NUGA BLOGGER

Всичко за здравето на едно място.

Последните години настъпиха огромни промени във възгледите за здравето. Все повече хора активно се грижат за собственото си здраве. Това е и причина за огромния интерес към терапиите в домашни условия. В нашия блог ще откриете полезна информация за новите високотехнологични масажори и практически препоръки за тяхното ежедневно използване. Ще Ви запознаваме и с най-новите тенденции в смарт-технологиите за здраве на Нуга Бест. Това е нашият блог, в който ще намерите информация за древните медицински науки; за ежедневната полза от масажа и точковия масаж; за невероятния ефект от стоунтерапията. Техническият прогрес вдъхна нов живот на тези практики и ги направи достъпни за всеки съвременен дом. Как да се справим с болките в гърба? Как да овладеем стреса? Как да поддържаме стройна фигура на всяка възраст? Тези теми са в нашия блог, защото са част от ежедневието на съвременния човек.

  • Всички
  • ЗНАЕТЕ ЛИ?
  • МАСАЖ & ЗДРАВЕ
  • ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ
  • ТУРМАНИЙ
  • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД

ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА КОРЕЙСКАТА КОМПАНИЯ НУГА МЕДИКЪЛ ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНАТА НАГРАДА “МАРКА НА ГОДИНАТА” В КАТЕГОРИЯТА “МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ ЗА ДОМАШНО ПОЛЗВАНЕ”.

ДОБРА НОВИНА ЗА ЛОШИ КОЛЕНE

Нуга Бест има добра новина за лошите Ви колена: Наколенката TJ1 гарантира грижа и комфорт за травмираното Ви коляно. Изработена от турманий и сребро по иновативна технология, тя осигурява удобство и надеждна защита на коляното, за да се избегне риска от увреждането му.

БЛАГОДАРЯ НА НУГА БЕСТ

Благодаря на Нуга Бест за предоставената възможност за справяне с проблемите. Препоръчвам на хора с мускулно-двигателни проблеми да се възползват от леглото у дома!

РЕЛАКСИРАЩА МАСКА ЗА ОЧИ HC1

Корейската компания Нуга Бест създаде релаксираща маска за очи HC1, за да се предпазим и да намалим неблагоприятното въздействие на дигиталните устройства.

ФИЗИОТЕРАПИЯ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

Термомасажорът NM200 е прецизен помощник в грижата за красотата, а така също предлага и няколко физиотерапевтични въздействия. Вижте видео презентацията на продукта.

МАСАЖ С ТЕРМОМАСАЖОР N4

Сега правейки ежедневно масаж сутрин и вечер и комбинирайки с килимчето на Nuga Best мога да кажа, че се чувствам напълно здрав и щастлив.

ДОБРОТО ЗА МЕН ДНЕС

От дълги години посещавам залата на Нуга Бест при Ели и Ники. Много се радвам, че използвам уредите там и най-вече леглото масажор. Вкъщи имам някои от уредите, но сега в условията на извънредно положение, аз си взех под наем леглото масажор.

ИМУННАТА СИСТЕМА

За никого не е тайна, че всяка страна отделя много средства за отбрана. Държавата винаги трябва да е подготвена, за да се защити при вътрешна или външна заплаха, война, терористичен акт.

ПОДЪРЖАМ ДОБРО ЗДРАВЕ

От две години имам проблеми с кръстта и гръбначния стълб. Научих, че в Нуга Бест имат имам специален масажор, който е продукт от Южна Корея. Отидох в Нуга Бест и консултантите ми показаха леглото-масажор N5. Направих няколко сеанса.

БРИЛЯНТНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗДРАВЕ

Новият термомасажор Т20 е четвърто поколение на познатите керамични постелки. Той е невероятна комбинация от комфорт, иновации и дизайн от световна класа.

NUGA BEST Е НАЧИН НА ЖИВОТ (Видео)

Благодаря на Nuga Best, на създателите на това прекрасно легло-масажор за здрави и болни хора, такива като мен и съпруга ми. Много съм щастлива, че посещавах залата. В Nuga Best дойдох отчаяна. Аз имам износване на ставите и хрущялите на коленете. Използвала съм много медикаменти, скъпоструващи, инжекции.

ЗИМА Е. ЗДРАВЕ ДА Е!

През зимата човешкият организъм, както и всичко в природата, “се затваря” и много жизнени процеси в него се забавят. Студеното време има определени изисквания към поведението на човека, неговия начин на живот и хранене. Човек се нуждае от енергия, за да се сгрее и да се защити от студа; изпитва нужда от калорични продукти с високо съдържание на мазнини; от топла храна и чай.

Количка

X