Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

ЖЕГА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

февруари 17 @ 09:00 - февруари 29 @ 18:30 EET

2800BGN
Жега през февруари

ЖЕГА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Февруари дойде в Нуга Бест с брилянтна топлина и жега от 40 градуса. Новият мултифункционален термомасажор Т20 предлага повече от това, което очаквате. Иновативната нанодиамантена технология увеличава с 10% инфрачервената топлина и гарантира вечно лято в дома Ви.

Само в периода 17 – 29 февруари 2020 година, можете да закупите новият мултифункционален термомасажор Т20 на преференциална цена: 2 800 лева.

На тази цена Вие получавате:

 • ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА СЪН

  Винаги топло легло!

  Новият Т20 е оборудван с редица съвременни технологии, които осигуряват здравословен микроклимат в спалнята:

  • Инфрачервена топлина от минералите не допускат охлаждане на тялото;
  • Анионите гарантират качество на въздуха като го “оживяват”;
  • Керамичните дискове оказват масажно въздействие, което намалява напрежението и болката.

  Независимо от студа навън, в леглото си ще чувствате топлина и уют. Вие сам избирате температурата, която ще Ви гарантира максимален комфорт. Просто се отпускате и завинаги забравяте студеното легло. Резултата?

  1. Ще се радвате на дълбок и спокоен сън.
  2. Ще се наспивате по-бързо.
  3. Ще се събуждате, изпълнени с енергия.
 • МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ТЕРМОМАСАЖОР

  Топлина, масаж & радост от движението

  Новият Т20 е проектиран така, че да осигури деликатен масаж и топлина на цялото тяло. Благодарение на това осигурява безопасно облекчаване на болките. В зависимост от индивидуалните предпочитания, можете удобно да легнете по гръб, по корем или на една страна. Допълнителен комфорт е възможността да седнете върху него; да нагреете ръцете или стъпалата. Благодарение на интелигентната система за управление, можете да контролирате температурата така, че да постигнете желания ефект. Топлината и масажът са най-древните и безопасни средства за възстановяване, а с помощта на иновативната технология на новия Т20 те стават достъпни за Вас у дома. Масажът и топлината ще върнат радостта Ви от всяко движение.

  Резултата?

  Мускулната болка ще намалее до 70% за две седмици. Ще се възстанови работата на мускулите и ще ги предпазите от атрофия. Инфрачервената топлина убива вирусите и бактериите и така ще укрепите имунитета си.

 • ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

  Истински температурен рекорд

  При температура 60-70 градуса новият Т20 осигурява лукса на инфрачервена сауна не само във Вашия дом, но и във Вашето легло. Чрез потта се изчистват порите и кожата става по-гладка и еластична, с красива руменина. Намаляват дълбоките бръчки и белезите. Малък Сечко няма да Ви плаши вече със студа си, защото във всеки момент можете да си устроите пълно уелнес изживяване у дома.

  Резултата?

  Инфрачервената сауна осигурява естествена детоксикация на организма. Ще успеете здравословно да отслабнете и да поддържате младежка фигура на всяка възраст. Ще се освободите от стреса и натрупаното напрежение през деня

Колкото и студено да е навън, животът не спира, работата не чака. Известен факт е, че човешкият организъм има много по-малко възможности да се справя със студа. Иновативният Т20 може да внесе в дома Ви топлина, а може да донесе и жега през февруари… Вие избирате.

Детайли

Начало:
февруари 17 @ 09:00 EET
Край:
февруари 29 @ 18:30 EET
Стойност:
2800BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X