Вижте на видео

ДОБРА НОВИНА ЗА ЛОШИ КОЛЕНE

Наколенка с турманий § сребро TJ1

Изпитвате болки в коляното? Трудно Ви е да клякате; да се качвате по стълбите? Старите травми често Ви напомнят с рязка болка? Нуга Бест има добра новина за лошите Ви колена: Наколенката TJ1 гарантира грижа и комфорт за травмираното Ви коляно. Изработена от турманий и сребро по иновативна технология, тя осигурява удобство и надеждна защита на коляното, за да се избегне риска от увреждането му.

Как работи наколенката?

Знаете ли как работи Tj1?
  • Инфрачервена топлина се отделя при съприкосновение на тялото и турманиевите дискове, разположени по вътрешната повърхност на наколенката. Инфрачервената топлина действа противовъзпалително, подобрява кръвообращението и лимфодренажа; снема напрежението на мускулите и съдовете.
  • Постоянното магнитно поле от естествен произход действа обезболяващо като овладява мускулното напрежение. Биомагнитът има изразено регенериращо действие като е особено подходящ при травми.
  • Отрицателните йони са естествен антиоксидант. Те подобряват движението на кръвта, лимфата и междуклетъчните течности. Това помага да се намали отточността и болката в коляното.
  • Деликатен масаж от прецизно разположени турманиеви диска, които въздействат върху най-важните акупресурни точки в областта на коляното.
  • Комбинацията турманий и сребро има регенериращо действие и забавя процесите на стареене.

Каква е конструкцията?

Специално разработената конструкция надеждно фиксира коляното и осигурява поддръжка на свръзките, без да ограничава движението.

Каква е кройката?

Специфичната Х-образна кройка осигурява стабилност и комфорт при движение; способства за намаляване на болката и поддържа повреденото коляно.

Наколенката е с открита чашка и това я прави особенно подходяща при движение и активна спортна дейност. Изработена от дишаща материя, в основата на която лежат сребърни нишки. Лесно се фиксира; прилепва плътно към коляното и остава незабележима под дрехата. Размерът е универсален. Грижата за наколенката е много проста: достатъчно е да я изперетев хладна вода и да я изсушите при стайна температура. Носете у дома, на работа, на разходка! Осигурете на коленете си комфорт и стабилност през целия ден!

Напиши коментар

Количка

X