Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Е5 – ВЪРНИ ВРЕМЕТО С 5

16/04/2018 @ 10:00 - 11/05/2018 @ 19:30 EEST

2300,00BGN
Е5 - върни времето с 5

Е5 - ВЪРНИ ВРЕМЕТО С 5

ДЪЛГОЛЕТИЕТО ЗАПОЧВА ОТ СТЪПАЛАТА

Е5
Многофункционален термомасажор-стимулаторИновативна концепция на познатите на българския пазар термомасажори за стъпалата NM 55 и NM 55P.

Днес човек живее в среда, която сам си е създал и се е изолирал от контакта с разнообразна естествена повърхност. Eжедневно той се придвижва предимно по твърда и гладка повърхност – паркет, терикот, бетон и други, като постоянно е обут в обувки. Към модерния живот можем да добавим продължителното статично натоварване на краката в много професии и слабоактивния начин на живот. Всички тези фактори влияят негативно върху здравето на стъпалата, мускулите им атрофират, а сводът – спада; болката става ежедневие.

Придава им усещане за лекота и ефирност,
премахва умората и болката, прави кожата гладка и мека.
Е5 - Пълноценна грижа за стъпалата

Турманиевият термомасажор-стимулатор Е5 осигурява пълноценна грижа за стъпалата: придава им усещане за лекота и ефирност; премахва умората и болката; прави кожата гладка и мека.

Е5 - пътечка на здравето

Първата функция на уреда е да укрепи и поддържа арката на свода. Турманият е с конусообразна форма, която запълва свода на стъпалото и го предпазва от плоскостъпие. Ежедневното вървене по турманиевите пътечки компенсира дефицитът на раздразняване на рецепторите по стъпалата и е лесен начин да се преодолее депресия, тревожност, болков синдром.

Е5 - топлина за краката

Втората функция на масажора е топлинна. Всеки човек може да си избере комфортна температура, до която се нагрява турмания: 50; 60; 70 градуса. Инфрачервената топлина подобрява кръвообращението в краката и премахва гъбичките.

Е5 - акупресура на стъпалата

Третата функция е въздействие на специфични точки по стъпалата, за да се облекчат болките в краката. Освен това по стъпалата се намират рефлекторни зони, затова масажът на стъпалата е едновременно релаксиращ и тонизиращ. Подходящ за хора с уморени крака, оттоци, болки.

Е5 - "фитнес" за стъпалата

Четвъртата функция е миостимулация с нискочестотен ток на целите стъпала. Мускулите на стъпалата атрофират от постоянното носене на обувки, а стимулацията с нискочестотен ток е своеобразна гимнастика, която ги стимулира и укрепва. Това е не само невероятно болкоуспокояващо средство, но и начин човек да се предпази от плоскостъпие.

Е5 - грижа за ръцете

Петата функция е въздействие чрез микроток на дланите, за да се намали изтръпването и болката в ръцете; да се подобри чувствителността им и да се укрепят мускулите.

Е5 - за всяка част от тялото

Шестата функция позволява поддържане на добра форма на всяка част от тялото. При нея се използват два размера вакуумни апликатори, които въздействат и с нискочестотен ток. Благодарение на тях може да се получи лек, разхлабващ ефект в областта на врата, плешките, гърба или да се стегнат мускулите на корема и бедрата. Те са надеждно средство и в борбата срещу стрии и целулит.

Термомасажорът-стимулатор Е5 – съчетание на мъдростта на Изтока и най-новите технологии, за да превърне грижата за здравето в ежедневен навик. Стъпалата на човека са подвластни на времето и остаряват първи: кожата загрубява, появяват се мазоли. Всеки човек иска да върни времето и да запази младостта си. Това вече е възможно с новия масажор Е5, който връща времето с 5.

ВЪЗДУХОНЕПРОНИЦАЕМ КОНТЕЙНЕР "SENSE-200"

Капакът на контейнера е с диск от турманиева керамика НУГА БЕСТ.
Капакът на контейнера е с диск от турманиева керамика НУГА БЕСТ.

Само в периода на акцията продуктът се предлага и с изключително практичен подарък: турманиеви контейнери за съхранение на хранителни продукти.

Детайли

Начало:
16/04/2018 @ 10:00
Край:
11/05/2018 @ 19:30
Стойност:
2300,00BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

X