Съхрани гъвкавостта и баланса на тялото сиС помощта на смарт-технологиите на Nuga Best.

За да бъде здрав човек не е достатъчно само да развива сила и издръжливост. Важно е тялото да бъде балансирано и гъвкаво.

Съвременният начин на живот и еднообразните движения създават в човешкото тяло мускулен дисбаланс, а това влошава качеството на живот. Ако не се вземат мерки, тялото ще започне само да се ограничава; ще “забрави” да се движи правилно.Най-новото автоматично масажно оборудване N5 на Nuga Best е отлична възможност за разтягане и релаксиране на мускулите; за възстановяване на мускулния баланс в тялото. Той е невероятна комбинация от стречинг-движения и традиционни методи за масаж.

N5 | ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОРТрадиции и иновации с полза за човешкото здраве.

Автоматичният термомасажор-стимулатор е с три независими масажни системи, които следват естествените извивки на гръбначния стълб.

  1. Масажната система за шията приляга перфектно като симулира движенията на добър масажист. Осигурява разтягане и релаксиране на мускулите на шията.
  2. Втората масажна система пасва перфектно на гърба и комфортно масажира областта между плешките.
  3. Третата нагряваща масажна система стимулира кръста и хълбоците като премахва болката и напрежението.

Новото поколение термомасажор N5 осигурява комфортно разтягане на всяка зона от гръбначния стълб. 

- Три части на гръбначния стълб: шия, гръб, кръст.
- Три нагряващи масажни системи: за шията, за гърба, за кръста.
- Три ползи: баланс, гъвкавост, развиване мускулите на торса.

Три ползи: баланс, гъвкавост, развиване мускулите на торса

Известно е, че с напредването на възрастта мускулите се втвърдяват, а това води до различни травми. Деликатното разтягане, което се получава за сметка на височината на масажните системи и инфрачервената топлина, леко увеличава дължината на мускулните влакна. Това от своя страна води до увеличаване на мускулната маса, по-голяма скорост на обменните процеси, повече сили, по-младежки вид и по-добро здраве.

Разтягането, което се извършва автоматично от смарт-масажора N5, подобрява мускулния баланс в тялото и координацията. Това е изключително важно за запазване на добрата осанка и младежка походка; за съхраняване на способността за извършване на разнообразни движения.

Прецизност за отлични резултатиПрецизното разтягане на всеки дял от гръбначния стълб усилва притока на кръв; подобрява храненето и ускорява процеса на извеждане на токсините.

Трите независими нагревателни системи разтягат гръбначния стълб, разхлабват втвърдените, нефункциониращи мускули на гърба, разширяват гръдната клетка. Това на свой ред намалява болката в шията, раменете и горната част на гърба. Разтягането помага да се овладее стреса и напрежението, дава усещане за благополучие.

ТермостимулацияТермостимулация за повече резултати.

Високотехнологичното оборудване N5 осъществява и термостимулация, която се постига за сметка на патентованата технология турманий и иновативната технология нанодиамантен турманий. Смарт-масажорът е оборудван с нагревателна система за краката и ръцете, която усилва ефекта от разтягането и масажа.

Функционалност & ДизайнN5-винаги близо до теб!

Функционалният дизайн на автоматичния термомасажор-стимулатор N5 е насочен специално към нуждите на тези хора, които нямат много свободно място в дома си, но искат да поддържат отлична физическа и психическа форма.

Nuga TubeПосетете нашия канал в YouTube

Серия NN като Nuga. Още продукти от серия N на Nuga Medical Co.

Напиши коментар

Количка

X