N4 | МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ ПРИ БЕЗУПРЕЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

N4 | Многофункционалност при безупречно изпълнение N4 - четвърто поколение на умния масажор на Нуга Бест

N4 | За всеки от семейството

Южнокорейската компания Nuga Medical, лидер на световния пазар, представи четвъртото поколение на smart - масажора N4.

Конструкторите на масажното оборудване са отчели пожеланията на своите потребители и особеностите на новото време като са ги въплътили в новия масажор N4. Той има красив съвременен дизайн, безупречно качество и много функции. Новаторската конструкция на масажора позволява оптимално да се използва пространството на помещението. Дебютът на оборудването на пазара бе ознаменувано с първия му успех: на конкурс, провеждан в Южна Корея от Министерството на промишлеността, търговията и природните ресурси, N4 е признат за продукт от световна класа.

Гергана Бъчварова | Мнения

ПредназначениеСъздадени да побеждават.

Основното предназначение на персоналния термомасажор – стимулатор N4 е поддържане и възстановяване на здравето и гъвкавостта на гръбначния стълб; съхраняване на правилна и красива осанка на всяка възраст. N4 – това е умния масажор, който се грижи за добрата хигиена на гръбначния стълб. Ежедневното му използване запазва баланса на тялото и не допуска изместване на центъра на тежестта на тялото. Това е домашния специалист за справяне с болките в гърба, без странични ефекти; лесно и приятно.

Четири иновативни промени.Ново за вашето здраве

Оборудването N4 се отличава с четири иновативни промени

#1

Ергономична конструкция.

#2

Два отделни вътрешни проектора, които се движат независимо един от друг.

#3

Възможност за индивидуално регулиране на дължината на масажора.

#4

Сгъваем дизайн.

#1 ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯПрецизност във всеки детайл.

N4 | ВПЕЧЕТЛЯВАЩ ДИЗАЙН И ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯ
N4 | ВПЕЧЕТЛЯВАЩ ДИЗАЙН И ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯ
N4 | Многофункционалност при безупречно изпълнение

Елегантният дизайн на масажора – стимулатор N4 му позволява да се впише в интериора на всеки дом или офис; в кабинета за масаж или спа-център. Благодарение на ергономичната конструкция е повишена ефективността на двата проектора и на топлинните подложки от турманий. Допълнителният матрак, с дебелина 45 милиметра, е разположен над основния корпус. Това осигурява по-удобно използване на оборудването и по-ефективно въздействие върху зоната на кръста. Ергономичната конструкция е разработена в съответствие с естествените извивки на гръбначния стълб. Човешкото тяло не е праволинейно. N4 e направен така, че отчита този факт и повтаря всички извивки на човешкото тяло. Специалистите на Нуга Бест разработват уникални проектори, повтарящи извивките на шийния, гръдния, поясния отдел на гръбначния стълб.

ЕДНОВРЕМЕННО ДВИЖЕЩИ СЕ ДВА ВЪТРЕШНИ ПРОЕКТОРА.

ЕДНОВРЕМЕННО ДВИЖЕЩИ СЕ ДВА ВЪТРЕШНИ ПРОЕКТОРА.

#2 ДВА ВЪТРЕШНИ ПРОЕКТОРАДо появата на N4 Нуга Бест изпреварваше своите конкуренти с гениално разработената единична ролка, предназначена за масаж на шията.

N4 стана първия масажор в света с два самостоятелно движещи се вътрешни проектора.

  • Проектор за шията

Шията е деликатна и нежна. Затова този проектор е конструиран така, че да осигури щадящ масаж в областта на шията.

Вътрешният турманиев проектор е покрит със силикон, за да гарантира деликатно въздействие в областта на шията. Този проектор има c-образна траектория на движение като извършва едновременно три въздействия: разтягане, разхлабващ и точков масаж,топлинно въздействие. Днес все повече хора прекарват много време, приведени над смартфона, а това предизвиква явлението “текстова шия”. Активното въздействие на вътрешния проектор за шията е една възможност в ежедневието човек да се предпази и да си спести много болки.

  • Проектор за гръдния и поясния отдел на гръбначния стълб

Четири турманиеви ролки се движат по гърба като правят корекция на гръбначния стълб и едновременно с това го нагряват. Тези ролки имат релефна форма, за да въздействат на пет реда биологично активни точки от двете страни на гърба. Проекторът масажира меките тъкани, без да въздейства пряко на гръбначния стълб. Ефективно разхлабва спазмираните мускули и облекчава болката и натрупаното напрежение. Оказва меко стимулиращо въздействие,без да предизвиква дискомфорт.

#3 ИНДИВИДУАЛНО РЕГУЛИРАНЕ НА ДЪЛЖИНАТА НА ОБОРУДВАНЕТОКомфорт и поразителна ефективност.

ЕРГОНОМИЧНА КОНСТРУКЦИЯ

ИНДИВИДУАЛНО РЕГУЛИРАНЕ НА ДЪЛЖИНАТА НА ОБОРУДВАНЕТО

Благодарение на иновативния дизайн на N4 е възможно регулиране на дължината на оборудването на шест нива в съответствие с височината на човека. Това прави използването на масажора комфортно за всеки член на семейството.

Когато човек се разположи удобно върху масажора, краката му се разполагат на допълнителния матрак, в специални вдлъбнатини от турманий.

Инфрачервената топлина на турмания нагрява областта на прасците, премахва усещането за тежест и намалява болката в мускулите. Освен това турманиевите подложки помагат човек да заеме правилно положение върху оборудването, което прави масажа по-комфортен.

#4 СГЪВАЕМ ДИЗАЙНОще една иновативна промяна в конструкцията на масажора позволява оптимално да се използва пространството в помещението.

ПЕРФЕКЦИОНИЗЪМ ВЪВ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ.

СГЪВАЕМ ДИЗАЙН

След масажа допълнителният матрак може да се сгъне и оборудването N4 да не заема много място. Конструкцията на масажора позволява използването на допълнителния матрак в сгънато положение. Лесно е! Достатъчно е да се издърпа фиксатора и допълнителният матрак ще заеме вертикално положение. Когато човек седи на допълнителния матрак, прасците се разполагат във вдлъбнатините от турманиева керамика. Инфрачервената топлина релаксира мускулите на краката, премахва умората и болката. Иновативният сгъваем дизайн на оборудването N4 позволява не само да се пести пространство, но и дава възможност времето за отдих да бъде прекарано с грижа за здравето. Този начин на използване на масажора може да се съчетае с гледане на телевизия,четене на книга или разговор с приятели.

ЛЕГЛОТО МИ Е МАСАЖОРТермомасажорът - стимулатор N4 може да се използва в различни режими на работа като осигурява различно въздействие върху човешкото тяло.

Автоматичен линеен режим – 10%
Автоматичен основен режим 30%
Основен + специален режим (с използване на външния проектор) 50%
Основен + специален + особен ( с използване на колана-миостимулатор) 70%
Основен + специален + особен – два -три пъти на ден. 100%

  • Автоматичен линеен режим – 10%
  • Автоматичен основен режим -30%
  • Основен + специален режим (с използване на външния проектор) – 50%
  • Основен + специален + особен ( с използване на колана-миостимулатор) – 70%
  • Основен + специален + особен – два -три пъти на ден – 100%

ТУРМАНИЙТехнология от бъдещето.

Оборудването N4 оказва благотворно въздействие върху целия организъм благодарение на природния материал турманий, ноу – хау на компанията Нуга Бест. Инфрачервената топлина от турмания стимулира цялото тяло, значително намалява различните мускулни болки и овладява мускулната атрофия. Турманият способства насищането на организма с кислород; оказва положително влияние на настроението, самочувствието и работоспособността.

В забързаното ежедневие все повече хора търсят начин да се погрижат за здравето си у дома; искат комфорт и ефективност; мобилност и многофункционалност; качество и достъпност. Четвъртото поколение на умния масажор на Нуга Бест идва с нови възможности, съобразени с новите предизвикателства на нашето време, за да отговори на нуждите на съвременния човек.

Напиши коментар

Количка

X