Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Е3 | БЪДИ В ТОП ФОРМА!

29/05/2018 @ 10:00 - 15/06/2018 @ 19:30 EEST

1199BGN
Е3 | БЪДИ В ТОП ФОРМА!

Шикозен колан-миостимулатор Е3 от Нуга БестБЪДИ В ТОП ФОРМА!

Е3 | БЪДИ В ТОП ФОРМА!

Грижата за здравето и добрата форма става по-проста със Smart-уредите на Нуга Бест.

Преди няколко години многобройните устройства, които се отнасят към “индустрията за красота”, практически бяха недостъпни за обикновените хора извън специализираните салони. Но с развитието на технологиите за здраве се премина към ново smart-ниво и тези продукти бързо се разпространиха. Вече 16 години корейската компания Nuga Medical Co Ltd разработва “умни’ и компактни уреди за персонална грижа за здравето и добрата физическа форма.

Такъв уред е коланът-миостимулатор E3

Те дават възможност на всеки човек да стане експерт в различни области и самостоятелно да използва услуги, които по-рано са били достъпни само за специалисти.

По повод 16 годишнината от основаването на компанията, Нуга Бест предлага на своите клиенти невероятно предложение. Мобилният и многофункционален колан-стимулатор Е3 на специална цена:

Стара цена: 1450,00 лв
Нова цена: 1199,00 лв

ГРИЖАТА ЗА ЗДРАВЕ И ДОБРА ФОРМА СТАВА УВЛЕКАТЕЛНО ЗАНИМАТЕЛНА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА SMART-KОЛАНА НА НУГА БЕСТ.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СВЕТА
РЕВОЛЮЦИОННО СЪЧЕТАНИЕ НА ТУРМАНИЙ, МИОСТИМУЛАЦИЯ И ВАКУУМНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Защитен коланПредпазва и укрепва кръстта

Благодарение на специалната широчина и еластичен материал, коланът не ограничава действията Ви. Но в същото време турманият, разположен по вътрешната част на колана, укрепва кръстта. Турманият е източник на дълговълнови инфрачервени лъчи и аниони. Затова ефективно релаксира мускулите, снема спазъма и подобрява кръвообращението; овладява болката. Турманият в колана се нагрява единствено от топлината на тялото, затова може да се постави на всяко място, където имате болка. Или просто може да се носи като защитен колан.

ЕлектромиостимулаторИма 14 канала, от които се отделят нискочестотни импулси.

Днес електомиостимулацията се използва широко като метод за възстановяване и поддържане на добро здраве и топ-форма. В основата му лежи електрическа стимулация на нервите и мускулите. Миостимулацията се основава на ефекта на изкуствено възбуждане на мускулите с помощта на електрически сигнал, който се генерира от колана-миостимулатор и се предава на мускулите. Миостимулацията напомня пасивна гимнастика: Вие сте в състояние на покой, а мускулите Ви работят. Коланът-миостимулатор може да се използва навсякъде и по всяко време. Той е удобен без значение къде се намирате. Коланът-миостимулатор работи с акумулаторна батерия, което увеличава комфорта при използването му и не ограничава движенията Ви.

Ефективно овладява болката; компенсира последствията от застоялия начин на живот и поддържане на добра физическа  форма.

СПОРЕД НАПРАВЕНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ:

20 МИНУТИ ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ = 160 КЛЯКАНИЯ
20 МИНУТИ МИОСТИМУЛАЦИЯ          = ЧАС И ПОЛОВИНА АКТИВНО СПОРТУВАНЕ
МИОСТИМУЛАЦИЯТА АКТИВИЗИРА ДО 90 % ОТ МУСКУЛИТЕ!

Турманиев колан-миостимулатор Е3 – сбъдва Вашите мечти!

Коланът на Нуга Бест Е3 има ТРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЕКСТРИ:

Нискочестотни апликаториВакуумни нискочестотни апликатори, които могат да се използват по два начина:

1) Нискочестотни апликатори за места от тялото, където е трудно да се постави колана.
Апликаторите с лекота прилепват към лактите, колената, глезените. Фиксират точката на болка и помагат за естественото й преодоляване.

2) Вакуумно въздействие на апликаторите върху проблемните зони. Това е техника, която активно се използва в салоните за красота. При нея се използва всмукване, за да се упражни масаж с отрицателно налягане. Под действие на вакуум се подобрява лимфотока и се осигурява ефекта на лимфодренаж: очистване на тъканите от токсини, шлаки и излишна вода. Използва се при мускулни крампи. Въздействието е ефективно при общо и локално затлъстяване; ПРИ СТРИИ, ЦЕЛУЛИТ И БЕЛЕЗИ

Инфрачервени лъчиСамостоятелно може да се използва благоприятния ефект на четирите инфрачервени лампички.

Тези лъчи са различни от дълговълновите инфрачервени лъчи, отделяни от турмания, разположен по вътрешната повърхност на колана Е3.

Инфрачервените лампи осигуряват НАГРЕВКИ ЗА ОБЛЕКЧАВАНЕ НА БОЛКИТЕ. Те са особено ЕФЕКТИВНИ ПРИ ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

Благодарение на инфрачервената топлина се усеща облекчаване на напрежението и приятна отмора.

Система за управлениеНа колана-миостимулатор има цифров LCD-дисплей.

Е3 | МИОСТИМУЛАТОР
Колан - миостимулатор Е3

На колана-миостимулатор има цифров LCD-дисплей, който позволява във всеки момент да получите информация за режима на работа, колко батерия има, колко време се използва или колко време остава до края на сеанса.

Използвани са енергоспестяващи технологии за икономия на батерията.

Усъвършенстваният колан-миостимулатор Е3 МОДЕЛИРА ТЯЛОТО като намалява обиколките на тялото в сантиметри. Благодарение на разнообразието от въздействия, формите на тялото се прибират, а фигурата изглежда значително ПО-СТЕГНАТА И ПО-СТРОЙНА.

По статистика: ОТ ТАЛИЯТА ИЗЧЕЗВАТ ОКОЛО 3 – 5 САНТИМЕТРА.

Коланът Е3 е незаменим помощник при трудни случаи на слаби мускули на коремните стени при раждали жени като възстановяват мускулния тонус.

Изключително ефективен е за стягане на мускулите на бедрата, седалището и ръцете. Иновацията Е3 обединява в едно новите научни открития и най-модерните технологии; дава възможност на всеки човек да стане специалист в грижата за собственото си здраве и красота.

Бъдете в топ-форма със Smart – коланите на Нуга Бест!

Детайли

Начало:
29/05/2018 @ 10:00 UTC+2
Край:
15/06/2018 @ 19:30 UTC+2
Стойност:
1199BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

X