БРИЛЯНТНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗДРАВЕ

Брилянтна технология за здраве

Нуга Бест е компания, която през 2002 година революционизира топлите технологии с представянето на първия термомасажор. Винаги с иновативни идеи, специалистите на Нуга Бест създават нови уреди с полезни функции, което прави използването им по-лесно и по-комфортно. Не случайно корейската компания Нуга Бест е избрана за трети пореден път за марка на годината в Корея.

Нуга дефиниция за съвършенство

Новият термомасажор Т20 е четвърто поколение на познатите керамични постелки.

Видимо дизайнът е променен, без да се изгубва усещането за Нуга Бест. Той е невероятна комбинация от комфорт, иновации и дизайн от световна класа. Освен патентован турманий в продукта е използвана и най-иновативната разработка на изследователския център на Nuga Medical Co и Германския научно-изследователски център Fraunhofer: нанодиамантен турманий. Новият Т20 предлага повече отколкото очаквате, тъй като нанодиамантите увеличават с 10% въздействието на инфрачервената топлина, а с 5% се увеличава йонизацията на въздуха. Това усилва благотворния ефект на термомасажора върху здравето:

>>

Намалява със 70% мускулната болка

>>

Oвладява мускулната атрофия

<<

Способства възстановяването на повредените костни тъкани

<<

Укрепва имунитета и мобилизира защитните сили на организма

Изследвания & Резултати

Последните изследвания, направени в Германския научно-изследователски институт Fraunhofer потвърждават, че нанодиамантеният турманий притежава ефекта “метаболитна активност”, “снемане на стреса от клетките” и други. Освен това нанодиамнтеният турманий има висока топлопроводимост: достига до температура 60 градуса 40% по-бързо. Това дава възможност за бързо получаване на ефекта от топлината при минимална енергозагуба.

Иновативна система за сън

За пълноценна почивка.

Интелигентната система за управление позволява с лекота термомасажорът Т20 да се включи в режим “сън”. Препоръчва се температурата на керамиката да се ограничи в диапазона 30 – 40 градуса. Идеално подхожда за единично легло и осигурява здравословен микроклимат в стаята: Биорезонасната инфрачервена топлина от биокерамиката поддържа нормалната телесна температура и не допуска охлаждане на тялото през нощта. Тази топлина отпуска мускулите и намалява болката. Анионите, отделени от биокерамиката, гарантират отлично качество на въздуха, неутрализират вредното електромагнитно излъчване. По този начин се овладяват последствията от ежедневния стрес, безпокойството, психиката се успокоява. Керамичните дискове оказват деликатен масаж, който възстановява баланса на енергии в тялото. Масажът е приятен, овладява болката и напрежението .

Новият Т20 създава нормални условия за нощен сън в градския дом, отдалечен от природата, като подобрява качеството и продължителността на съня.

Мултифункционален термомасажор

Иновативен продукт на Nuga Medical Co

Термомасажорът Т20 е иновативен продукт, който отговаря на индивидуалните нужди. С помощта на системата за управление може да се избере режим “дълбоко нагряване”, при което температурата на биокерамиката е в диапазона 45 – 60 градуса. На новият Т20 човек може комфортно да се отпусне като легне по гръб, по корем или на една страна в зависимост от търсения резултат. Допълнително удобство е да се седне на биокерамиката и да се нагреят стъпалата или дланите. Масажът и биорезонансната топлина се използват от векове като средство за намаляване на болката и снемане на напрежението. Съвременната технология Т20 ги преоткрива по нов, модерен начин. Дава хиляди причини да започнете да се грижите за здравето си всеки ден. Независимо дали искате да се избавите от болката, да си стоплите краката или просто да релаксирате, мултифункционалният термомасажор предлага удобство каквото винаги сте искали.

Мултифункционален термомасажор Т20
Мултифункционален термомасажор Т20

Инфрачервената сауна е с много ползи за здравето.

Детоксикация

Oсигурява естествена детоксикация.

Наднорменно тегло

Помага за здравословното отслабване.

Пълно уеленес изживяване

Новият Т20 може да се използва и в режим “сауна”, при който биокерамиката се нагрява при температура 60 – 70 градуса.

Сауната е много ефекти при първите симптоми на настинка. Изключителен комфорт в забързаното ежедневие е, че сауна-ефекта може да се получи не само в собствения дом, но и в собственото легло.

Без мускулни болки

Облекчава мускулните болки.

Здрави & Красиви

Поддържа кожата красива.

Предимства, които убеждават

Мултифункционалният термомасажор Т20 е проектиран така, че да осигури удобство и комфорт.

Гарантира уют чрез затопляне през студените месеци и охлаждане през лятото. Интелигентната система за управление позволява прецизен контрол на топлината. Подходящ е за хора, предразположени към алергии. Абсолютна безопасност. Не излъчва вредни електромагнитни вълни, тъй като нагревателните елементи са надеждно изолирани. Независимо, че се състои от десет слоя, термомасажорът Т20 е изключително тънък и лек.

Направен с прецизност към всеки детайл, новият Т20 е изключително удобен. Висококачествената изработка и модерен дизайн превръщат термомасажора в интелигентен партньор в ежедневната грижа за здравето.

Напиши коментар

Количка

X