В залата е добре, у дома още по-добре

Масаж с термомасажор N4 – изгодна инвестиция за здраве. Инж. Диян Чернилов за продуктите на Нуга Бест.

Здравейте, казвам се Диян, на 31 години. Имам дископатия от 5 години в поясната област L5 – S1. Няма да говоря за ползите и ефективността на термомасажор N4, те са повече от доказани. Ще споделя моето виждане за предимствата на самото оборудване, когато го имате в своя дом. Аз го имам малко повече от месец вкъщи. Преди това бях ходил в залата. В днешния забързан начин на живот успявах да ходя два до три пъти седмично в следобедните часове. Което въобще не беше достатъчно, за да се чувствам добре.

След като разбрах, че Nuga Best дават възможността да се изпробва за месец или по-голям период от време леглото-масажор в домашни условия на много достъпна цена, веднага ,без да се замисля, се възползвах. Сега ,когато ми е на буквално на една ръка разстояние, имам възможност да го ползвам всеки ден и то по няколко пъти в часове, когато на мен ми е удобно. Но не само това, ползват го и всички мои близки, което го прави още по-изгодна инвестиция за доброто здраве на цялото семейство.

Първите ми впечатления от леглото термомасажор N4 са, когато започнах със сутрешните масажи веднага след събуждане. Понеже не бях правил масаж сутрин поради причините, които обясних по-рано, почувствах как още по време на първия масаж се усеща щадящата екстензия. Сега правейки ежедневно масаж сутрин и вечер и комбинирайки с килимчето на Nuga Best мога да кажа, че се чувствам напълно здрав и щастлив, че мога да бъда пълноценен на 100%.

  • Всички
  • ЗНАЕТЕ ЛИ?
  • СЪВЕТИ

СТАВАШ ТОВА, КОЕТО НОСИШ

Всеки начин на стъпване, който се отклонява от модела пета-възглавничка-пръсти, е симптом на нарушена функция на ставите, носещи тежестта. Елементите на стъпалото не са проектирани да се справят с други възможности. Специалните обувки или подложки могат да накарат стъпалото да се чувства по-удобно, но не правят нищо за продължаващото напрежение в глезените, колената и бедрата.

ПЛОСКО СТЪПАЛО – НЕ Е ШЕГА

Плоските стъпала са били повод за постоянни шеги по време на Втората световна война, когато военните лекари започнали да обявяват подлежащите на мобилизация мъже с такива състояния за негодни за служба. Защо? Защото войниците с плоски стъпала не са издръжливи, предразположени са към инциденти заради нарушено равновесие, бавни са при измъкване от тежки ситуации и им е трудно да носят тежки товари. Освен това имат още два недостатъка: стъпалата им се изморяват лесно и ги болят през повечето време.

Е5 – ЗА ВАЖНИТЕ ПЕТ

В забързаното си ежедневие човек не се замисля колко е удобно да използва двата си крака. Започва да се мисли едва, когато започнат проблемите: болки при движение, крампи по време на сън, студени крака… Какво е особеното в краката? Защо е нужно да полагаме ежедневни грижи за тях?

ДЮСТАБАНИТЕ ХОДЯТ НАВЕДЕНИ

Когато у нас казармата бе задължителна, лекарските комисии определяха като негодни за военна служба „дюстабаните“, т.е. момчетата с плоски стъпала.

Article headline
Introducing the self-driving bicycle in the Netherlands

Напиши коментар

Количка

X