ФИЗИОТЕРАПИЯ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Мултифункционалният термомасажор NM200, мини-физиотерапия и салон за красота в домашни условия.

Иновативно средство за домашно лечение

Уредът предлага няколко физиотерапевтични въздействия.

  • Магнитотерапия, която доказано успокоява болката и ускорява възстановяването на тъканите.
  • Инфрачервена топлина, която има силно изразен термичен ефект. Повишаването на температурата в тъканите само с няколко десети допринася за увеличаване на защитните сили на организма.
  • Отрицателни йони, които овладяват депресията; намаляват стреса и тревожността; подобряват самочувствието и настроението.

Иновативният термомасажор NM200 продължава традицията в използването на инфрачервени лампи у дома при лечение на тонзилит, отит и ринит; при кашлица. Загряването започва с пет минути и може да продължи до 10 – 15 минути. Факт е, че инфрачервената светлина има способността да прониква в кожата, ускорявайки възстановяването от настинки и вирусни заболявания. С уреда може да се затоплят дълбоко белите дробове, бронхите и ставите за 15 – 30 минути два-три пъти на ден. Особено ефективен е, когато се използва при болки в ставите, тъй като осигурява интензивен приток на кръв, елиминира токсините от тъканите и намалява възпалителния процес. Загряването в областта на ставите се извършва за 20 – 30 минути. Ръчният термомасажор NM 200 e универсално средство за домашно лечение при положение, че се вземат пред вид индивидуалните особености на тялото.

Салон за красота у дома с прецизен помощник

Термомасажорът е прецизен помощник в грижата за красотата.

  • С помощта на уреда може да се направи дълбок инфрачервен лифтинг.
  • Той е изключително полезен при двойна брадичка, торбички под очите, провисвания на кожата в зоната на долната челюст и шията; следродово стягане на кожата на корема, стягане на кожата на лактите и коленете.
  • Изключително ефективен в случаите на акне и целулит.

Продължителността на въздействието трябва да бъде поне 15 – 30 минути при комфортна температура.

Инфрачервеният масаж очиства кожата от мъртвите клетки. При постоянни процедури се забавят процесите на стареене, намаляват се последствията от алергии, кожата става мека и еластична. Ефективен е масажът на кожата на главата, който се извършва с леки поглаждащи движения. В резултат косата става лъскава и жизнена, подобрява растежа си и дори побелелите коси възвръщат цвета си. Ръчният термомасажор NM200 е незаменим помощник в грижата за здравето и красотата.

NM200

| ДВОЕН ПРОЕКТОР ОТ ТУРМАНИЙ

NM200 може да се използва по всяко време на годината и на всяко място. Турманият е висококачествена сплав от турмалин, германий и елван. Съчетанието на тези минерали в един продукт оказват изключително позитивно въздействие върху човешкия организъм. NM-200 е компактен и мобилен, подходящ както за дома така и за работно място. Лесен за употреба, във Вашата дамска чанта, на една ръка разстояние, за всеки член от семейството.

СИЯЙНО ЛИЦЕ & ЗДРАВА КОЖА

| Anti аge технология на Nuga Medical Co.

Възрастовите изменения на кожата са сурова реалност, с която рано или късно се сблъсква всяка жена. Появяват се бръчки, губи се еластичността на кожата, променя се овала на лицето – това е непълен списък на измененията, които годините носят със себе си. На разположение на козметичната медицина днес има много способи за удължаване на младостта. Повечето от тях предвиждат нарушенията на целостта на кожната повърхност, което само по себе си е доста рисковано. Алтернатива на операционното вмешателство е масажът на лицето.

Напиши коментар

Количка

X