Нуга Бест | Демонстрационен център Варна

Зарежда Събития

« Всички Събития

 • Това събитие е минало събитие.

ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНО ТЯЛО, ЕДИН ШАНС

февруари 24 @ 09:00 - март 24 @ 18:30 EET

Един живот, едно тяло, един шанс

ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНО ТЯЛО, ЕДИН ШАНС

30-дневно предизвикателство

Истината е, че днес знаем повече за човешкото здраве откогато и да било, но се отнасяме към него с все по-малко уважение. Даден ни е един живот и от нас зависи дали нашето тяло ще прелива от здраве и енергия. Даден ни е един шанс… Да победим заседналия начин на живот като върнем здравословното движение в живота си, без значение колко сме заети. Да променим храненето си като превърнем всяка храна в лекарство за добро здраве. Да променим мисленето си като си поставим реалистични цели.

НЕ ОТХАПВАЙ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО МОЖЕШ ДА СДЪВЧЕШ

Нека си поставим малки и достижими цели!

Предизвикателството “Един живот, едно тяло, един шанс” ще се проведе в центъра на Нуга Бест, град Варна от 24 февруари до 24 март 2020 година. То е организирано така, че да позволи на участниците да отслабват без глад и без допълнителен стрес в ежедневието. Предизвикателството ще бъде в компанията на съмишленици, защото така грижата за здравето се превръща в приятно занимание. Според много изследвания е много по-малка вероятността да се откажем, когато сме сред здрави приятели, отколкото, ако сме сами.

ДА ЗАПОЧНЕМ!

Да предприемем малки стъпки, за да дадем още един шанс на здравето си!

ЕДИН ШАНС С ПЕТ НУГА-ПРОЦЕДУРИ

Предизвикателството включва пет нуга-процедури, които са подбрани и съчетани така, че да създават баланс между полезното и приятното преживяване.
1.

Ежедневен масаж на термомасажора Нуга Бест

Основната цел на масажното въздействие е преодоляване на стреса, безпокойството и болката. Според изследване, публикувано в научното списание BioMed Research International, масажът в комбинация с инфрачервеното нагряване

 • увеличава мускулния диапазон на движения,
 • увеличава мускулната сила и гъвкавост.

В резултат от нуга-масажа се повишава парасимпатиковата активност и се подобрява кръвообращението. Това помага да се възстанови физиологичния баланс в тъканите и органите в човешкия организъм. Масажът възстановява психологическата стабилност, която е основа на осъзнато хранене и здравословно отслабване. Оборудването Нуга Бест има ефекта на диета и с негова помощ лесно могат да се свалят 1-2 килограма на седмица.

2.

Ежедневно топлинно въздействие в областта на талията с невероятния пояс Т9

При редовното и системно използване на пояса Т9 лесно може да се свалят няколко излишни килограма, а обиколката на талията да се намали с няколко сантиметра.

 • По време на топлинното въздействие на пояса, човек започва да се поти. Процесът на потене използва огромно количество енергия, а тя идва от преобразуването на мазнините и въглехидратите в процеса на горене на калории. Направените изследвания сочат, че при съответни благоприятни условия, човек може лесно да свали с потта половин килограм, стопявайки около 300 калории.
 • Отслабването с пояса Т9 става и за сметка на процеса на естествена детоксикация. Под въздействие на нагряването с инфрачервена топлина, човек започва да се поти, а в потта, която се отделя, се съдържат около 20% твърди вещества като кадмий, натрий, мед, никел.
 • Дълговълновите инфрачервени лъчи оказват силно влияние на меките тъкани на организма. Те ги загряват; кръвоносните съдове се разширяват и се подобрява метаболизма. Резултатът? Здравословно отслабване.
 • Ежедневно използване на колана-миостимулатор към масажното оборудване на Нуга Бест. Електромускулната стимулация е новия хит в отслабването. Тя е нов метод за тренировка и оформяне на тялото. Електростимулацията кара мускулите да се свиват и отпускат с по-висок интензитет: ЗА 30 МИНУТНА ПРОЦЕДУРА СЕ ПОЛУЧАВАТ ДО 20 000 МУСКУЛНИ СЪКРАЩЕНИЯ. Интензивната тренировка значително ускорява метаболизма. Тялото ускорява изгарянето на калории, което спомага за по-бързото премахване на излишните мазнини и целулита. Електромускулната стимулация е високо ефективен метод за тренировка, който гарантира бързи и видими резултати, без да натоварва ставите.

3.

Два пъти в седмицата инфрачервена турманиева сауна

Ефектът от инфрачервена сауна може да се опита с новата постелка Т20, когато се нагрее при температура 60-70 градуса.
Едно проучване от Университетът Банхатмън в Ню Йорк излага хората на инфрачервена сауна три пъти седмично в продължение на 45 минути. След четири месеца тези, които са използвали сауна са имали до 4% спад в телесните мазнини. Инфрачервената сауна предизвиква значително по-интензивно потоотделяне. Това е причината под въздействието на инфрачервената топлина от организма да се отделят течности и подкожни мазнини в съотношение 80 към 20. За сравнение в обикновената сауна е само 90 към 5. Ефективността за нормализиране на теглото е очевидна. За едно посещение на инфрачервена сауна се изгарят толкова калории колкото и при 10 километра бягане. При това без да се натоварват ставите и сърцето.

4.

Отслабване с алкална вода

Важно е да се знае, че обезводненото тяло, не може да работи на пълни обороти. В 21-дневното предизвикателство ще включим алкален план за отслабване с вода от бутилката “Sanse 50”.

 • В едно проучване, публикувано в списание Original Internist, учените констатираха, че затлъстели лица, които пият по два литра алкална вода дневно, губят средно 5,4 килограма в продължение на два месеца.
 • Пиенето на алкална вода помага на тялото да се детоксикира по естествен начин от тежките метали като живак.

ДА ПРОСЛЕДИМ НАПРЕДЪКА!

Винаги е окуражително да виждаме как усилията ни се увенчават със загуба на тегло и сантиметри от талията. Всеки понеделник участниците в предизвикателството ще могат да измерят телесното си тегло и обиколката на талията.

В началото и в края на предизвикателството всеки участник ще получи и детайлизиран контрол на телесния състав чрез професионалния медицински апарат на японската фирма Tanita:

 • Телесни мазнини в проценти
 • Обща телесна вода в проценти
 • Мускулна маса
 • Физически рейтинг
 • Костна минерална маса

 • Основен метаболизъм
 • Индекс на телесна маса
 • Метаболитна възраст
 • Висцерална мастна тъкан

ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ СЕБЕ СИ!

ИМАМЕ ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНО ТЯЛО И… ОЩЕ ЕДИН ШАНС да сбъднем мечтата си за стройна фигура.

НАГРАДИ

 • Първо място: часовник с турманиева верижка;
 • Второ място: луксозен сапун от колекцията Tourcia;
 • Трето място: луксозна паста за зъби от колекцията Tourcia.
 • Всички участници ще получат насърчителни награди.

ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ ДНЕС!

Да не отлагаме, а да действаме! Един живот, едно тяло, един шанс..

Детайли

Начало:
февруари 24 @ 09:00 EET
Край:
март 24 @ 18:30 EET
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , ,
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Място

НУГА БЕСТ
улица Цар Иван Срацимир №2, вход Б
Варна, Варна 9000 България
+ Google Map
Телефон:
052 609 549
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Организатор

Нуга Бест България 2009 ООД
Телефон:
052 609 549
Email:
cs(at)nugabestbulgaria.com
Уебсайт:
www.nugabestbulgaria.com

Напиши коментар

Нуга Бест | Модерни решения за Вашето здраве

Количка

X