Здраве & РелаксРелакс, здраве, дълголетие с продуктите на Нуга Бест!

Аз съм Друмчо Друмев. Имах здравословни проблеми с левия крак. Преди години бях загубил цялостно движението на крака. Две години ми бяха необходими в болнични условия да възстановя движението на крака. С годините чувствах дискомфорт при ходене, като левият ми крак след сто – двеста метра започваше да се влачи. Просто това усещах по време на движение.

Нуга БестNuga Best | Демонстрационен център Варна

Научих за Нуга Бест и след осем процедури в залата, ползвайки масажното легло N4 се почувствах по – добре. До третия ден наистина имах дискомфорт по време на движение. Но след третата процедура неочаквано забелязах с всеки изминат ден, до осмата процедура, подобрение в моята походка. Забелязах релакса, който също дава продукта N4 и реших да закупя леглото за нашето семейство.

За себе си бях убеден в положителното въздействие върху моите болежки, които споменах. Освен това съпругата ми Тодорка Друмева има плексит в зоната на плешката. Тя направи три процедури, започна подобрение и към момента има също положителни резултати. Надяваме се в нашето семейство да получим здраве и дълголетие с продуктите на Нуга Бест.

Посетете нашия канал в YouTube

Напиши коментар

Количка

X