Доброто за мен днес е леглото-масажор у дома

Анастасия Вутова, певица

От дълги години посещавам залата на Нуга Бест при Ели и Ники. Много се радвам, че използвам уредите там и най-вече леглото масажор. Вкъщи имам някои от уредите, но сега в условията на извънредно положение, аз си взех под наем леглото масажор. Вече втори месец е у дома и съм много доволна. Преди имах болки в кръста, студени крайници като повечето хора. Сега всеки ден аз правя по два масажа и съм много доволна, нямам вече болки в кръста. Физическото ми състояние е много по-добро. Чувствам се спокойна. Нямам този стрес, въпреки всички заобикалящи неща, които би трябвало да ме стресират. С леглото вече чувствам много спокойна, нямам никакви болки. Препоръчвам, ако можете да си вземете легло под наем или да си го купите, ще бъде наистина много добро за вас. Както сега доброто за мен е леглото масажор у дома.

  • Всички
  • МАСАЖ & ЗДРАВЕ
  • ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

ДОБРА НОВИНА ЗА ЛОШИ КОЛЕНE

Нуга Бест има добра новина за лошите Ви колена: Наколенката TJ1 гарантира грижа и комфорт за травмираното Ви коляно. Изработена от турманий и сребро по иновативна технология, тя осигурява удобство и надеждна защита на коляното, за да се избегне риска от увреждането му.

БЛАГОДАРЯ НА НУГА БЕСТ

Благодаря на Нуга Бест за предоставената възможност за справяне с проблемите. Препоръчвам на хора с мускулно-двигателни проблеми да се възползват от леглото у дома!

РЕЛАКСИРАЩА МАСКА ЗА ОЧИ HC1

Корейската компания Нуга Бест създаде релаксираща маска за очи HC1, за да се предпазим и да намалим неблагоприятното въздействие на дигиталните устройства.

ФИЗИОТЕРАПИЯ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Термомасажорът NM200 е прецизен помощник в грижата за красотата, а така също предлага и няколко физиотерапевтични въздействия. Вижте видео презентацията на продукта.

Напиши коментар

Количка

X