Nuga Best – марка на 2019 година

Направихме го отново!

Nuga Best – марка на 2019 година.
За трета поредна година Nuga Best получи наградата Марка на годината.

На 24 юли 2019 година в голямата конферентна зала на Grand Hyatt в столицата Сеул се проведе церемонията по връчване на наградата “Марка на годината 2019”. Корейската компания Nuga Medical Co.Ltd за трета поредна година получи първо място в номинациите “Марка на годината” в категорията “Медицинско оборудване”.

Това е най-грандиозната церемония по награждаване в Корея и на нея се отличават иновативни марки, любими на потребителите в Корея и Китай: марки, които разкриват потребителските тенденции за 2019 година. В церемонията по номиниране и награждаване тази година участваха около 1500 марки в 17 различни категории от икономическата, социалната и културна сфера.

Заслужено признание

За трета поредна година Nuga Best бе номинирана в категорията “Марка медицинско оборудване” в Китай и Корея за 2019 година.

Сред всички номинирани компании, Nuga Best спечели престижната награда “Марка на 2019 година” в категорията “МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ ЗА КОРЕЙСКИЯ И КИТАЙСКИЯ ПАЗАР”. Голямата награда бе връчена лично на президента на компанията Nuga Medical Co.Ltd г-н Чо Сън Хен, който е и член на Академията на науките в Корея.

С разбиране за здраве

Нуга Бест – част от здравословния начин на живот.

Престижното отличие означава, че продуктите на Nuga Best се оценяват изключително високо от привържениците на здравословния начин на живот в Корея и Китай. Залог за успеха на Нуга Бест са изключителното качество на невероятните welnes-продукти, които отговарят на индивидуалните потребности и предпочитания на потребителите.

Спечелената награда е признание на милионите доволни клиенти от Корея и Китай. В тези страни съществува огромна конкуренция в сектора “медицински оборудвания за домашно ползване”. И това се обяснява с факта, че днес все повече хора предпочитат да вземат грижата за здравето в свои ръце. Милиони хора преодоляват своята пасивност и предприемат мерки, за да запазят здравето си през годините.

Вече и в България

Технологии от бъдещето – за Вашето бъдеще.
Създадени да побеждават.

Nuga Каталог

Опознай продуктите на Нуга Бест

Престижното отличие е символ на революционната промяна в нуждата на семейството: полагане на грижи за здравето в домашни условия. Новите технологии за здраве, които Нуга Бест предлага, са достъпни за повечето семейства в Корея и Китай. Те са лесни за употреба, изключително издръжливи, лесно преносими и подходящи за всяка възраст. Технологиите на бъдещето вдъхнаха нов живот на древната източна медицина и я направи достъпна за всеки човек. Защото здравето е основата, върху която се гради всичко останало.

Спечелената награда “Марка на 2019 година” е признание, че продуктите на Nuga Best имат ненадминат уелнес ефект; помагат на хората да изглеждат и да се чувстват чудесно, независимо от възрастта. Вече и в България се предлагат различни технологии за здраве. Чудите ли се коя марка да изберете? Потребителите в Корея и Китай избраха Nuga Best за трета поредна година.

За повече посетете нашия демонстрационен център.

Напиши коментар

Количка

X