕТЕМ НАПРЕДЪКА

ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНО ТЯЛО, ЕДИН ШАНС.Oт 25.02 до 15.03.2019 година в центъра на Нуга Бест Варна се проведе 21-дневно предизвикателство

То бе организирано така,че да позволи на участниците да влязат в добра физическа форма без глад и без допълнителен стрес. Предизвикателството се проведе в обкръжението на съмишленици.

Всеки от 32 – та участника ежедневно използваха четири Нуга – процедури: масаж на оборудването; топлинно нагряване в областта на талията; електромускулна стимулация и прием на две чаши алкална йонизирана вода от бутилката Sense 50.

ДА ОТЧЕТЕМ НАПРЕДЪКАВсеки понеделник бе измервана обиколката на талията на участниците, а в началото и в края на предизвикателството на всеки участник бе направен детайлизиран анализ на телесния състав чрез професионалния медицински апарат на японската фирма Tanita.

  • Kилограми
  • Телесни мазнини в проценти
  • Обща телесна вода в проценти
  • Мускулна маса
  • Физически рейтинг

  • Костна минерална маса
  • Основен метаболизъм
  • Индекс на телесна маса
  • Метаболитна възраст
  • Висцерална мастна тъкан.

Всички, предизвикали себе си участници, получиха много добри резултати.

Първо място

Теменужка Димитрова

Но с най-големи постижения се отличи Теменужка Димитрова на 67 години. За времето на предизвикателството тя свали шест килограма, намали с 5% телесните мазнини и с 4% висцералните мазнини като в същото време увеличи мускулната маса и процента на вода в тялото с четири процента. Намали с десет сантиметра обиколката на талията си и се “подмлади” с единадесет години. Тя бе отличена с турманиево колие T.HeRa.

Второ място

Мария Николова

На второ място се класира Мария Николова. За времето на предизвикателството тя свали тринадесет сантиметра от обиколката на талията си; намали с осем процента общите мазнини и с четири процента висцералните мазнини в тялото си. “Подмлади” се с пет години. Наградена бе с турманиева гривна от колекцията TeHeRa.

№3

Златка Янчовска
Златка Янчовска

№3

Пенка Христова
Пенка Христова

Трето място

Златка Янчовска и Пенка Христова.

Златка Янчовска е на 51 години. За времето на предизвикателството тя свали пет килограма, намали общите мазнини с 8%, а висцералните – с 3%. “Подмлади се” с 5 години, а обиколката на талията й намаля с три сантиметра.

Пенка Христова е на 75 години. За изминалите двадесет и един дни тя свали четири килограма, намали с пет общите телесни мазнини и с три процента нивото на висцералните мазнини. Свали от талията си три сантиметра. Нейният метаболизъм се подмлади с четири години.

Наградени бяха с турманиеви медальони.

РезултатПостихнахме изключително добри резултати.

С изключително добри резултати се отличиха също така: Людмила Атанасова, която свали девет сантиметра от талията си и свали повече от три килограма, Руска Стефанова намали обиколката на талията си десет сантиметра и свали почти два килограма; Тотка Пировска, която свали осем сантиметра от талията си; Мадлен Маркова намали със седем процента обиколката на талията си и с 5% нивото на висцералните мазнини; Мария Гаева също свали седем сантиметра от обиколката на талията си и 2% от вътрешните мазнини; Вълчо Друмев намали с два процента общите мазнини в тялото си и се “подмлади” със седем години. Наградени бяха с паста за зъби от луксозната колекция на Нуга Бест Tourcia.

Дързост & ВдъхновениеЩе участваме отново ...

Не само резултатите, но и вдъхновението на всички участници бе впечатляващо. Те показаха на всички присъстващи в центъра на Нуга Бест, че да се грижиш за здравето си може да бъде забавно. Всички участници са единодушни, че биха се включили в ново предизвикателство, за да достигнат идеалните показатели на добро здраве.  Предизвикателството успя да превърне всеки участник от пасивен наблюдател в активно ангажиран за здравето си човек. Защото всеки има само едно тяло и само едно здраве, които трябва да ухажва ежедневно.

Един живот, едно тяло, един шанс

В 21 - дневното предизвикателство ние използвахме следните продукти на Нуга Бест:

Напиши коментар

Количка

X