Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

СПА ЦЕНТЪР У ДОМА

24/07/2019 @ 09:00 - 26/07/2019 @ 18:30 EEST

8200BGN
СПА ЦЕНТЪР У ДОМА

СПА У ДОМАМногообразие, удобство и комфорт.

ТРИ ЗЛАТНИ ДНИПродуктов пакет юли'2019 | Масажор & Стимулатор N5 с подарък колан - миостимулатор Е3.

КУПИ СЕГА, СПЕСТИ СЕГАКупи този пакет и спести 15 % от цената на двата продукта.

* Купи Масажор & Стимулатор N5 с отстъпка от 4% и ще получиш подарък Колан миостимулатор E3 на стойност 1450 лв.

Произведено в Южна Корея 100%
Продукт на Nuga Medical Co 100%
Полезно за Вашето здраве 100%

В сезона на почивките.СПА център у дома? Ти избираш!

Лятото е сезонът на почивките. Няма нужда непременно някъде да отидете. С помощта на масажното оборудване N5 можете да си устроите спа-пиршество у дома.

МАСАЖ

Вие избирате какъв да бъде масажа: ако искате масажирайте цялото тяло или само гърба. А с удобния пулт за управление можете да се превърнете в масажист на самия себе си като движите вътрешните проектори според предпочитанията си.
Изследванията показват, че масажът способства за душевна релаксация, намалява тревожността и създава усещане за благополучие.

АКУПРЕСУРА

Трите вътрешни проектора са оформени така, че да стимулират определени точки и меридиани по гърба, а с помощта на външния проектор може да се стимулират точките по лицето, ушите, ръцете. По този начин се възстановява баланса на енергията в тялото.

СТОУНТЕРАПИЯ

Вътрешните проектори, петсферния проектор, подложките за ръцете и краката са изработени от природния материал турманий. В състава му влизат минералите турмалин, елван и вулканична лава. Турманият може да се нагрява според предпочитанията: от 30 до 70 градуса. Въпрос на личен избор е на коя част от тялото да се въздейства с нагретите камъни. Стоунтерапията овладява болката, намалява стреса, възстановява подвижността на ставите и подобрява съня.

ДЕТОКСИКАЦИЯ

Благодарение на минералите с оборудването N5 може да се насладите на инфрачервена сауна в дома си. За целта турманият трябва да се нагрее от 60 до 70 градуса. Продължителността на процедурата може да бъде от десет до двадесет минути. В потта, която се отделя, се съдържат около 20% ненужни вещества като кадмий, никел, мед и натрий. Кожата става нежна и еластична.

Поглезете се като запалите ароматна свещ
или си пуснете релаксираща музика от оборудването.
ТИ ЗАСЛУЖАВАШ

Поглезете се като запалите ароматна свещ или си пуснете релаксираща музика от оборудването.

Спа-удоволствието ще е пълно, тъй като въздухът в стаята, където работи термомасажора, е “оживен” с отрицателни йони. Само единичната ролка за шията отделя 783 отрицателни йони на кубичен сантиметър; т.е. седемте турманиеви проектора отделят 5 481 отрицателни йони на кубичен сантиметър ( На морския бряг естествената йонизация е около 4 000 йони на кубичен сантиметър).

Защо това е важно за домашния спа-център?

Защото е доказано, че отрицателните йони овладяват стреса и депресията; възстановяват психическото равновесие и работоспособността.

Да си откраднете час лично време много често е лукс. Но ако в края на работния ден си позволите масаж на оборудването N5, настъпва истинско пиршество за тялото и духа. Само в дните 24, 25 и 26 юли всеки, който избере да си вземе и устрои домашен спа-комплекс с термомасажора N5, получава като подарък мобилния колан-миостимулатор Е3.

ЛЕСНО & УДОБНОКоланът е колекция от съвременни методи за поддържане на здраво и красиво тяло

  • електромускулна стимулация
  • вакуумно въздействие

  • инфрачервена топлина
  • биомагнитно въздействие
  • масаж

Коланът Е3 е високотехнологично средство за борба с излишните килограми и моделиране на тялото. Той е спортен уред с 20 програми за тренировка на различните групи мускули. В забързаното ежедневие той може да се превърне във Вашия персонален фитнес-инструктор, за да преодолеете последствията от обездвижения начин на живот. Нека сме реалисти: не всеки има възможност веднъж седмично да отиде на спа-процедури. Термомасажорът-стимулатор N5 дава възможност ежедневно човек да се наслаждава на предпочитаните релаксиращи процедури. При това от тях може да се възползва всеки от семейството. Това е добра инвестиция в здравето; икономия на време и средства.

Детайли

Начало:
24/07/2019 @ 09:00 EEST
Край:
26/07/2019 @ 18:30 EEST
Стойност:
8200BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X