Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

ЗЛАТНА ДА Е ЕСЕНТА

26/09/2018 @ 10:00 - 28/09/2018 @ 19:30 EEST

5400BGN
ЗЛАТНА ДА Е ЕСЕНТА

Златото на есентаЗлатни дни - златна възможност

[typed string0=”Златни дни” string1=”Златна възможност” string2=”Превърни масажа в ежедневен навик за добро здраве!” typeSpeed=”30″ startDelay=”0″ backSpeed=”30″ backDelay=”500″ loop=”1″ shuffle=”1″]

Масаж в твоя дом,

            в твоето време!

Мечтали ли сте в края на работния ден да се приберете у дома и да се отпуснете на масаж? Мечтали ли сте винаги, когато изпитате болка в гърба, да можете да легнете на масаж и да забравите болката? Мечтали ли сте, когато се чувствате кълбо от нерви, да се отпуснете у дома на масаж? Без никакви усилия от Ваша страна! Само се отпускате и релаксирате.

Турманият е ноу-хау на Нуга Бест;  въздейства като биомагнит, отделя отрицателно заредени йони и инфрачервена топлина.

Марка на 2018 година

Nuga Best brand of the year 2018

Огромен подарък за потребителите! Nuga Best получи за втора поредна година наградата Марка на годината.

Персонална грижа за здравето!Нуга Бест създаде стратегия в персоналната грижа за здравето. Цялостна, завършена и елегантна!

Многофункционално оборудване, което включва четири продукта в едно:

 • Ергономичен вътрешен проектор от седем ролки, който осъществява деликатно разтягане и масаж на гърба, корема или краката;
 • Външен петсферен проектор, който позволява да се направи ръчен масаж и да се използва ефекта от топлинното въздействие;
 • Колан-миостимулатор осигурява електромускулна стимулация, която е нов метод за тренировка и оформяне на тялото.
 • В допълнителния матрак е вградена подложка от турманиева керамика, която по време на основния масаж подобрява кръвообращението на долните крайници, а при масажа на краката, топлината на турмания отпуска мускулите на гърба. Може да се седне на нея или да се нагряват коленете.

Принципи от източната и западна медицина.Ключови функции в автоматичния топлинен масажор NM5000 Plus

Нуга - акупресура

При нея има масажно въздействие върху биологично-активните точки и линейно въздействие върху меридианите с цел възстановяване енергията на тялото. Нуга - акупресурата се извършва посредством вътрешния проектор, който не само оказва натиск върху акупресурните точки, която излъчва лъчиста инфрачервена топлина.

Нуга - масаж

Невероятна комбинация от масаж и хиропрактични принципи. Вътрешният проектор масажира гърба като така облекчава мускулната болка, успокоява напрежението и стреса, причинени от неправилната стойка и нездравословен начин на живот. Масажът на Нуга Бест се отличава качествено от традиционния по това, че натискът на тялото се извършва отдолу нагоре.

Нуга - тракция

Основно средство за намаляване на болките в гърба. Представлява разтягане на гръбнака за сметка на височината на вътрешния проектор и инфрачервената топлина. Отнема напрежението и релаксира мускулите. Спомага за поддържане на добра осанка и здравословна позиция на тялото.

Нуга - топлина

Прилагане на принципите на термотерапия. Тя се основава на загряване на тялото с биорезонансна инфрачервена топлина, отделяна от турмания. Термотерапията е действен способ за избавяне от излишните мазнини и от токсините; действа болкоуспокояващо. Дава великолепни резултати след тренировка, защото позволява да се премахне напрежението в мускулите.

[typed string0=”До 28 септември 2018 г.” string1=”Купи оборудването на Нуга Бест на изключително изгодна цена!” string2=”Спести 800 лева! Само сега!” typeSpeed=”25″ startDelay=”0″ backSpeed=”25″ backDelay=”500″ loop=”1″ shuffle=”1″]

Грижа за гръбначния стълб от ново поколение.Иновативни технологии в помощ на човешкото здраве!

Предпочитан изборРазнообразие от масажи

Основен режим на масаж

При него се получава щадящо разтягане на гръбначния стълб, точков масаж и нагряване; намаляване на болката в областта на гръбначния стълб.

Линеен масаж ( без спирания)

При него се получава щадящо разтягане на гръбначния стълб и корекция на екстравертебралните мускулни нарушения; съдейства за увеличаване на амплитудата на движение в ставите и активизира сегментите на гръбначния стълб.

Масаж на шията

При този масаж вътрешния проектор въздейства активно на шията.

Масаж на кръста

Целенасочено въздействие на поясния отдел на гръбначния стълб.

Масаж на корема

В ръчен режим вътрешния проектор се управлява, за да се въздейства върху коремната област. Особено подходящ при състояния на стрес.

Масаж на краката

Когато гърба легне на турманиевата подложка, а краката - върху ролките се получава въздействащ масаж на краката.

Smart-проектор - ефективна движеща се конструкция

Ергономичната конструкция на вътрешния проектор едновременно осъществява масаж, точков масаж и топлинно въздействие.

Вътрешният проектор е оригинална разработка на центъра за научно-изследователска и развойна дейност на Нуга Бест. Шестте основни ролки, които имат еднаква височина, въздействат върху голяма повърхност на гърба. Седмата ролка, ноу-хау на Нуга Бест, деликатно работи с шийния отдел на гръбначния стълб.

Интелигентна система на управление

Съвършенство в резултат от няколко лесни стъпки

Пултът за дистанционно управление позволява бързо да се премине към удобен за ползвателя режим на работа на масажора, да се зададе необходимата температура с оглед индивидуалните предпочитания. Дисплея показва показва фактическата температура на вътрешния и външния проектор. Температурата може да се регулира от 40 до 70 градуса. Поставката на пулта може да се завърта на 360 градуса, което позволява използването му под всеки ъгъл.

Основният и допълнителен матрак са разположени хоризонтално, но лесно може да се променя ъгъла на наклона им на 10; 20 или 30 градуса. Така масажорът съответства на стила на деловите хора.

Избери подходящия режимРежими на работа на автоматичния термомасажор-стимулатор NM 5000P

 • oсновен автоматичен режим на масаж с нагряване;
 • непрекъснат цикъл на масажа (без спирания на ролките);
 • локален режим;

 • ръчен (мануален) режим на масаж;
 • специален режим (с използване на петсферния проектор)
 • особен режим (с използване на колана-миостимулатор)

РезултатРезултати от масажа на Нуга Бест

Подобряване на осанката

Мускулите на гърба по време на масажа се разхлабват, стават еластични, протича корекция на гръбначния стълб. След масаж на Нуга Бест мускулния корсет е в тонус и поддържа гръбначния стълб в правилно положение. При постоянно използване на оборудването разместените прешлени се връщат на мястото си.

Възстановяване баланса на тялото

След продължително използване на масажора на Нуга Бест се възстановява симетрията на тазовите и раменни кости, което позволява да се възстанови баланса на тялото.

Отстраняване на притиснатите нервни окончания. Оживяване на нервната система

Корекцията на гръбначния стълб позволява да се възстанови проводимостта на нервните импулси от главния мозък към вътрешните органи и тъкани, което води до тяхното оздравяване.

Намалява болката и стреса

Комбинацията натиск и масаж със загряване съдейства за преодоляване на скелетно-мускулните болки и за премахване на стреса, Увеличава се мускулния диапазон на движения; мускулната сила и гъвкавост. В резултат на масажа се повишава парасимпатиковата активност и се подобрява кръвообращението.

Златни дни | Златна възможност | Златни навициЗлатни дни - златна възможност да превърнеш масажа в ежедневен навик за добро здраве.

Бурното развитие на електронната индустрия доведе до значителен спад на производствените разходи на масажорите с терапевтичен ефект, като ги направи достъпни за повечето семейства. Новият високотехнологичен масажор е по-удобен и по-ефикасен от традиционната акупунктура и масаж. Той е лесен за употреба, изключително издръжлив, лесно преносим и подходящи за всяка възраст.

Детайли

Начало:
26/09/2018 @ 10:00 UTC+2
Край:
28/09/2018 @ 19:30 UTC+2
Стойност:
5400BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X