За мен е много добро!

Минка Йорданова, учител

Започнах да посещавам Нуга Бест преди десет години след лична трагедия. Нервната ми система беше окончателно срината; имунната система – по същия начин. Отначало бях скептично настроена, но след това като се засилиха нещата, започнах да посещавам салона много редовно. След месец и половина редовно посещение, почувствах страхотно облекчение. В смисъл? Не можех да спя. Около 10 минути на вечер. Ако смятате, че това е нормално… Стряскам се като ужилена, след това заспивам за пет минути. После пак по същия начин… Краката ми започнаха много да треперят; постоянно подскачах. Ако някой кихнеше срещу мен, веднага се разболявах, вдигах температура. След около месец и половина редовно посещение в салона на Нуга Бест, започнах да спя повече. Примерно десетте минути нощен сън ми се увеличиха на половин час. Повече от година продължавах редовно да правя масажи и започнах да спя все по-спокойно. Започнах да не се разболявам толкова често.

Решението

В крайна сметка реших да си взема леглото-масажор вкъщи.

Имам го вече от пет години; използвам го нон-стоп с почти всички масажи, които могат да се правят и се чувствам много добре. Откакто имам леглото-масажор не съм се разболявала. Ако и това не звучи убедително за ползите от уредите на Нуга Бест, здраве му кажете. Препоръчвам го на абсолютно всички, където и да отида. Само да чуя, че някой има някакви оплаквания, задължително му препоръчвам използването на това легло. И ако някой случайно си го е взел, препоръчвам да дойде в салона на Нуга Бест, за да може да чуе съответните консултации на работещите тук и да разбере как най-добре да си използва леглото-масажор вкъщи.

Страшно съм доволна!

Имам леглото масажор, килим от четири години, мобилния колан-миостимулатор от две години, шалчето, възглавничките.

И не само аз, ами и цялото ми семейство използват уредите и сме много доволни. Само нещо да се зададе, ето като при тези грипове, при положение, че съм постоянно в рискова среда: сред децата – постоянно кихат, кашлят, аз не се разболявам изобщо. И това за мен е много добро! Благодаря Ви!

Напиши коментар

Количка

X