Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

СЪЗДАДЕН ДА ПОМАГА

12/08/2019 @ 09:00 - 30/08/2019 @ 18:30 EEST

900BGN
СЪЗДАДЕН ДА ПОМАГА

СЪЗДАДЕН ДА ПОМАГАИновативна смарт-технология в полза на здравето

Учените така и не създадоха елексир за безсмъртие, но вече е известно как с помощта на технологиите човек може да съхрани здравето си и да остане в добра физическа форма. Днес много световни производители настройват своите продукти с функция за следене на здравето: появяват се датчици, които анализират привичките и дори калории на храната. И това стана вече достъпно в портативни устройства. Неотдавна компанията Nuga Меdical Co представи нов уред за здраве, който е много по-компактен в сравнение със своите предшественици. Той е лек и удобен за използване при всяка ситуация, която изисква навременна помощ за укрепване на здравето.

БЪДИ SMART

Интелигентни решения за здраве.

Oт 12 до 30 август 2019 годинаsmart-масажорът на Нуга Бест на специална цена:

  • Стара цена: 1100лв

  • Нова цена: 900 лева

Компактният смарт-масажор съчетава в себе си ергономичен дизайн и съвместимост с използването на други продукти за здраве. Няма противопоказания и може да се използва от хора на всяка възраст. Интелигентната му система за управление го прави лесен за използване. Лесно може да се избере температура от 30 до 70 градуса според индивидуалните предпочитания и здравословно състояние. При температура 40 градуса няма активно нагряване на тъканите на организма. Тази температура е напълно безопасна за всички, но е ефективна, защото поддържа жизнеността на клетките.

В диапазона 45 – 55 градуса протича дълбоко нагряване на тъканите. Голямото количество топлина действа убийствено на гъбички, вируси и всякакви патогенни бактерии.

Ергономичният дизайн на смарт-масажора позволява да увеличим топлината на тези места, където се е развило възпаление или се размножават вируси и бактерии. Нужно е само да го поставите плътно към гърлото, синусите, челото, коляното, рамото, кръста или която и да е друга част от тялото.

Термична стимулация на болезнените зони може да се постигне при нагряване на 60-70 градуса в рамките от две до десет минути. Това е ефективно средство за възстановяване на защитните сили на организма.

КОМПАКТЕН & УДОБЕННай - добрия масажист.

Компактният смарт-масажор е идеално средство, с което човек може да се превърне в най-добрия масажист на самия себе си. Особено в края на работния ден масажът е идеално средство за снемане на стреса, намаляване на болките, възстановяване подвижността на ставите, осигурява пълноценен сън.

Термомасажорът е мобилен и лек, лесно се побира дори в дамска чанта, което го прави удобен за използване и на работното място. Невероятен смарт-помощник за преодоляване на главоболието и подобряване на концентрацията и работоспособността.

Ръчният смарт-масажор прави достъпни в ежедневието ни най-древните и обезболяващи практики:

РАЗТРИВАНЕ

НАГРЯВАНЕ

ТУРМАНИЙТурманий за вашето здраве.

Компактният термомасажор на Нуга Бест е изработен от природния материал турманий по иновативна технология и благоприятно влияе върху човешкия организъм чрез три физикални въздействия:

БИОМАГНИТ

Има съдоразширяващ, обезболяващ и противовъзпалителен ефект.

ИНФРАЧЕРВЕНА ТОПЛИНА

Има изразено противовъзпалително, антибактериално и противовирусно действие.

ЙОНИЗАЦИЯ

Овладява стреса и безпокойството.

ИЗЦЯЛО НОВА КОНЦЕПЦИЯЗа повече активност.

Лек и компактен за по-голям комфорт в сравнение с други подобни уреди. Изцяло ново преживяване! За да Ви помогне да станете още по-активни и здрави.

Детайли

Начало:
12/08/2019 @ 09:00 EEST
Край:
30/08/2019 @ 18:30 EEST
Стойност:
900BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

X