Nuga Best - Марка на 2020 година
За четвърта поредна година Nuga Best получи наградата Марка на годината.

С полза за здравето

Диамантена технология в помощ на човешкото здраве – термомасажори с нанодиамантен турманий (NDT) от Nuga Medical Co. Вижте на видео.

Nuga Medical Co е компания, която през 2002 година постави началото на използването на топлите технологии в помощ и подкрепа на човешкото здраве. Иновативен дух и революционно мислене са в основата на проектирането и производството на широка гама продукти с широко приложение в сектора << Персонална грижа за здравето >>. Характерна черта на всички продукти на компанията са лесна експлоатация, футуристичен дизайн и множество полезни фунции. Не случайно корейската компания Nuga Medical Co е избрана за четвърти пореден път за марка на годината в Южна Корея.

Нанодиаманти

Какво е това нанодиамант? Как изглежда?
 За какво се използва?

Според ASTM (American Society for Testing and Materials) наночастиците са частици с големина от 1 – 100 нанометра. ГОЛЯМАТА ИМ ПОВЪРХНОСТ И ПОДВИЖНОСТ ОПРЕДЕЛЯ ТЯХНАТА ХИМИЧНА И БИОЛОГИЧНА АКТИВНОСТ. Най-важните класове наночастици с биомедицинско приложение са въглеродните наночастици, точно такива са при нанодиамантите. Нанодиамант – това е същия диамант, състоящ се от същите атоми на въглерода. Нанодиамантите са миниатюрни парченца въглерод, десетки хиляди пъти по-малки от диаметъра на човешкия косъм. Такъв диамант представлява много малка частица с размери 4 – 6 нанометра. Нанодиамантът, за разлика от своя по-бляскав брат, представлява невзрачен прах със сив цвят. Не би се използвал за бижута.

Турманий

Турманий, ефективност и използване на биокерамика”.
Не разглеждайте доброто здраве като даденост. Хората често не ценят своето здраве до този момент, докато не се разболеят. Разбира се, всеки от нас иска да остане здрав цял живот и да живее дълго. Здравият човек трябва всеки ден да прави поне три неща, които му позволяват да запази здравето си.Ерни Зелински

Nuga Best върви в крак с времето като с помощта на най-иновативните технологии създава най-новите материали на бъдещето: турманий и нанодиамантен турманий. За съвременния човек те се явяват “донор” на жизнено необходимата инфрачервена топлина и отрицателно заредени йони. Благодарение на природният материал турманий природата “влиза” в градските домове, за да може човек да запази доброто си здраве. Турманият се явява безвредна алтернатива на болкоуспокояващите таблетки. Клиническите изследвания показват, че турманият не само намалява болката в мускулите, но и овладява степента на атрофия на мускулите. Турманият помага за възстановяване и поддържане на мускулите в добра форма. С помощта на турмания се повишава имунитета на организма и се въздейства благоприятно при алергични състояния. Направените изпитания на първо място имаха за цел да докажат, че турманият е абсолютно безвреден за човешкия организъм и в него няма никакви вредни или опасни вещества. Наред с това научните изследвания потвърдиха, че турманият отделя дълговълнови инфрачервени лъчи и отрицателно заредени йони, които премахват бактериите от въздуха. Клиничните изпитания показаха, че турманият защитава човешкия организъм от вредното въздействие на различни бактерии. По-голяма част от научните изпитания бяха проведени в Института Енсе, който е най-старото учебно заведение в Южна Корея и влиза в тройката на най-престижните висши учебни заведения в страната.

Т20 | МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ТЕРМОМАСАЖОР

Брилянтна технология за здраве!

Предназначен основно за нощен сън, новият Т20 превръща грижата за здравето в ежедневно удоволствие. Той е направен така, че да гарантира комфорт при използването му. Оборудван с иновативни технологии, които осигуряват уют чрез затопляне през студените месеци и охлаждане през лятото. В основата е патентована турманиева керамика, но в новия Т20 е използвана най-съвременната технология, разработка на корейската компания Nuga Medical Co и Германския научно-изследователски център Fraunhofer – нанодиамантен турманий. Т20 предлага повече от това, което очаквате, тъй като нанодиамантите увеличават с 10% въздействието на инфрачервената топлина, а с 5% се усилва йонизацията на въздуха. Това усилва благотворния ефект върху здравето. Новият Т20 комфортно приляга към тялото и преоткрива много възможности за поддържане на добро здраве.

Повече

Т11 | ПОСТЕЛКА С НАНОДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ

Сбъдната мечта в забързаното ежедневие!

Постелката с нанодиамантен турманий Т11 се явява алтернатива на големите турманиеви постелки NM2500 и NM2500H. Тя позволява пълноценен нощен сън, дори на дивана. Постелката Т11 може не само да се сгъва, но и да се навива на руло! Компактна и портативна, може да се вземе на път, използвайки удобната чанта, която влиза в комплекта. В турманиевата постелка Т11 класическият турманий е допълнен с нанодиамантен турманий (NDT), който увеличава благотворния ефект върху здравето: с 10% се увеличава въздействието на дълговълновите инфрачервени лъчи, а с 5% се усилва йонизацията на въздуха. В постелката Т11 е използван кардинално нов нагревателен елемент: скъпоструващо въглеродно влакно, което е незапалимо. Това прави използването на постелката абсолютно безопасно. Въглеродното влакно е тънко и поради това постелката Т11 е два пъти по-тънка от познатите турманиеви постелки.

Повече

Вместо заключение

Система съвременни технологии в помощ на човешкото здраве.

Термомасажорите на Nuga Medical Co са иновативни продукти, които отговарят на индивидуалните потребителски нужди. С помощта на система за управление може да се избере режим “дълбоко нагряване”, при което температурата на биокерамиката е в диапазона 45 – 60 градуса. На новите термомасажори човек може комфортно да се отпусне като легне по гръб, по корем или на една страна в зависимост от търсения резултат. Допълнително удобство е да се седне на биокерамиката и да се нагреят стъпалата или дланите. Масажът и биорезонансната топлина се използват от векове като средство за намаляване на болката и снемане на напрежението. Съвременната технология в новите термомасажори ги преоткрива по нов, модерен начин. Дава хиляди причини да започнете да се грижите за здравето си всеки ден. Независимо дали искате да се избавите от болката, да си стоплите краката или просто да релаксирате, мултифункционалните термомасажори предлагат удобство каквото винаги сте търсили.

Nuga Best - Марка на 2020 година

Напиши коментар

Количка

X