Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Т11 – НОВО БИЖУ ОТ НУГА БЕСТ

22/02/2018 @ 09:00 - 16/03/2018 @ 18:30 EET

Т 11 - новото бижу на Нуга Бест!

ТОПЛИНА И УЮТ С Т11

Стилен подарък за вашия дом

Навън е студено и влажно, а топлината сякаш иска да избяга извън дома. Ако това е вярно за Вас, може да се възползвате от специалното предложение на Нуга Бест – новата постелка с турманий § нанодиамантен турманий Т11. С нея лесно ще внесете уют в дома си и ще стоплите сърцата на близките си. Защото домът е там, където си обгърнат от топлина!
Към блясъка на турмания е добавено великолепието на нанодиамантите и това създава неповторимо усещане за оригиналност и съвършенство. Нанодиамантените частици в турмания усилват благотворното му действие върху човешкия организъм.
Видимо дизайнът е променен, без да се отличава от познатото ни усещане за Нуга Бест. Далече по-тънък, Т11 слага края на тежките и трудноподвижни турманиеви постелки. Използван е иновативен нагревателен елемент, въглеродни влакна, които гарантират безопасност, икономичност, гъвкавост и лекота.

Т11 йонизира въздуха и по този начин може да се преодолеят разстройствата на нервната система. Невероятно е въздействието им при хроничен стрес, безсъние и умора; успокояват психиката и подобряват общото самочувствие.

Постелката Т11 е подходящ подарък за хора, които прекарват дълго време пред компютъра, смартфона, телевизора, тъй като намаляват до десет пъти нивото на напрежение на електромагнитните и електростатичните полета. Под въздействие на загряване турманият и нанодиамантеният турманий отделя биорезонансни инфрачервени лъчи, които усилват енергетическите възможности на организма. Топлината, генерирана от турмания отпуска мускулите и намалява напрежението в цялото тяло; способства бързото зарастване на рани. Инфрачервената топлина е ефективна при простуда и осигурява естествена детоксикация.

Турманиевата постелка Т11 е подходяща за сън на неразтегнат диван или тясно единично легло. Това позволява човек пълноценно да се наслади на нощния сън и да се събуди бодър на сутринта. Има оптимален размер като при това е мобилна и портативна. Може не само да се сгъва, но и да се навива на руло. Така грижата за здравето е не само по-прецизна, но и по-редовна. Постелката Т11 лесно може да се вземе в сака или куфара по време на командировка или почивка. Така тя ще внесе на всяко място домашен уют и топлина.

Детайли

Начало:
22/02/2018 @ 09:00
Край:
16/03/2018 @ 18:30
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabulgaria.com

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

X