Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

ЗА ПЪЛНОЦЕНЕН СЪН

януари 16 @ 09:00 - януари 31 @ 18:30 EET

499BGN
Ортопедична турманиева възглавница Нуга Бест
#1

Ортопедична турманиева възглавница Нуга Бест

Сбъдната мечта за пълноценен сън!

Неудобното положение на тялото и дискомфорт по време на сън ни карат да се събуждаме, да се въртим в търсене на удобно положение. Това прекъсва фазата на дълбок сън, когато нашия организъм действително си почива. Затова сутрин ставаме изморени. В нашето спално обзавеждане трябва да осигурим подкрепа на гръбначния стълб във възможно най-доброто физиологично положение. Именно възглавничката е тази, която фиксира главата и шията, обезпечава правилно положение на гръбначния стълб. В днешно време учените изследват и доказват, че материала, формата и размера на възглавницата оказват мощно влияние на здравето на човека.

2020/01/31 18:30:58

Възглавница, която променя съня ви!

Корейската компания Nuga Medical Co създаде ортопедична възглавница, която изпълнява главната задача по време на сън: да поддържа шията на паралелни линии с леглото. В това положение няма опасност от напрежение на мускулите на шията и притискане на вертебрални артерии, не се нарушава кръвообращението на мозъка и сънят е пълноценен.

Отличен избор за спокоен сън

Само в периода 16 до 31 януари 2020 година Нуга Бест предлага ортопедичната турманиева възглавница за 499 лева вместо за 560 лева.

Възползвайте се!

До 31 януари

Предимства

Предимства на ортопедичната възглавница на Нуга Бест.
 • Анатомична форма

  Възглавницата на Нуга Бест е тип “валяче”, която се поставя под шийната извивка на гръбначния стълб, за да запази физиологията на гръбначния стълб в лежащо положение. Тя осигурява удобство и правилно положение на шията по време на сън, а това гарантира добро кръвообращение и пълноценна релаксация на мускулите на шията.

 • Материалът за основа е с ефекта ``памет``

  Материалът, който е използван за основа е пенополиуретан с ефекта на памет. Осигурява 100% комфорт, благодарение на възможността му да възпроизвежда контурите на шията и да я поддържа в удобно положение като при това намалява натоварването на гръбначния стълб.

 • Покритие от естествени материали

  По повърхността й са разположени 110 турманиеви елемента, които извършват деликатен масаж по време на сън. Природният материал турманий е биомагнит; отделя инфрачервени лъчи и отрицателно заредени йони. По този начин се овладява болката, подобрява се кръвообращението; качеството и продължителността на съня.

 • Плътност на възглавницата

  Турманиевата възглавница на Нуга Бест има достатъчна плътност, за да поддържа главата в анатомично правилно положение.Тя се фиксира удобно под шията.

 • Антибактериална & Aнтиалергична

  Турманият предпазва от бактерии и акари благодарение на инфрачервените лъчи и отрицателно заредени йони.

 • Ергономичен дизайн

  Дизайнът на възглавницата следва естествените извивки, осигурявайки опора на главата и врата, поддържайки правилната позиция на гръбначния стълб. Специфичната форма осигурява опора дори в моментите, когато променяме позата си от гръб на една страна.

 • Създадена от експерти

  Проведени са клинични изследвания, които доказват нейната ефективност.

 • Корейско качество

  С гарантиран произход и качество от Южна Корея.

Погледнете на леглото си! Може би спите на най-добрата възглавница? А може би и на най-лошата… Променете възглавницата си, променете съня си!

Детайли

Начало:
януари 16 @ 09:00 EET
Край:
януари 31 @ 18:30 EET
Стойност:
499BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X