На фокус N5

Nuga – стратегия за здравето на гръбначния стълб.
Защо да изберем апаратния ролков термомасаж на Нуга Бест?

Във века на технологиите корейската компания Nuga Medical Co създаде нова стратегия в персоналната грижа за здравето и младостта на гръбначния стълб. Терапевтичният термомасажор – стимулатор N5 e избран за продукт от световна класа. С негова помощ всеки може да съхрани здравето и гъвкавостта на своя гръбначен стълб до дълбока старост. Ежедневният масаж ще Ви помогне да се събуждате сутрин без досадните болки в гърба. С помощта на смарт – масажора N5 ще се избавите от болките във врата и кръста, ще укрепите гръбначния си стълб.

В забързаното ежедневие всеки човек претърпява различни натоварвания, които водят до изменения в гръбначния стълб. Обикновено в края на работния ден човек е с един-два сантиметра по-нисък от сутринта. Но ежедневният масаж на N5 ще компенсира това. Особено ефективен е масажът вечер преди лягане, за да се снеме напрежението от мускулите на гърба.

Смарт масажор от Нуга Медикъл

Съвършенство в резултат от няколко лесни стъпки

Какво ще Ви даде ежедневния масаж на N5?

 • Ще върнете подвижността на гръбначния си стълб
 • Ще придобиете лекота на движенията
 • Ще укрепите мускулите и свръзките
 • Ще забавите процесите на стареене в гръбначния стълб и организма като цяло
 • Ще се почувствате по-бодър и изпълнен с енергия.

С N5 без грам усилие

Изберете невероятния масажор, а после добавете желаната температура в предпочитаното от Вас време.
Смарт масажор от Нуга Медикъл

Смарт масажор

Ефективна движеща се конструкция

Ергономичната конструкция на смарт масажора е оригинална разработка на Центъра за научно-изследователска и развойна дейност на Нуга Бест. Терапевтичният термомасажор стимулатор N5 разполага с три интелигентни масажни системи, които осигуряват персонализиране на масажа, гръбначният стълб се укрепва, а болката и дискомфорта се отстраняват.

Смарт масажор от Нуга Медикъл

Ключови функции

Принципи от източната и западна медицина
 • Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

  Нуга – акупресура

  Извършва се посредством трите самостоятелни масажни системи, които не само оказват натиск върху акупресурните точки, но и излъчват лъчистата инфрачервена топлина от турмания.

 • Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

  Нуга – масаж

  Представлява невероятна комбинация от масаж и хиропрактични техники; успокоява напрежението и стреса от неправилната стойка и нездравословен начин на живот.

 • Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

  Нуга - топлина

  Тялото се загрява с безопасна инфрачервена топлина, отделяна от турмания и нанодиамантения турманий. Прилага се принципа на термотерапията, коят има болкоуспокояващо действие; дава великолепни резултати след тренировка.

 • Колан миостимулатор Е3 от Нуга Бест

  Нуга - тракция

  Представлява разтягане на гръбнака за сметка на височината на масажните системи и инфрачервената топлина. Спомага за поддържане на правилна осанка и здравословна позиция на тялото.

Термомасажор – стимулатор N5 е перфектен за вашето тяло! Модерна визия, сгъваем дизайн, корейско качество. Мощен заряд за здраве, бодрост и младост – това е невероятният N5 за Вашия дом! Милиони хора го ползват всеки ден. Сега е Ваш ред да започнете здравословен начин на живот с продуктите на Нуга Бест!

Напиши коментар

Количка

X