Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

ПРОЛЕТНО ПРОБУЖДАНЕ

10/04/2019 @ 09:00 - 09/05/2019 @ 18:30 EEST

BGN6400
Пролетно пробуждане

Пролетно пробужданеПролетта е вече тук.

През пролетта, когато природата се събужда за нов живот, много хора се чувстват изморени, сънливи или раздразнителни. След мрачните зимни дни резервите на тялото са изчерпани. Организмът бавно се приспособява към светлия сезон. Сега е време да помогнем на тялото си.

Възползвайте се!КУПИ НОВИЯТ ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОР N4 И ЩЕ ПОЛУЧИШ ПОДАРЪК ТЕРМОМАСАЖОР NM300

2019/05/09 18:30:00

Как?

Има стотици отговори…

Нуга Бест дава своето предложение за голямо пролетно пробуждане.

ЗА ПРЪВ ПЪТ В ПРОДАЖБАОт 9 април до 9 май

ЗА ПРЪВ ПЪТ В ПРОДАЖБА в България се предлаглага термомасажорът – стимулатор N4.

Новото време донесе огромни промени във възгледите за здравето. Днес повечето хора предпочитат да вземат грижата за собственото си здраве в свои ръце. Това е и причината за невероятния интерес към “умните” масажори в домашни условия. N4 e четвърто поколение на “умните” масажори на корейската компания Nuga Medical Co Ltd. Той е удобен, лесен за използване и многофункционален. Tермомасажорът – стимулатор N4 има красив съвременен дизайн и успешно се вписва в интериора на всяко жилище или офис, в студиото за масаж или във фитнес-залата. Новаторската конструкция на оборудването позволява оптимално да се използва пространството на помещението.

ПРОДУКТ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА

N4 | ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОР

Дебютът на термомасажора на пазара за оздравително оборудване се ознаменува и с първия му успех: на конкурс, проведен в Корея от Министерството на промишлеността, търговията и природните ресурси N4 е признат за продукт от световна класа.

Специалистът за справяне с болките в гърбаЕдин продукт за всеки от семейството

Създаден да побеждаваОсновното предназначение на масажното оборудване е възстановяване здравето и гъвкавостта на гръбначния стълб.

С масажор & стимулатор N4 всеки човек лесно може да си избере подходящ масаж:

 • Релаксиращ масаж по целия гръбначен стълб
 • Релаксииращ масаж на шията
 • Релаксиращ масаж на гърба и кръста
 • Възстановяващ масаж по дължината на целия гръбначен стълб

 • Релаксиращ масаж на краката
 • Релаксиращ масаж на корема
 • Специален масаж на зона по индивидуален избор
 • Особен режим на масаж в зоната на мускулна болка и напрежение

N4 разполага с интелигентна система за управление и всеки човек лесно може да си избере желания режим на масаж или предпочитана температура.

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

N4 | ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОР

КОГАТО И ДА МЕЧТАЕШ ЗА МАСАЖНаправи го лесно, бързо, изгодно.

Термомасажорът-стимулатор N4 има ненадминат уелнес ефект. Иновативните технологии на Нуга Бест вдъхнаха нов живот на древните медицински науки, до революционна промяна и до нова ера в използването на масажа и акупунктурата. Новият високотехнологичен масажор е по-удобен и по-ефикасен за отпушване на меридианите от традиционната акупунктура и масаж. Той е лесен за използване, изключително издръжлив, лесно преносим и подходящ за всяка възраст.

КАК ДА ВЪЗСТАНОВИМ ЕНЕРГИЯТА СИ?КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОЛЕТНАТА УМОРА?

Масажът и точковият масаж се използват хилядолетия наред, за да възстановят баланса и хармонията в човешкото тяло. Достатъчни са един – два масажа на оборудването N4, за да почувства човек енергия и сила в тялото си.

С усещане за турманийПролетта идва с усещане за турманий.

Основното въздействие на термомасажора – стимулатор N4 се получава за сметка на природния материал турманий, от който са изработени двата самостоятелни вътрешни проектора, външния проектор и подложките за прасците.

С масажора N4 природата влиза в градския дом, тъй като при нагряване турманият отделя биорезонансни инфрачервени лъчи и отрицателно заредени йони. Те осигуряват на човешкото тяло:

 • Релаксация: Топлината, генерирана от турмания отпуска и намалява напрежението в целия организъм.
 • Намалява болките: Релаксацията на мускулите по естествен начин облекчава болката.
 • Естествена детоксикация: Инфрачервената топлина премахва около седем пъти повече токсини от човешкия организъм.

Отрицателните йони от турмания в масажора N4

 • Успокояват психиката.
 • Подобряват общото самочувствие на човека.
 • Те са природно средство за овладяване на хроничен стрес, безсъние и умора.

ПЕРЛА В КОРОНАТАТУРМАЛИН В N4 - ПЕРЛА В КОРОНАТА

Невероятно красив турмалинът е превъзходен енергостимулатор, отличен клетъчен активатор и балансьор на биотокове в човешкото тяло. Турмалинът превръща механичния масаж в духовно преживяване и презареждане.

ПРОЛЕТТА Е ВРЕМЕ НА СЪЗИДАНИЕ. ПРОЛЕТТА Е ВРЕМЕ ЗА НОВИ НАЧИНАНИЯ, НОВИ МЕЧТИ И НОВИ ДЕЛА.

Тази пролет термомасажорът N4 може да стане една мечта, а може да бъде сбъдната мечта за пролетно пробуждане за добро здраве…

ПОДАРЪКЪТПОДАРЪК ЗА ПРОЛЕТНА ДЕТОКСИКАЦИЯ.

Само от 9 април до 9 май всеки, закупил aвтоматичния термомасажор-стимулатор N4 получава изключителен подарък: Ръчен термомасажор NM300!

През пролетта именно черния дроб и жлъчката имат за задача да изчистят из основи целия организъм, да задвижат процесите на самовъзстановяване и промяна. Много са средствата за очистване на черния дроб, но едно е останало непроменимо през вековете: топла грейка в областта на черния дроб.

NM300 e модерна грейка, която използва природната топлината на турмания. Няма нужда да се кипва вода; да се измерва температурата й, човек да се притеснява от изгаряне.

БЪРЗО & ЛЕСНОС NM 300 e лесно!

Благодарение на интелигентната система за управление всеки може да си избере комфортна температура( от 40 до 70 градуса) и време за нагряване (от пет минути до час и половина). Достатъчно е човек да легне и да постави турманиевата грейка в областта на черния дроб. Топлината ще омекоти дроба и ще разшири каналчетата. Ще се създадат оптимални условия за естествена детоксикация на този важен орган.

А за тези, които нямат време да лежат, има колан и с негова помощ човек лесно прикрепя грейката в областта на черния дроб. NM300 e многофункционален и лесно може да се постави на всяко място, където има болка или напрежение: коленете, раменете, стъпалата, ръцете, корема.

Масивен, с девет турманиеви сфери, NM300 е желан подарък от всеки, който обича да се грижи за здравето си. Препоръчван от хиляди доволни клиенти.

Пролетта е преходен сезон… Защо този преход да не бъде към по-добро здраве и прилив на жизнена енергия? Започни този преход с Нуга Бест днес.

Детайли

Начало:
10/04/2019 @ 09:00 EEST
Край:
09/05/2019 @ 18:30 EEST
Стойност:
BGN6400
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X