Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

ПРАЗНУВАЙ ЖИВОТА

25/06/2018 @ 10:00 - 06/07/2018 @ 19:30 EEST

BGN5400
ПРАЗНУВАЙ ЖИВОТА

6 200 лева

СТАРА ЦЕНА

5 400 лева

НОВА ЦЕНА

Автоматичен термомасажор-стимулатор NM 5000Масаж в твоя дом, в твоето време!

ПРАЗНУВАЙ ЖИВОТА

Нека празнуваме Живота!

Днес има толкова много поводи за празник. Но има един безценен дар – Животът, който превръща всеки ден в празник!

С Нуга Бест!Вече 12 години в България!

ЦЯЛОСТНА, ЗАВЪРШЕНА, ЕЛЕГАНТНА!НУГА СТРАТЕГИЯ В ПЕРСОНАЛНАТА ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО!

Нуга Бест създаде нова стратегия в персоналната грижа за здравето, използвана в повече от сто страни по света. Милиони хора използват всеки ден Нуга Бест. Сега е Ваш ред да започнете здравословен живот с Нуга Бест! Поставете начало на живот, изпълнен със здраве и енергия!

Грижа за гръбначния стълб от ново поколениеПерсонален автоматичен термомасажор-стимулатор NM5000P

Създаден на основата на иновативни технологии, термомасажорът осигурява персонална грижа за здравето.  Леглото-масажор на Нуга Бест съчетава принципите на Източната и Западна медицина.

Хиропрактичничен масаж - това е подарък

Вътрешният турманиев проектор извършва деликатен хиропрактичен масаж.

Методът хиропрактика – това е естествен способ за въздействие на организма, който помага да се отстранят причините за заболявания. Основан е на много прост, но важен принцип: Ако гръбначният стълб функционира правилно и нервната система е наред, то организмът е способен сам да се погрижи за своето изцеление. Чрез хиропрактичния масаж се оптимизира биомеханиката на гръбначния стълб като се отстранява биохимическия и психологически стрес и се укрепва мускулния корсет.

Ежедневното използване на термомасажора NM 5 000 е средство за поддържане на добра “хигиена” на гръбначния стълб: да се поддържат естествените извивки на гръбначния стълб и да се укрепва симетрията на тялото, независимо от възрастта. Голямо предимство на оборудването е единичната ролка, която коригира разместването на горните шийни прешлени, причинено от травми, стрес, часове пред компютъра в неправилна поза.

Нуга-тракция

Механичната тракция "отблокира" и така наречените фасетни стави, с които контактуват помежду си прешлените.

Извършва се за сметка на височината на вътрешния проектор и инфрачервената топлина. Тя представлява пасивно разтягане на структурите на гръбначния стълб с цел раздалечаване на телата на прешлените и освобождаване на повече пространство за тях.

Нуга-масаж

За разлика от обикновения мануален масаж, натискът се извършва отдолу нагоре и силата му се определя от теглото на човека, който се масажира.

При акупресурата има масажно въздействие върху активните точки (точков масаж) или линейно въздействие върху меридианите и посоката на енергията в тях (повърхностен масаж). Термомасажорът NM5000 разполага с две автоматични програми по 40 минути: за линейно и масажно въздействие. В зависимост от предпочитанията може да се избере и програмата.

Нуга-топлина

Вътрешният и външният проектор, както и подложката в малкия матрак са изработени от уникален природен материал - турманий, ноу-хау на компанията Нуга Бест.

При нагряване турманият излъчва биорезонансна инфрачервена топлина, която е мощно средство за детоксикация на организма. Топлината, генерирана от турмания, позволява отпускане на мускулите и облекчаване на болката, намалява напрежението в целия организъм и подпомага естественото отслабване.

Нуга-мокса

При нагряване 60 - 70 градуса на вътрешния и външния проектор или на турманиевата подложка, може да се получи и мокса-ефект с продължителност от 2 до 10 минути.

Според Източната медицина мокса се прилага при състояния на “недостиг” на енергия, който поражда патогенен вятър и студ. Много добро въздействие моксата показва при проблеми с опорно-двигателния апарат.

Отрицателно заредени йони

Отрицателните йони успокояват психиката, помагат да се преодолеят разстройствата на нервната система.

Турманият в оборудването NM 5000 работи като биполярен йонизатор и изпълва въздуха с отрицателно заредени йони. Те изпълняват две много важни функции в човешкия организъм: насищат клетките с необходимия кислород; явяват се естествен антиоксидант. Отрицателните йони успокояват психиката, помагат да се преодолеят разстройствата на нервната система. Невероятно е въздействието им при хроничен стрес, безсъние и умора.

Топли минерали

Турмалинът, елванът и вулканичната лава са рядък оздравителен ресурс, подарен ни от природата.

Турмалинът е превъзходен енергостимулатор, отличен активатор и балансьор на биотокове в човешкото тяло. Премахва симптомите на преумора, успокоява нервната система; укрепва репродуктивните функции и потенцията. Елванът детоксикира и дълбоко почиства кожата; извежда тежките метали от организма. Лавата се използва за масажи и по този начин помага при разширени вени и болезнени стави. Вулканичната лава настройва жизнените ритми на хората на природна вълна и помага постигането на уравновесено състояние.

Електромиостимулация

Оборудването NM 5000 има и спортен уред - колан-миостимулатор.

Генерира нискочестотни импулси, които ефективно въздействат върху мускулите, мастната тъкан, кожата и лимфата. Електромиостимулацията премахва ефективно мускулните спазми; тя има отпускащ и релаксиращ ефект. Миостимулацията задейства процеса на разграждане на складираните мазнини и води до намаляване на обиколките на тялото; изглажда релефа на кожата и намалява целулита.

Четири в едно, за цялото семействоАвтоматичният термомасажор-стимулатор NM 5000 съчетава в себе си четири уреда в едно

  • Вътрешен проектор от седем турманиеви ролки
  • Удобен външен турманиев проектор
  • Турманиева подложка в малкия матрак
  • Колан-миостимулатор с шест степени на интензивност

Всеки от уредите може да се използва отделно или комплексно в зависимост от предпочитанията и здравословното състояние.

Персоналният термомасажор-стимулатор NM 5000 разполага с разнообразие от режими, които оказват различно въздействие върху човешкия организъм:

Линеен режим

10%

Основен режим

30%

Специален режим (с използване на външния проектор)

50%

Особен режим ( с използване на колана-миостимулатор)

70%

Използване на оборудването два или три пъти на ден

100%

Удобната и интелигентна система за управление на NM 5000 позволява всеки човек да си направи своя програма, която да отговаря на желанията и потребностите му. Персоналният термомасажор-стимулатор NM 5000 е това, за което сте мечтали!

По-близо до вас, у дома, за цялото семейство!

ПРАЗНУВАЙ ЖИВОТА

Когато човек, загуби здравето си, казва: Само ако бях знаел. Използвайки оборудването Нуга Бест поне два пъти на ден, Вие ще се радвате на добро здраве и пълноценен живот. Избирайки оборудването Нуга бест, Вие избирате живота!

Чо Сън Хен

Празнувайте живота! С Нуга Бест!

Животът, наситен със здраве и енергия е добър повод за празник!

Детайли

Начало:
25/06/2018 @ 10:00 UTC+2
Край:
06/07/2018 @ 19:30 UTC+2
Стойност:
BGN5400
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

X