Когато имаш леглото, ти пестиш париВ залата на Нуга Бест дойдох преди единадесет години и съм много доволна.

Започнах да идвам всеки ден и да правя масаж на леглото. Преди единадесет години залата беше малка. Сега, слава на Бога, е голяма и ще има повече хора. Аз си купих леглото – масажор, турманиевата постелка, пояса и възглавничката.

  • Първото нещо, което разбрах, след като си купих тези уреди е, че спестих парите, които давах за лекарства.
  • Второто нещо е, че цялото семейство може да ги използва .
  • Третото нещо е, че когато ползваш леглото и станеш от него, имаш енергия, хубава енергия.

Полезно за здраветоТези камъни действат на здравето и ти чувстваш как тази енергия от камъните влиза в тялото ти.

Тези неща, дето ги има в Нуга Бест и можем да ги купим, действат на тялото, върху мазнините. Ние жените е много важно да имаме хубаво тяло. Много пъти като гледаме тялото си, виждаме мазнините и не се чувстваме добре. Затова е важно да идваме в Нуга Бест или да си купим леглото. Навън може да е минус 40 градуса, влезеш в топлата турманиева постелка или леглото – масажор и не те интересува нищо. Тези камъни действат на здравето и ти чувстваш как тази енергия от камъните влиза в тялото ти. Ти го чувстваш. Не е просто да седнеш на леглото и да кажеш: Топло ми е. Ти чувстваш тези камъни работят за тялото ти. Аз си нормализирах кръвното налягане, а в залата чух, че някои хора са намалили и метаболитната си възраст. Когато имаш енергия, ставаш сутрин и имаш сили да правиш много неща. Ние, жените, казваме всяка вечер: Утре ще направим това, утре ще направим това… Ама, когато станем на другата сутрин, нищо не правим, защото нямаме енергия. А когато имаме леглото и турманиевата постелка, ставаме с енергия и си вършим работата.

Трябва да се грижим за здраветоНие си мислим: Това струва много пари. Няма да купим. Няма да харчим пари.

Първо си купих турманиевия пояс и с него получих много добър резултат. На петите си имах като кокал и като вървях боса или на обувки без ток, много ме болеше. Това място беше и много зачервено. Слагах краката си на пояса и вече нямам този проблем. Мога да ходя боса на земята – не ме боли; мога да ходя с обувки без ток – не ме боли. А за кръста поясът е страхотен! Ние си мислим: Това струва много пари. Няма да купим. Няма да харчим пари. Трябва да дадем пари на семейството. Трябва да вземем заем за семейството за къща. Ама ние трябва да мислим: Ако ние сме здрави, можем да правим повече неща за децата си. Ние няма да бъдем товар за семейството и много е хубаво.

Аз съм много доволнаКогато имаш леглото, ти пестиш пари!

Аз съм много доволна! Леглото-масажор, килима, поясът действат на тялото, а ние трябва да се грижим за него. Ако не се грижим за тялото си, постоянно ще боледуваме. Когато имаш леглото, ти пестиш пари! Слава на Бога за това място и за тези хора! Слава на Бога за всичко!

Още мненияМнения на наши клиенти за продуктите на Нуга Бест.

Посетете ниЗапознайте се с продуктите на Нуга Бест.

Напиши коментар

Количка

X