В залата е добре, у дома още по-добре

Масаж с термомасажор N4 – изгодна инвестиция за здраве. Инж. Диян Чернилов за продуктите на Нуга Бест.

Здравейте, казвам се Диян, на 31 години. Имам дископатия от 5 години в поясната област L5 – S1. Няма да говоря за ползите и ефективността на термомасажор N4, те са повече от доказани. Ще споделя моето виждане за предимствата на самото оборудване, когато го имате в своя дом. Аз го имам малко повече от месец вкъщи. Преди това бях ходил в залата. В днешния забързан начин на живот успявах да ходя два до три пъти седмично в следобедните часове. Което въобще не беше достатъчно, за да се чувствам добре.

След като разбрах, че Nuga Best дават възможността да се изпробва за месец или по-голям период от време леглото-масажор в домашни условия на много достъпна цена, веднага ,без да се замисля, се възползвах. Сега ,когато ми е на буквално на една ръка разстояние, имам възможност да го ползвам всеки ден и то по няколко пъти в часове, когато на мен ми е удобно. Но не само това, ползват го и всички мои близки, което го прави още по-изгодна инвестиция за доброто здраве на цялото семейство.

Първите ми впечатления от леглото термомасажор N4 са, когато започнах със сутрешните масажи веднага след събуждане. Понеже не бях правил масаж сутрин поради причините, които обясних по-рано, почувствах как още по време на първия масаж се усеща щадящата екстензия. Сега правейки ежедневно масаж сутрин и вечер и комбинирайки с килимчето на Nuga Best мога да кажа, че се чувствам напълно здрав и щастлив, че мога да бъда пълноценен на 100%.

  • Всички
  • МАСАЖ & ЗДРАВЕ
  • ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

ДОБРА НОВИНА ЗА ЛОШИ КОЛЕНE

Нуга Бест има добра новина за лошите Ви колена: Наколенката TJ1 гарантира грижа и комфорт за травмираното Ви коляно. Изработена от турманий и сребро по иновативна технология, тя осигурява удобство и надеждна защита на коляното, за да се избегне риска от увреждането му.

БЛАГОДАРЯ НА НУГА БЕСТ

Благодаря на Нуга Бест за предоставената възможност за справяне с проблемите. Препоръчвам на хора с мускулно-двигателни проблеми да се възползват от леглото у дома!

РЕЛАКСИРАЩА МАСКА ЗА ОЧИ HC1

Корейската компания Нуга Бест създаде релаксираща маска за очи HC1, за да се предпазим и да намалим неблагоприятното въздействие на дигиталните устройства.

ФИЗИОТЕРАПИЯ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Термомасажорът NM200 е прецизен помощник в грижата за красотата, а така също предлага и няколко физиотерапевтични въздействия. Вижте видео презентацията на продукта.

Article headline
Introducing the self-driving bicycle in the Netherlands

Напиши коментар

Количка

X