МИОСТИМУЛАЦИЯ У ДОМА

Високи резултати с ниска честота

Миостимулация у дома.

Миостимулация, това е апаратна физиотерапевтична и козметична процедура, която по изкуствен начин кара мускулите да работят, когато вие сте в покой.

Избери своя миостимулатор Е3 сега!

История

История на електромускулната стимулация.

Първоначално уредите за миостимулация са имали чисто медицинско предназначение. С тяхна помощ мускулите на парализирани и лежащо болни са се поддържали в тонус, за да се избегне дистрофията им. Тази процедура е използвана много активно и за рехабилитация на космонавти, които дълго време са били лишени от физическо натоварване.

Същност

Същност на миостимулацията.

Под действие на електрически ток мускулите се съкращават, като при това започват активно да използват хранителни вещества от най-близките тъкани. По този начин може да се задействат тези мускули и мускулни групи, които не се задействат в процеса на физически упражнения. В резултат на мускулните съкращения протича стимулация на кръвоносни и лимфни съдове, което води след себе си дълбок терапевтичен ефект. Благодарение на такъв своеобразен масаж на съдовете, се подобрява тъканната циркулация, усилва се лимфотока, подобрява се кръвообращението не само в областта на въздействието, но и и по целия организъм.

Като резултат:

  • Усилва се метаболизма,
  • Разбива се мастната тъкан,
  • Премахват се отоците;
  • Мускулите и кожата придобиват еластичност и тонус.

*При това положителният ефект от миостимулацията продължава да се проявява продължително време след процедурата.

Показания

Показания за миостимулация.

#1

На първо място миостимулация на тялото способства повишаване на мускулния тонус; в това е прякото й медицинско значение. Тя се прилага успешно при отслабване, вялост или парализа на скелетните мускули, за да се предотврати дистрофията им. Добре е миостимулацията да се използва за укрепване на мускулите при нарушаване на осанката и остеохондроза. Това позволява да се намали натоварването на гръбначния стълб.

#2

Ползата на миостимулацията е неоценима за такива зони на човешкото тяло като вътрешната страна на ръцете, вътрешната страна на бедрата и мускулите в долната част на корема. Да се обработят тези зони с помощта на физически упражнения практически е невъзможно. Но електродите на апарата за миостимулация прилепват до тези труднодостъпни места. Мускулите, разположени ниско в коремната област са още една недостъпна фитнес зона. Миостимулацията позволява бързо тонизиране на тъканите след раждане и предпазва от неестетичното им провисване.

#3

Миостимулацията принуждава мускулите да работят много енергично и да вземат енергия, натрупана във вид на мастни отлагания. По този начин процедурата е много ефективна при целулит. Повишеният мускулен и съдов тонус заедно с подобряване на кръвообращението и лимфотока води до бързо отстраняване на отоците с различен произход. Всичко това заедно позволява да се получи и още един резултат от процедурата миостимулация: намаляване обиколката на талията с 3 – 4 сантиметра още с първата процедура. При комплексно лечение на наднормено тегло е полезно миостимулацията да се използва, когато човек се намира на “платото” и теглото вече не спада с физическо натоварване и диета.

Миостимулация- новият хит в отслабването!

Гарантирани резултати

Ето защо миостимулацията се използва за решение на такива проблеми като:

#1

Недостатъчен мускулен тонус на отделни мускули и мускулни групи, недостъпни за трениране с физически упражнения.

#2

Затлъстяване и целулит.

#3

Отоци на меките тъкани.

#1

Бързо увеличаване на мускулния тонус.

#2

Активно изгаря подкожната мастна тъкан.

#3

Видимо изглажда и подобрява еластичността на кожата.

С Нуга Бест е възможно

Миостимулация у дома!

Иновативният уред за миостимулация на Нуга Бест Е3 е оформен като колан и лесно прилепва към коленете, ръцете, бедрата, раменете, талията. Той е лек и компактен, с 20 режима на работа. Ежедневното използване на миостимулатора Е3 осигурява следните предимства:

  • бързо увеличаване на мускулния тонус;
  • активно изгаря подкожната мастна тъкан;
  • видимо изглажда и подобрява еластичността на кожата;
  • премахва отоците;
  • спомага за ускоряване на метаболизма в организма, което се отразява добре на общото здравословно състояние.

Нямате време за ежедневни тренировки? Искате да се радвате на стройна фигура и добро здраве? Миостимулацията у дома е иновативно решение.

#4

Премахва отоците.

#5

Спомага за ускоряване на метаболизма в организма, което се отразява добре на общото здравословно състояние.
Посетете страницата на продукта
Nuga Best GO
МИОСТИМУЛАЦИЯ У ДОМА

Напиши коментар

Количка

X