HC1 | Маска за очи

HC1 | Маска за очи

Релаксираща маска за очи с нанодиамантен турманий & сребърни нишки.

Иновационен продукт, който съчетава силата на турмания, нанодиамантения турманий и среброто. Успокоява възпалените и уморени очи; действа благоприятно при тъмни кръгове и торбички под очите. Може да се използва по няколко пъти на ден, за да се премахне умората на очите след работа на компютър или гледане на телевизия.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

РЕЛАКСИРАЩА МАСКА ЗА ОЧИ С НАНОДИАМАНТЕН ТУРМАНИЙ & СРЕБЪРНИ НИШКИ

Маска за очи HC1 | Иновационен продукт, който съчетава силата на турмания, нанодиамантения турманий и среброто.

Турманиевата маска за очи HC1 е ефективно природно средство за подмладяване на кожата около очите; изглаждат се финните бръчици и се подобрява еластичността на кожата в областта около очите.

По вътрешната страна на маската за очи са разположени по два големи турманиеви диска, които комфортно пролягат към клепачите на очите. Под тях има три конусообразни турманиеви дискчета, които въздействат на деликатната област под очите. Отстрани симетрично са разположени по два диска от нанодиамантен турманий, които прилягат върху слепоочията. За да се усили благоприятния ефект, в основата на тъканта лежат сребърни нишки.

Комбинацията турманий, нанодиамантен турманий и сребро действа регенериращо и забавя процесите на стареене. Релаксиращата маска за очи успокоява възпалените и уморени очи; действа благоприятно при тъмни кръгове и торбички под очите. Може да се използва по няколко пъти на ден, за да се премахне умората на очите след работа на компютър или гледане на телевизия. Турманият и нанодиамантеният турманий „хранят“ очите с благотворната инфрачервена топлина и отрицателно заредени йони, засилват защитните функции на клетките и укрепват зрението. Турмалинът е вечен акумулатор. Затова и маската за очи зарежда клетките на очите и кожата около тях с енергия.

Допълнителна информация

Според грижата

Масаж

,

Според материала

Форма

Според функциите

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…