За Нуга Бест България

За нас и нашият център във Варна. Нашето мото е Здраве, Любов, Грижа
Нуга Бест България

Дружеството ни е регистрирано през 2009 година. Основна цел на работата ни е да предоставяме на клиентите си най-новото и най-доброто от продуктите на южнокорейската компания  Нуга Бест. Вече седма година нашата цел е, чрез безплатни и неограничени по брой демонстрации, клиентите ни да се запознават с най-новите тенденции в грижата за здравето – хиропрактика и термотерапия.

„Здравето е най-важно“, с тази мисъл сме свикнали, но какво правим за него – заседнало ежедневие, стрес, замърсен въздух. Това налага всеки един от нас да обърне повече внимание на смисъла на тези думи. Всеки един от нас е длъжен да положи грижи за здравето си.

Нуга Бест не е алтернатива, Нуга Бест е избора на разумните. Нуга Бест е решение на отговорните към собственото здраве и здравето на близките си. Нуга Бест не е панацея, Нуга Бест не предлага чудеса. Продуктите на Нуга Бест са реална възможност да съхраним здравето, енергията и силата си.

Гордеем се, че вече десета година работим с продуктите на Нуга Бест, защото това ни даде възможност да погледнем света от друг ъгъл, да видим себе си лично ангажирани със здравето.

Какво ви предлагаме?

За всички, които ценят своето здраве.
Maria Popova
Интересни и полезни продукти!
Maria Popova
2022-11-09
tinka germanova
Супер уреди за здраве! Имам резултати и препоръчвам!😃
tinka germanova
2022-10-28
Gergana Stoyatelova
Препоръчвам посещението на демонстрационния център Нуга Бест във Варна. Аз съм доволна и всеки може да прецени какви уреди и процедури ще бъдат полезни за здравето.
Gergana Stoyatelova
2022-10-03
Velichka Smith
Нуга бест - масажно легло N5 гарантира здравословното състояние на нашият гръбнак , а от там съответно и на цялостнотони здраве с многото функции за които помага . Горещо препоръчвам според финансовите ви възможности или да посещавате демонстрационният център във Варна , където всички служители са много добре професионално подготвени и с големи , топли сърца , готови винаги да ви помогнат . Ако финансовите ви възможности позволяват е добре да го имате в къщи ! Желая здраве на всички !
Velichka Smith
2022-09-30
Мария Димова
Нуга Бест предлага прекрасни продукти за поддържане на здравето. Обслужването е изключително професионално! Препоръчвам на всеки!
Мария Димова
2022-09-23
Pepa Tineva
Имам уредите на Нуга Бест и съм много доволна. Болките намаляха и ходя нормално. Препоръчвам на всеки!
Pepa Tineva
2022-09-21
Нина Коева
Имам килима от 14год.!Ползваме го цялото семейство и сме повече от доволни!Препоръчвам Нуга Бест!
Нина Коева
2022-09-15
Нели Великова
Доволна съм и препоръчвам!
Нели Великова
2022-08-26

Безплатна демонстрация

Ще Ви запознаем с предлаганите от нас продукти и аксесоари на Нуга Бест и ще имате възможност лично да ги изпробвате. Демонстрацията на продуктите не Ви ангажира с покупката. Просто опитайте и се насладете на приятното усещане.

Безплатна консултация

Уверенията никога не стигат, затова елате, опитайте и се убедете сами. Ние ще Ви предложим най-подходящия персонално за Вас уред. Ще Ви консултираме беплатно и ще получите нашата обективна оценка за необходимия Ви продукт.

Предварително Ви благодарим за доверието!

Обслужване на клиенти

Ние от НУГА БЕСТ БЪЛГАРИЯ 2009 ООД се стремим да предоставяме на своите клиенти високо качество и ниво на обслужване, правилно разбиране на техните потребности и очаквания, както и превръщането на тези потребности в изисквания за дружеството ни.

 • Предоставяме еднакъв достъп до нашите услуги и равнопоставено отношение към всички, независимо от техните нужди, социално положение, образование, пол, възраст, етнически произход и религиозни убеждения.
 • Предоставяме ясна, лесно разбираема и точна информация на клиентите си.
 • Спазваме конфиденциалност по запитванията, исканията, жалбите на нашите клиенти.
 • Използваме всички възможни канали за предоставяне на информация – информационни табла, брошури, телефон и интернет-пространство. Предоставяме консултации и пояснения за реда и условията за ползване на услугите.
 • Изпълняваме заявените услуги в установените срокове при наличие на необходимите предпоставки. Своевременно уведомяване на клиентите, ако е наложителна промяна на срока на изпълнение.
 • Поддържаме постоянна обратна връзка с клиентите си с цел тяхната удовлетвореност чрез нашия център за обслужване на клиенти.

Nuga Best Сертификати

Защита на потребителите

Нуга Бест е сертифициран с FDA Registration as Class I Product – Глобална стандартизираща система за качество, съобразена с правилата на ЕС по отношение безопасността на продуктите, здравето и защита на потребителите.

Произведените от Нуга Бест продукти са с маркировка CE, което означава че всеки продукт е съобразен с правилата на ЕС по отношение безопасността на продуктите, здравето и нормите за защита на потребителите.

Произведените от Нуга Бест продукти са с маркировка CE, което означава че всеки продукт е съобразен с правилата на ЕС по отношение безопасността на продуктите, здравето и нормите за защита на потребителите.

Сертификат EC ISO13485:2003 от ITC. Система за контрол на качеството с определени от международната организация по стандартизация за да се гарантира качеството на продуктите за дизайн, технология, производство и сервиз.

Сертификат EC ISO13485:2003 от ITC. Система за контрол на качеството с определени от международната организация по стандартизация за да се гарантира качеството на продуктите за дизайн, технология, производство и сервиз.

Нуга Бест притежава сертификат от TUV Cert for Quality. Сертифицирана система за качество по DIN EN ISO 13485. Стандартът DIN EN ISO 13485 определя системата за контрол на качеството за производство на медицински изделия.

Нуга Бест притежава сертификат от TUV Cert for Quality. Сертифицирана система за качество по DIN EN ISO 13485. Стандартът DIN EN ISO 13485 определя системата за контрол на качеството за производство на медицински изделия

Нуга Бест притежава Сертификат GMP – Добри производствени практики. Системата гарантира, че продуктите са произведени според стандартите за качество. GMP покрива всички аспекти на производството; от изходните материали до личната хигиена на персонала.

Нуга Бест притежава Сертификат GMP – Добри производствени практики. Системата гарантира, че продуктите са произведени според стандартите за качество. GMP покрива всички аспекти на производството; от изходните материали до личната хигиена на персонала.

Благодарение на най-иновативните технологии и любовта, проявявана към клиентите, ние създаваме здраво и топло общество!  Изминалата година е изключително важна в развитието на Индустриалния комплекс за медицинско оборудване Донхво във Вонджу. За краткия срок от създаването на компанията до днес, благодарение усилията на всички сътрудници и търговски представители по целия свят, ние постигнахме изключителни международни успехи. Нашата компания стои на прага на икономически пробив. Усилията ни са насочени към завоюване на доверието на потребителите по цял свят. С тази цел компанията Nuga Medical създава иновативна система за контрол на качеството. Отличавайки се от конкурентните компании по системата за обслужване и качество на продуктите, ние издигаме марката НУГА на ново ниво!Чо Сън Хен, NUGA Global - Chairman

Мисия

Ние сме част от семейството на Нуга Бест, грижим се за хората като отдаваме най-доброто от себе си.

Нашата мисия е да бъдем разпознаваеми носители на топлина, човечност и лична ангажираност към здравето с предлаганите от нас продукти на Нуга Бест. Споделяме философията на компанията-майка Nuga Medical Co Ltd да дадем своя принос за съхраняване на човешкото здраве, като осигуряваме не само най-добрите технологии, но и най-доброто обслужване за своите клиенти. Всички служители на екипа ни се стараят да допринесат за човешкото здраве и общия просперитет на дружеството ни, обслужвайки клиентите ни с внимание и грижа.

Мисията ни е да демонстрираме възможностите на продуктите на Нуга Бест като още една възможност да поддържаме здравето си в съвременните условия на обездвижане и стрес. Да популяризираме идеите за хармоничен и здравословен начин на живот, изпълнен с енергия и сила.

Мисията си изпълняваме с безплатни информационни кампании, демонстрации и топло човешко отношение, защото за нас наистина клиента е важен.

За да изпълним мисията си, ние от Нуга Бест България непрестанно подобряваме услугите и разширяваме познанията си чрез образователни програми и семинари в страната и в чужбина.

Стратегия

Личната отговорност към здравето е в основата на културата и стратегията на Нуга Бест България, затова ние насочваме усилията си към:

 • Обслужване на клиенти: Ние познаваме, разбираме и отговаряме на потребностите на нашите клиенти. Ангажиментът ни за най-добри практики гарантира непрекъснатото предоставяне на качествено обслужване.
 • Почтеност: Последователни и с високи стандарти във всичко, което правим, ние обръщаме изключително внимание на репутацията си, за да бъдем надежден и честен партньор.
 • Промени и иновации: Ние насърчаваме промяната и търсим възможностите, които тя предлага. Системно оценяваме и преоткриваме услугите, които предлагаме, за да гарантираме високо качество на своите клиенти, като използваме най-добрите практики и най-съвременните технологии в нашата работа.
 • Качество: Ние поставяме високи стандарти и даваме само най-доброто от себе си. Усъвършенстваме се чрез постоянни подобрения и се гордеем с предлаганото високо качество на нашите услуги.
 • Здраве, безопасност, околна среда и качество: Гарантираме най-високи стандарти на безопасност, здраве и качество на средата, в която работим.
 • Служители: Качеството на нашите служителите оказва пряко влияние върху нашата сила, репутация и жизненост. Високо ценим приноса и способностите на хората, с които работим.

Екип

Нуга Бест – Демонстрационен център Варна
Благодарим на своите клиенти и на нашия колектив, защото за десет години Нуга Бест доби популярност и признание.Екипът на Нуга Бест Варна