Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО СЪН

14/10/2018 @ 10:00 - 02/11/2018 @ 18:30 EEST

BGN2299.00
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО СЪН

Специална оферта за тези, които ценят качеството на съня.
BGN 2299.00

Турманиева постелка NM2500h с подарък турманиева възглавница NM30

2018/11/02 18:30:00

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО СЪНДОБРИЯТ СЪН ЗАПОЧВА С ДОБРА НОЩ

ДА ПРОСПИШ ЕДНА ТРЕТА ОТ ЖИВОТА СИ С ПОЛЗА! Една трета от своя живот човек прекарва в сън. Ето защо е нужно през това време да се осигурят най-добрите условия за възстановяване на организма.

Сънят е най-евтиния и достъпен начин човек да остане здрав дълги години. Качеството на съня се отразява върху настроението и работоспособността на сутринта. Добрият сън удължава живота. Направените изследвания показват, че днес хората не спят достатъчно, а това води до “глобална криза на съня”.

ГЛОБАЛНА КРИЗА НА СЪНЯ

Нараства броя на хората под 30 години твърдят, че имат проблеми със съня 10%
Голяма част от населението има хронично безсъние 20%
Все повече възрастни хора страдат от хронично безсъние 45%
Една трета от населението има проблеми със съня 75%
  • Направените изследвания показват, че днес хората не спят достатъчно, а това води до “глобална криза на съня”: Една трета от населението има проблеми със съня; 10% – 15% от населението има хронично безсъние; 40% от възрастните хора страдат от хронично безсъние; 10% от хората под 30 години твърдят, че често имат проблеми със съня.

В ПОМОЩ НА ДОБРИЯ СЪН Корейската компания Нуга Бест разработи великолепна двойка в помощ на добрия сън: турманиева постелка и турманиева възглавница.

ПОСТЕЛКА ОТ ТУРМАНИЙ

Вдъхновена от миналото, създадена за днес!

Постелката от турманий MN2500h дава възможност на практика да се приложи най-древното знание: Студена глава и топли крака са гаранция за добър сън. Поставена в леглото, турманиевата постелка осигурява на тялото топлина, като в същото време въздухът, който се диша е прохладен.

Турманиевата постелка на Nuga Best връща на градския жител живителната инфрачервена топлина от миналото (кахлените печки, печките Джамал, кюмбе и руски печки). В миналото те са сгрявали не само тялото, но и душата.

Здравословно & Икономично

Турманиевата постелка се превръща в здравословно и икономично отопление на спалнята. Без да се харчат излишни средства, човек може да се наслади на уютна топлина по време на нощния си сън; няма да се събужда, защото не усеща студ в краката си. Биорезонансната инфрачервена топлина на постелката NM2500h прониква дълбоко в тялото и поддържа нормалната телесна температура, не допуска преохлаждане. Това е особенно необходимо за децата и възрастните хора, които често боледуват. От топлината тялото се отпуска и възстановява пълноценно. Сънят е  спокоен, а утрото – ведро!

Здравословна среда по време на сънПостелката от турманий NM2500h осигурява здравословна среда по време на сън!

Изработенa с помощта на най-новите нанотехнологии, природният материал турманий, дарява не само топлина, но също така и отрицателно заредени йони, наречени “въздушни витаминчета”. За градските жители е присъщо “аеройонно гладуване”, тъй като по-голямата част от времето си прекарват в затворени помещения, далеч от природата. Затова нощният сън, прекаран върху турманиевата постелка, успокоява психиката, преодолява умората и възстановява работоспособността. Отрицателно заредените йони намаляват и неутрализират опасните депресивни и страхови състояния, безпокойството. Турманиевата постелка е особенно необходима през нощта, за да се предотвратят последствията от стреса през деня. Човек се наспива по-бързо и се събужда, изпълнен със сили и енергия!

Масаж по време на сънМасажът от турманиевите елементи е ефективно средство за намаляване на мускулните болки.

По повърхността на постелката са разположени 640 турманиеви елемента, които въздействат на акупунктурните точки на гърба, ръцете и краката; подобряват кръвообращението и пречистват енергийните канали. На сутринта човек се събужда по-спокоен и уравновесен. Масажът от турманиевите елементи е също така ефективно средство за намаляване на мускулните болки, а на сутринта човек няма усещането за болезнена скованост на тялото си.

За всеки от семействотоГолямата турманиева постелка NM2500h на Nuga Best изгражда култура на пълноценния сън.

Интелигентната система за управление на турманиевата постелка позволява прецизен контрол на температурата, така че всеки човек да се наслади на комфортна топлина. NM2500h няма странични ефекти, подходяща e за хора на всяка възраст, за всеки сезон. Може да се използва от най-ранна детска възраст с функция сън.

Ортопедична турманиева възглавница NM30ПОДАРЪКЪТ

Ортопедична турманиева възглавница NM30

ЗДРАВА ШИЯ – ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Корейците имат традиции в използването на специални възглавнички, които поддържат врата. Смята се, че това е една от тайните на тяхното дълголетие.

Шията е най-деликатния отдел на гръбначния стълб, а днес с новите технологии тя търпи голямо натоварване. Затова културата на добрия сън включва и избора на подходяща възглавница.

Обърнете внимание за здравето на шията!

Перфектна възглавница за всеки!Изработена от турманий.

Изработена от патентован турманий, тя има силно изразено антиалергично и антибактериално действие. Излъчваните аеройони допринасят за приятното усещане за свежест по време на сън. Те превръщат съня във време на пълноценно възстановяване. Турманиевата възглавница NM30 е ортопедична, поддържа главата и врата; облекчава болката и напрежението. Тя е подходяща за хора, които страдат от главоболие и трудно заспиват.

Турманиевата възглавница на Nuga Best е реална помощ на хората с алергии към домашен прах и акари; тя е подходяща дори за хора с чувствителна кожа.

С турманиевата възглавница сънят се превръща в истински ритуал за красота, защото е добре известно, че красотата на лицето, започва от шията. Безценно средство за запазване на прическата през нощта; предпазване от поява на двойна брадичка и дълбоки бръчки по шията и деколтето.

ПЕРФЕКТНИ УСЛОВИЯ ЗА СЪН! ЗАЩОТО ВСЕКИ ДОБЪР ДЕН НАИСТИНА ЗАПОЧВА С ДОБРА НОЩ!

Искате ли да сте силни, енергични и с бистър ум през целия ден? Начинът, по който се чувствате през деня зависи от това колко добре сте спали през нощта. Вашият график на сън и навици преди лягане оказват огромно значение за качеството на съня Ви. Турманиевата постелка NM2500h и ортопедичната турманиева възглавница NM30 създават перфектни условия за сън.


Детайли

Начало:
14/10/2018 @ 10:00 UTC+2
Край:
02/11/2018 @ 18:30 UTC+2
Стойност:
BGN2299.00
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X