Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

ТОПЛИНА И УЮТ ЗА ВСЕКИ ДОМ

12/11/2019 @ 09:00 - 29/11/2019 @ 18:30 EET

BGN
Топлина и уют за всеки дом

Топлина & Уют ЗА ВСЕКИ ДОМ Турманиеви постелки от Нуга Бест – стилен подарък за всеки дом

Есента е в разгара си. Промяната на температурите ни накара да сменим гардероба си. Избираме все по-топли дрехи, за да ни е комфортно. Но как да подготвим дома си за предстоящата зима? Как да запазим топлината и уюта в дома си, независимо от мразовитото време? Корейската компания Nuga Medical Co предлага продукти с високотехнологична биокерамика, която сгрява не само дома, но и тялото. Благодарение на живителната й топлина, домът се превръща в уютно убежище и в най-студените дни.

Здравословна среда по време на сън

Изработенa с помощта на най-новите нанотехнологии, природният материал турманий, дарява не само топлина, но също така и отрицателно заредени йони, наречени “въздушни витаминчета”. За градските жители е присъщо “аеройонно гладуване”, тъй като по-голямата част от времето си прекарват в затворени помещения, далеч от природата. Затова нощният сън, прекаран върху турманиевата постелка, успокоява психиката, преодолява умората и възстановява работоспособността. Отрицателно заредените йони намаляват и неутрализират опасните депресивни и страхови състояния, безпокойството. Турманиевата постелка е особенно необходима през нощта, за да се предотвратят последствията от стреса през деня. Човек се наспива по-бързо и се събужда, изпълнен със сили и енергия!

В помощ на добрия сън

NM 2500H – винаги топло легло
Сънят е най-евтиния и достъпен начин човек да остане здрав дълги години. Качеството на съня се отразява върху настроението и работоспособността на сутринта. Добрият сън удължава живота. Направените изследвания показват, че днес хората не спят достатъчно, а това води до “глобална криза на съня”.

Постелката от турманий MN2500h дава възможност на практика да се приложи най-древното знание: Студена глава и топли крака са гаранция за добър сън. Поставена в леглото, турманиевата постелка осигурява на тялото топлина, като в същото време въздухът, който се диша е прохладен.

Турманиевата постелка на Nuga Best връща на градския жител живителната инфрачервена топлина от миналото (кахлените печки, печките Джамал, кюмбе и руски печки). В миналото те са сгрявали не само тялото, но и душата.

Здравословно & Икономично

Турманиевата постелка се превръща в здравословно и икономично отопление на спалнята. Без да се харчат излишни средства, човек може да се наслади на уютна топлина по време на нощния си сън; няма да се събужда, защото не усеща студ в краката си. Биорезонансната инфрачервена топлина на постелката NM2500hпрониква дълбоко в тялото и поддържа нормалната телесна температура, не допуска преохлаждане. Това е особенно необходимо за децата и възрастните хора, които често боледуват. От топлината тялото се отпуска и възстановява пълноценно. Сънят е  спокоен, а утрото – ведро!

Интелигентната система за управление на турманиевата постелка позволява прецизен контрол на температурата, така че всеки човек да се наслади на комфортна топлина. NM2500h няма странични ефекти, подходяща e за хора на всяка възраст, за всеки сезон. Може да се използва от най-ранна детска възраст с функция сън.

Т.1 ГЛОБАЛНА КРИЗА НА СЪНЯ (в %)

Нараства броя на хората под 30 години твърдят, че имат проблеми със съня 10%
Голяма част от населението има хронично безсъние 20%
Все повече възрастни хора страдат от хронично безсъние 45%
Една трета от населението има проблеми със съня 75%

Масаж по време на сън

По повърхността на постелката са разположени 640 турманиеви елемента, които въздействат на акупунктурните точки на гърба, ръцете и краката; подобряват кръвообращението и пречистват енергийните канали. На сутринта човек се събужда по-спокоен и уравновесен. Масажът от турманиевите елементи е също така ефективно средство за намаляване на мускулните болки, а на сутринта човек няма усещането за болезнена скованост на тялото си.

Турманиевата постелка с нанодиамантен турманий е прекрасна възможност да внесем топлина и уют в дома си. Създава неповторимо усещане за комфорт; предразполага към пълноценна релаксация. Посредством модерния си дизайн, постелката е красиво допълнение към всеки дом и засилва усещането за уют. Компактна и лека, тя лесно може да се премести от дивана на креслото или просто да се сложи на земята.

Високотехнологичната биокерамика на Нуга Бест ще помогне да се почувстваме уютно и комфортно през студените месеци. Мека зима и много топли моменти у дома!

Модерна топлинаМодерната топлина на Т11 - 11 причини да я имате

 • Биокерамиката осигурява здравословна среда в градския дом: аеройони, биомагнит и топлина

 • Абсолютна безопасност и икономичност; интелигентна система за управление

 • Меката и приятна топлина овладява болката и натрупаното напрежение

 • Деликатният масаж от биокерамичните дискове намаляват ежедневния стрес

 • Има силно изразено антибактериално и антиакарно действие

 • Осигурява възможност за естествена детоксикация на организма

 • Изпитан и успокояващ ефект от биомагнитното действие на керамиката

 • Лека, гъвкава и мобилна, тя придава топлина и уют на всяко място, където я поставите

 • Създава идеални условия за инфрачервена сауна у дома

 • Живителната й топлина гарантира спокоен нощен сън дори и на дивана

 • Усещане за мекота и комфорт, благодарение на специалните тъкани в основата

Детайли

Начало:
12/11/2019 @ 09:00 EET
Край:
29/11/2019 @ 18:30 EET
Стойност:
BGN
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X