Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

Т20 | ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА СЪН

октомври 22 @ 08:00 - ноември 20 @ 18:30 EEST

2700BGN
Т20 | ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА СЪН
За четвърта поредна година Nuga Best получи наградата Марка на годината.
За четвърта поредна година Nuga Best получи наградата Марка на годината.
Тайните на корейското дълголетие
Тайните на корейското дълголетие

Есента е в разгара си… Промяната на температурите ни кара да сменим гардероба си. Избираме все по-топли дрехи, за да ни е комфортно. Но как да подготвим дома си за предстоящата зима? Как да запазим топлината и уюта в градския си дом? Новият мултифункционален термомасажор Т20 предлага повече от това, което очаквате. Масаж, брилянтна топлина и жега от 40 градуса. Иновативната нанодиамантена технология увеличава с 10% полезната инфрачервената топлина и гарантира вечно лято в дома Ви.

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ!

<<>>

ХАРАКТЕРНИ ПРЕДИМСТВА

ТРИ ХАРАКТЕРНИ ПРЕДИМСТВА, КОИТО ОТЛИЧАВАТ ПРОДУКТА ОТ СВОИТЕ АНАЛОЗИ.

2. МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ТЕРМОМАСАЖОР

ТОПЛИНА, МАСАЖ & РАДОСТ ОТ ДВИЖЕНИЕТО.

Новият Т20 е проектиран така, че да осигури деликатен масаж и топлина на цялото тяло. Благодарение на това осигурява безопасно облекчаване на болките и снемане на напрежението в мускулите. В зависимост от индивидуалните предпочитания, можете удобно да легнете по гръб, по корем или на една страна. Допълнителен комфорт е възможността да седнете върху уреда; да нагреете ръцете или стъпалата. Благодарение на интелигентната система за управление, можете да контролирате температурата така, че да постигнете желания ефект. Топлината и масажът са най-древните и безопасни средства за възстановяване, а с помощта на иновативната технология на новия Т20 те стават достъпни за Вас у дома. Масажът и топлината ще върнат радостта Ви от всяко движение.

КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА?

Мускулната болка ще намалее до 70% за две седмици. Ще се възстанови работата на мускулите и ще ги предпазите от атрофия. Инфрачервената топлина убива вирусите и бактериите и така ще укрепите имунитета си. Ще превърнете масажа от лукс в приятно ежедневие. Масажът с топли минерали ще Ви помогне да се избавите от стреса и нервното напрежение.

СЪНЯТ - ЕДНО ЧУДО НА ПРИРОДАТА

3. ИНФРАЧЕРВЕНА САУНА

ЕДНА ПРИЯТНА ИЗНЕНАДА.

При температура 60-70 градуса новият Т20 осигурява лукса на инфрачервена сауна не само във Вашия дом, но и във Вашето легло. Чрез потта се изчистват порите и кожата става по-гладка и еластична, с красива руменина. Намаляват дълбоките бръчки и белезите. Зимата няма да Ви плаши вече със студа си, защото във всеки момент можете да си устроите пълно уелнес изживяване у дома.

1. ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА СЪН

ВИНАГИ ТОПЛО ЛЕГЛО.

Новият Т20 е оборудван с редица съвременни технологии, които осигуряват здравословен микроклимат в спалнята.

 • Турманиеви постелки от Нуга Бест
  Инфрачервена топлина от минералите не допуска охлаждане на тялото и поддържа нормална телесна температура. Тази топлина се използва в медицината за лечение на стави, подобряване на лимфния поток и възстановяване на стомашно-чревния тракт. Инфрачервената топлина премахва болката и напрежението от мускулите. Така се създават условия за спокоен сън.
 • Турманиеви постелки от Нуга Бест
  Анионите гарантират качество на въздуха като го “оживяват”. Те подобряват дишането и повишават количеството кислород в кръвта; премахват главоболието и стреса. Намаляват симптомите на алергия и успокояват кашлицата. Отрицателните йони от турмания неутрализират вредното електромагнитно излъчване и подобряват съня.
 • Турманиеви постелки от Нуга Бест
  Керамичните дискове оказват деликатно масажно въздействие, което намалява напрежението и болката; подобрява кръвообращението. Масажът облекчава симптомите на депресия като успокоява нервната система. След масаж човек спи по-добре; тялото и сетивата му са отпуснати.

КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА?

Независимо от студа навън, в леглото си ще чувствате топлина и уют. Вие сами избирате температурата, която ще Ви гарантира максимален комфорт. Просто се отпускате и завинаги забравяте студеното легло.

 • ТУРМАНИЯТ И НАНОДИАМАНТЕНИЯТ ТУРМАНИЙ В ПОСТЕЛКАТА Т 11 ИЗПЪЛНЯВАТ ЕДНОВРЕМЕННО НЯКОЛКО ФУНКЦИИ.

  ПО-ТОПЛО

  Краката и тялото Ви винаги ще са топли.

 • ТУРМАНИЯТ И НАНОДИАМАНТЕНИЯТ ТУРМАНИЙ В ПОСТЕЛКАТА Т 11 ИЗПЪЛНЯВАТ ЕДНОВРЕМЕННО НЯКОЛКО ФУНКЦИИ.

  ДЪЛБОК И СПОКОЕН СЪН

  Ще се радвате на дълбок и спокоен сън.

 • ТУРМАНИЯТ И НАНОДИАМАНТЕНИЯТ ТУРМАНИЙ В ПОСТЕЛКАТА Т 11 ИЗПЪЛНЯВАТ ЕДНОВРЕМЕННО НЯКОЛКО ФУНКЦИИ.

  КАЧЕСТВЕН СЪН

  Ще се наспивате по-бързо. Ще се събуждате, изпълнени с енергия.

 • ТУРМАНИЯТ И НАНОДИАМАНТЕНИЯТ ТУРМАНИЙ В ПОСТЕЛКАТА Т 11 ИЗПЪЛНЯВАТ ЕДНОВРЕМЕННО НЯКОЛКО ФУНКЦИИ.

  СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА

  Ще се радвате на силен имунитет.

 • ТУРМАНИЯТ И НАНОДИАМАНТЕНИЯТ ТУРМАНИЙ В ПОСТЕЛКАТА Т 11 ИЗПЪЛНЯВАТ ЕДНОВРЕМЕННО НЯКОЛКО ФУНКЦИИ.

  БЕЗ БОЛКИ И СКОВАНОСТ

  Ще се избавите от досадните болки в гърба и скованост сутринта.

МАГАЗИН ЗА СПОКОЕН СЪН

КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА?

Инфрачервената сауна осигурява естествена детоксикация на организма. Ще успеете здравословно да отслабнете и да поддържате младежка фигура на всяка възраст. Ще укрепите имунитета си и ще преодолеете нежеланите вируси и бактерии. Сауната ще Ви направи по-издръжливи и по-здрави. Ще изглеждате по-свежи и по-млади, кожата Ви ще сияе.

4. ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

ВИЕ ИЗБИРАТЕ!

Иновативният термомасажор Т20 е предназначен за време като това, когато всеки трябва да бъде отговорен за здравето си. Пести време, защото може да бъде ползван винаги, когато сте у дома. Пести средства, защото с новия Т20 превръщате дома си в релаксиращ спа-център. Може би се питате: Колко пъти ще мога да отида на почивка? Един или два пъти в годината? А какво ще кажете за всеки ден и всяка нощ? Вие избирате.

ОТЗИВИ НА НАШИ КЛИЕНТИ

Това лято имах една травма; паднах на рамото си. Направих си снимка и се оказа, че лопатката е счупена. Без нито един болничен лист, без нито едно хапче, без никакво мазило; само интензивно лежане на килима и процедури на леглото.Бисерка Георгиева - администратор
Първият уред, който купихме е голямата турманиева постелка. Вкъщи вечер на нея спи майка ми, а аз лягам, когато се върна от работа. Моят приятел също ляга на постелката, когато е вкъщи. Когато го сложих за първи път да легне на турманиевата постелка, той се изуми; учуди се как може да се спи на такова нещо. Аз му казах да поспи, пък ще видим как ще се почувства на сутринта. И наистина беше очарован! Светла Великова - фотограф
Получих страхотни облекчения. Когато вечер спя на килима, се чувствам много отпочинала и ведра. Вкъщи съпругът ми също използва турманиевия килим и е доволен.Бояна Паскова - служител

Детайли

Начало:
октомври 22 @ 08:00 EEST
Край:
ноември 20 @ 18:30 EEST
Стойност:
2700BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgara.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X