Без шипове, като всеки здрав човек

Михаил Парушев, пенсионер

Дойдох да се похваля за резултатите, които получих с Нуга Бест. Преди години бях получил болки в коляното и отидох на лекар. Той констатира, че имам шипове. Уплаших се, тъй като знам, че тия шипове не се лекуват. Потърсих алтернативни варианти за лечение. Защото като стана въпрос за операция, се оказа, че тя струва около пет хиляди лева и няма никаква гаранция какъв ще бъде резултата. Другите варианти: хапчета, разни гелове, които не помагат.

Случайно научих за Нуга Бест и дори не можах да повярвам, но дойдох месец след като получих болките. Започнах процедурите… След десетина-петнайсет дни получих още по-силни болки, което ме изплаши. Успокоиха ме, че това е оздравителна реакция. Не ми се вярваше, но продължих… Викам си: Като съм започнал тази терапия, ще я карам до край!

И не съм сгрешил!

След около две седмици болките ми отшумяха. Това ме зарадва и ми даде кураж да продължавам да идвам. В продължение на петдесет дена се чувствах много добре. Нямах никакви болки! Никакви проблеми!

Отидох на лекар да поискам направление за снимка, за да видя какво е положението със шиповете. Лекарят ми каза: Няма смисъл. За два месеца, бъди спокоен, са станали по-големи. Но аз му казах, че все пак искам да проверя. Лекарят ми даде направление. След два дни му нося снимката и като я погледна, ми каза: Нищо ти няма. Като всеки нормален човек си! Добре си!

Продължих да правя процедурите!

Това съвсем ме успокои. Продължих да правя процедурите, за да си стабилизирам резултатите.

И вече десета-единадесета година нямам никакви проблеми. Това ме задоволява напълно. Имам пълна вяра на Нуга Бест. Излекувах се напълно! И тъй като се убедих, че Нуга Бест помага, реших да си закупя някои уреди. Първо си купих наколенката. След това реших да купя леглото-масажор, килими, масажора за стъпалата “Второ сърце” и други, тъй като съм убеден и за да мога да си поддържам здравето.

Напиши коментар

Количка

X