С НУГА БЕСТ ЗА ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ

ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНО ТЯЛО, ЕДИН ШАНСДобрите резултати - награда за постоянството.

През изминалия месец в центъра на Нуга Бест град Варна се проведе 30-дневно предизвикателство. То бе организирано в обкръжението на съмишленици и имаше за цел да даде възможност на участниците да влязат в добра физическа форма и да подобрят осанката си.

Двадесет участника се отличиха с постоянство и активна грижа за здравето. Те редовно използваха термомасажора N4, коланът-миостимулатор в областта на корема и пиеха алкална йонизирана вода от бутилката Sense 50. В началото и в края на предизвикателството на всеки участник бе направен детайлизиран анализ на телесния състав чрез професионалния медицински апарат на японската фирма Tanita.

  • килограми
  • процент телесни мазнини
  • обща телесна вода в проценти
  • мускулна маса
  • физически рейтинг

  • костна минерална маса
  • основен метаболизъм
  • индекс телесна маса
  • висцерална мастна тъкан
  • метаболитна възраст

РЕЗУЛТАТИДен след ден участниците ставаха свидетели на физическото преобразяване на своите съмишленици. Насърчаваха се един друг, поощряваха се и заедно вървяха към мечтаните резултати.

Победителят Вълчо Друмев

С изключително добри показатели се отличи Вълчо Друмев, който стана големия победител в това предизвикателство.

Много добри резултати и чудесна физическа форма получиха също така Ганка Иванова и Людмила Атанасова.

ВИЖТЕ НА ВИДЕО

Пред посетителите в залата на Нуга Бест Вълчо Друмев сподели:

Аз участвах и в двете предизвикателства, защото те са чудесен метод да изпробваш ефекта на уредите върху себе си; да се опознаеш по-добре. Методът на сравнение и методът на опознаване! Тази възможност имаме, когато се включим в едно предизвикателство, защото в началото и в края имаме възможност да сравним резултатите, които сме постигнали с помощта на уредите на Нуга Бест.

ЧУВСТВАМ СЕ СУПЕР!С Нуга Бест към по - добро качество на живот!

Метаболитната ми възраст се намали с цели седемнадесет години; японският анализатор показа, че съм на 47 години Това ме радва! Ние не се състезаваме, ние предизвикваме себе си! Коланът-миостимулатор ми направи такива мускули, каквито съм нямал и на 25 години. Препоръчвам най-горещо на всички приятели, ако имат време , да идват в Нуга Бест. За да подобрят живота си към по-добро. С Нуга Бест за по-добро качество на живот!

Участниците в поредното предизвикателство проявиха постоянство и постигнаха резултати, които не са очаквали. Всички са единодушни, че в обкръжението на съмишленици, грижата за здравето се превръща в истинско забавление.

Напиши коментар

Количка

X