Отстъпка 15%

HC5 | Шал с нанодиамантен турманий и сребро

299,00 лв. BGN

Иновативна грижа за шията

HC5 | Шал с нанодиамантен турманий и сребро

В XXI век шалът не е просто средство за сгряване през зимата. Nuga Best го превръща в аксесоар за здраве, използвайки иновативна технология, която събира в едно силата на турмания, нанодиамантите и среброто. Той осигурява комплексна грижа за най-слабото звено в човешкото тяло – шията. По повърхността му са разположени 21 турманиеви шестограма и 7 диска от нанодиамантен турманий. В основата на тъканта лежат сребърни нишки. Шалът е еластичен и лесно се фиксира.

 

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

HC5 - Шал с нанодиамантен турманий и сребро

Иновативна грижа за шията (Аксесоар за здравето на шията).

В XXI век шалът не е просто средство за сгряване през зимата. Nuga Best го превръща в аксесоар за здраве, използвайки иновативна технология, която събира в едно силата на турмания, нанодиамантите и среброто. Той осигурява комплексна грижа за най-слабото звено в човешкото тяло – шията.

По повърхността на шала са разположени 21 турманиеви шестограма и 7 диска от нанодиамантен турманий. В основата на тъканта лежат сребърни нишки. Еластичен и лесно се фиксира. Принципите на действие се основани на въздействието на физически фактори ( инфрачервено излъчване, постоянно магнитно поле и отрицателни йони ) върху кожата, подкожните структури и тъканите на шията. Комплексното въздействие на изброените фактори подобрява микроциркулацията в областта на шията, съдейства за разхлабване на мускулите и подобрява кръвобращението. Ефективността на среброто по отношение на бактериите е удивителна: унищожава повече от 650 вида. Комбинацията турманий, нанодиамантен турманий и сребро има регенериращо действие и забавя процесите на стареене. Редовното използване на шала овладява напрежението в шията, намалява главоболието, подобрява паметта и концентрацията, балансира работата на щитоводната жлеза и защитава гърлото от настинка. Наред с това кожата на шията става нежна, а финните бръчки се заглаждат. Няма противопоказания.

Това е новият шал на Nuga Best

HC5 – Ексклузивни технологии и древни източни традиции за здраве.

Той е усъвършенстван вариант на познатия вече турманиев шал J2. В новия шал освен турманий е използван и най-иновативния материал: нанодиамантен турманий, който усилва благотворното въздействие върху човешкия организъм. Поставя се на голо върху шията, а минералите се затоплят от тялото. При това върху шията едновременно въздействат следните полезни физически фактора.

Функция сън

Масаж

Турманиеви и нанодиамантени елементи извършват деликатен масаж в областта на шията като по този начин намаляват болката и подобряват кръвообращението.
Функция сън

Турмалин

Турмалинът, в основата на шала, е отличен клетъчен активатор и енергостимулатор; той нормализира биополето на човек и оказва мощен оздравителен ефект.
Функция сън

Инфрачервена топлина

Инфрачервената топлина, която се отделя при нагряване на турмания, намалява болката, подобрява кръвообращението, унищожава вируси и бактерии; предпазва от охлаждане.
Функция сън

Отрицателно заредени йони

Отрицателно заредените йони от турмания, проникват в кожата като повишават защитните сили срещу инфекции, насищат кръвта с кислород; намаляват умората и подобряват съня.
Функция сън

Германий

Германият като една от основните съставки в шала,  има противовирусно и антибактериално действие, повишава нивото на кислород в кръвта и е натурален аналгетик.
Функция сън

Сребро

Среброто е естествен антибиотик и натурален антисептик. Сребърните нишки в шала са деликатно втъкани и усилват затоплящият му ефект.

С грижа за здравето

Идеално допълнение в ежедневната грижа за здраве.
Функция сън

.1

Шалът е незаменимо средство, което осигурява топлина на гърлото през зимата.
Функция сън

.2

Предпочитания затоплящ компрес за гърло от всяко дете, тъй като няма мирис и няма опасност от изгаряне.
Функция сън

.3

Ефективна помощ при скованост, напрежение и болки в шията.
Функция сън

.4

Намалява главоболието.
Функция сън

.5

Възстановява паметта и концентрацията.
Функция сън

.6

Създава условия за нормална работа на щитовидната жлеза.
Функция сън

.9

Поддържа кожата на шията еластична.
Функция сън

.7

Подобрява кръвообращението на мозъка.
Функция сън

.8

Възстановява нормалния режим на сън.

Елегантна защита

Идеален продукт за твоята елегантна защита.

Изработен от нежна материя, лек и деликатен към кожата. Еластичен и лесно се фиксира. Компактен и практичен, подходящ за всяка възраст. Осигурява комфорт, приятно усещане и предпазва от неразположения. Тъй като е изработен изцяло от природни материали, няма противопоказания. Лесен за поддържане. Новият шал на Nuga Best HC 5 е нова възможност за здраве във века на тевхнологиите; дава енергия и защитава от вредното електромагнитно излъчване.

Допълнителна информация

Тегло 0,120 кг
Размери 5,2 × 5,4 см
Според грижата

Масаж

,

Според материала

Форма

,

Според функциите

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…