HC5 | Шал с нанодиамантен турманий и сребро

Иновативна грижа за шията

HC5 | Шал с нанодиамантен турманий и сребро

В XXI век шалът не е просто средство за сгряване през зимата. Nuga Best го превръща в аксесоар за здраве, използвайки иновативна технология, която събира в едно силата на турмания, нанодиамантите и среброто. Той осигурява комплексна грижа за най-слабото звено в човешкото тяло – шията. По повърхността му са разположени 21 турманиеви шестограма и 7 диска от нанодиамантен турманий. В основата на тъканта лежат сребърни нишки. Шалът е еластичен и лесно се фиксира.

 

Добави в списък
Добави в списък
Сравни

Описание

HC5 - Шал с нанодиамантен турманий и сребро

Иновативна грижа за шията (Аксесоар за здравето на шията).

В XXI век шалът не е просто средство за сгряване през зимата. Nuga Best го превръща в аксесоар за здраве, използвайки иновативна технология, която събира в едно силата на турмания, нанодиамантите и среброто. Той осигурява комплексна грижа за най-слабото звено в човешкото тяло – шията.

По повърхността на шала са разположени 21 турманиеви шестограма и 7 диска от нанодиамантен турманий. В основата на тъканта лежат сребърни нишки. Еластичен и лесно се фиксира. Принципите на действие се основани на въздействието на физически фактори ( инфрачервено излъчване, постоянно магнитно поле и отрицателни йони ) върху кожата, подкожните структури и тъканите на шията. Комплексното въздействие на изброените фактори подобрява микроциркулацията в областта на шията, съдейства за разхлабване на мускулите и подобрява кръвобращението. Ефективността на среброто по отношение на бактериите е удивителна: унищожава повече от 650 вида. Комбинацията турманий, нанодиамантен турманий и сребро има регенериращо действие и забавя процесите на стареене. Редовното използване на шала овладява напрежението в шията, намалява главоболието, подобрява паметта и концентрацията, балансира работата на щитоводната жлеза и защитава гърлото от настинка. Наред с това кожата на шията става нежна, а финните бръчки се заглаждат. Няма противопоказания.

Това е новият шал на Nuga Best

HC5 – Ексклузивни технологии и древни източни традиции за здраве.

Той е усъвършенстван вариант на познатия вече турманиев шал J2. В новия шал освен турманий е използван и най-иновативния материал: нанодиамантен турманий, който усилва благотворното въздействие върху човешкия организъм. Поставя се на голо върху шията, а минералите се затоплят от тялото. При това върху шията едновременно въздействат следните полезни физически фактора.

Функция сън

Масаж

Турманиеви и нанодиамантени елементи извършват деликатен масаж в областта на шията като по този начин намаляват болката и подобряват кръвообращението.
Функция сън

Турмалин

Турмалинът, в основата на шала, е отличен клетъчен активатор и енергостимулатор; той нормализира биополето на човек и оказва мощен оздравителен ефект.
Функция сън

Инфрачервена топлина

Инфрачервената топлина, която се отделя при нагряване на турмания, намалява болката, подобрява кръвообращението, унищожава вируси и бактерии; предпазва от охлаждане.
Функция сън

Отрицателно заредени йони

Отрицателно заредените йони от турмания, проникват в кожата като повишават защитните сили срещу инфекции, насищат кръвта с кислород; намаляват умората и подобряват съня.
Функция сън

Германий

Германият като една от основните съставки в шала,  има противовирусно и антибактериално действие, повишава нивото на кислород в кръвта и е натурален аналгетик.
Функция сън

Сребро

Среброто е естествен антибиотик и натурален антисептик. Сребърните нишки в шала са деликатно втъкани и усилват затоплящият му ефект.

С грижа за здравето

Идеално допълнение в ежедневната грижа за здраве.
  • Шалът е незаменимо средство, което осигурява топлина на гърлото през зимата.
  • Предпочитания затоплящ компрес за гърло от всяко дете, тъй като няма мирис и няма опасност от изгаряне.
  • Ефективна помощ при скованост, напрежение и болки в шията.
  • Намалява главоболието.
  • Възстановява паметта и концентрацията.
  • Създава условия за нормална работа на щитовидната жлеза.
  • Поддържа кожата на шията еластична.
  • Подобрява кръвообращението на мозъка.
  • Възстановява нормалния режим на сън.

Елегантна защита

Идеален продукт за твоята елегантна защита.

Изработен от нежна материя, лек и деликатен към кожата. Еластичен и лесно се фиксира. Компактен и практичен, подходящ за всяка възраст. Осигурява комфорт, приятно усещане и предпазва от неразположения. Тъй като е изработен изцяло от природни материали, няма противопоказания. Лесен за поддържане. Новият шал на Nuga Best HC 5 е нова възможност за здраве във века на тевхнологиите; дава енергия и защитава от вредното електромагнитно излъчване.

Допълнителна информация

Тегло 0,120 кг
Размери 5,2 × 5,4 см
Според грижата

Масаж

,

Според материала

Форма

,

Според функциите

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…