ИНОВАЦИИ С ПОЛЗА ЗА ЗДРАВЕТО

ИНОВАЦИИ С ПОЛЗА ЗА ЗДРАВЕТОN5 - пет пъти по-ефективен.

Първият автоматичен термомасажор – стимулатор на Нуга Бест излезе на пазара през 2002 година и промени изцяло разбирането за начина, по който човек може да се грижи за здравето на гръбначния си стълб. Преди това хората или се примиряваха с болката, или плащаха за болкоуспокояващи средства и скъпи масажи.

N5 | ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОРМасажното оборудване N5 е пето поколение на smart-масажорите на Нуга Бест.

my folder

Ергономичен Folder дизайн.

Видимо дизайнът е променен и отговаря на изискванията на най-взискателните клиенти; лесно се вписва във всеки интериор. Ергономичният и сгъваем дизайн във вид на папка позволява термомасажорът да се съхранява лесно, без да заема излишно място. Може да се постави изправен до дивана или да се прибере под спалнята. Лесно преносим е. Тежи само 50 килограма, с 20 килограма по-лек в сравнение с предшестващите поколения масажори. Благодарение на функционалната дръжка и колелца, оборудването може бързо и удобно да се премести.

for life

Здрава и надеждна изработка.

В термомасажорът-стимулатор N5 е използван по-висок клас верижно задвижване, характерно за продукти премиум клас. Така се гарантира по-добра тракция, по-малко приплъзване и по-малък разход на електроенергия. Осигурява плавно и комфортно движение на вградените вътрешни проектора.

разТВОРЕТЕ N5

the sound of silence

Изключително тих режим на работа.

Всички части и механизми в масажното оборудване са разработени така, че да се намали звуковото налягане. Това гарантира ниско ниво на шум и отсъствие на вибрации. Безшумната работа на вътрешните проектори осигурява постоянно спокойствие и комфорт.

smartness

Прецизност в детайлите.

Течнокристалният LCD-дисплей позволява във всеки момент да се проследи работата на термомасажорът и допълнителните аксесоари; отчита се и времето до края на сеанса. Релефните бутони са удобни за използване. За максимално удобство свободно може да се регулира ъгъла и посоката на поставката за пулта за дистанционно управление. Перфектна работа на процесора и изключителна прецизност при избора на режим, време и температура.

relax & relax

Релакс преди всичко.

По време на масажа може да се слуша музика от вградените тонколонки или със слушалки. Това позволява пълноценен релакс и възстановяване. МР-3 файловете могат да се запаметят на Micro CD-карта.

За първи път в света.

for the first time

За първи път в света.

N5 е първото в света оборудване, където масажът се осъществява за сметка на три самостоятелно движещи се нагревателни проектора: за шията, гърба и кръста. Те се движат едновременно, следвайки естествените извивки на гръбначния стълб. Това увеличава въздействието с 30% и прави термомасажорът N5 три пъти по-ефективен.

a step to better health

Масаж на шест ръце.

Турманиевият проектор за шията е оформен във вид на буква С и е обгърнат със силикон, за да осигури мек и деликатен масаж на мускулите около шията. Това въздействие позволява да се снеме напрежението и болката във врата и ръцете. Щадящата тракция, която се постига за сметка на височината на проектора, поддържа правилната извивка в шийния отдел на гръбначния стълб и отнема болката. Вторият проектор е конструиран така, че да се движи между лопатките, да стимулира трапецовидния мускул и стимулира атрофиралите мускули. Ергономичната конструкция на третия проектор премахва болката и напрежението в кръста; възстановява мобилността и поддържа естествената извивка.

feel alive again

Овладява болката без странични ефекти.

Клиничните изпитания на термомасажора-стимулатор показват, че след две седмици мускулните болки намаляват със 75%. Възстановява се гъвкавостта на гръбначния стълб и радостта от движението.

find your balance

Концепция за индивидуалност.

Лесно може да се избере програма, съобразена с индивидуалните потребности на всеки. Непрекъснатият масаж се препоръчва за релаксация в края на работния ден, а масажът с акупресура е предпочитан в сутрешните часове. Частичният масаж на шията е подходящ за хора, които прекарват много време над мобилните устройства. Секторният масаж в областта на кръста е за тези, чиято работа е свързана с продължително седене или вдигане на тежести. Особено полезен е масажът на краката за хора, които през целия ден работят изправени. Освен изброените автоматични масажи, с помощта на пулта за управление, всеки би могъл да си направи своя индивидуална програма, отчитайки състоянието си. Лесно и удобно всеки може да избере предпочитаната продължителност на масажа: от 30 до 50 минути.

keep your health

Допълнителен комфорт.

Допълнителният комфорт се получава за сметка на възглавничката в областта на главата и краката. Пълноценният релакс е гарантиран с помощта на допълнителните аксесоари: външен турманиев проектор, колан-миостимулатор, нагревателни елементи в областта на ръцете и краката.

natural balance

Качеството като водещ принцип.

Термомасажорът-стимулатор N5 предоставя възможност да се използват иновативните технологии с грижа за здравето. Признат е за продукт от световна класа. Още с появата си на международния пазар оборудването N5 печели награда за най-добър дизайн , а вече две последователни години: 2017 и 2018 Нуга Бест е избрана за марка номер едно в сегмента “технологии за здраве”.

Напиши коментар

Количка

X