Т20 | Мултифункционален термомасажор

Брилянтна технология за здраве!

Четвърто поколение на любимата на всички керамична постелка.

Предназначен основно за нощен сън, новият Т20 превръща грижата за здравето в ежедневно удоволствие. Той е направен така, че да гарантира комфорт при използването му. Оборудван с иновативни технологии, които осигуряват уют чрез затопляне през студените месеци и охлаждане през лятото. В основата е патентована турманиева керамика, но в новия Т20 е използвана най-съвременната технология, разработка на корейската компания Nuga Medical Co и Германския научно-изследователски център Fraunhofer – нанодиамантен турманий. Т20 предлага повече от това, което очаквате, тъй като нанодиамантите увеличават с 10% въздействието на инфрачервената топлина, а с 5% се усилва йонизацията на въздуха. Това усилва благотворния ефект върху здравето. Новият Т20 комфортно приляга към тялото и преоткрива много възможности за поддържане на добро здраве.

Добави в списък
Добави в списък
Сравни
Категории: , , , , , , Код: t20 Етикети:

Описание

БРИЛЯНТНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЗДРАВЕ!

Мултифункционален термомасажор Т20

– Брилянтна технология за здраве от Nuga Medical Co –

Термомасажорът Т20 се явява четвърто поколение на керамичните постелки. Видимо дизайнът е променен, без да се изгубва усещането за Нуга Бест. Той е една невероятна комбинация от комфорт, иновации и дизайн от световна класа. Предназначен е основно за нощен сън. Комфортно приляга към тялото и осигурява здравословен микроклимат в спалнята. Новият Т20 е оборудван с модерни технологии, които отговарят на индивидуалните нужди. Интелигентната система за управление позволява точен контрол на температурата според предпочитанията.Това гарантира спокоен сън през нощта. Направен с внимание към всеки детайл, новият Т20 е изключително удобен. На него комфортно може да се седне; да се легне по корем, по гръб или на една страна. И всяко докосване до него да бъде с полза за здравето и доброто самочувствие. Абсолютно безопасен. Не излъчва вредни електромагнитни вълни, тъй като нагревателните елементи са надеждно изолирани. Независимо, че се състои от десет слоя, той е изключително тънък и лек. Подходящ за хора, предразположение към алергии и домашен прах.

Укрепва имунитета 100%
Осигурява естествена детоксикация 100%
Овладява ежедневния стрес 100%
Поддържа нормална телесна температура 100%
Способства възстановяването на костни тъкани 100%
За две седмици мускулните болки намаляват със 70%
Овладява се мускулната атрофия 100%

НОВА ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ, СЪВМЕСТНА РАЗРАБОТКА НА ЦЕНТЪРА ЗА НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ НА NUGA MEDICAL и ГЕРМАНСКИЯТ НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЦЕНТЪР FRAUNHOFER.

– НУГА ДЕФИНИЦИЯ ЗА СЪВЪРШЕНСТВО –

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ Т20 | МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ТЕРМОМАСАЖОР

Защото помага за намаляване на мускулните болки и напрежението след напрегнатия работен ден, подпомага овладяването на мускулната атрофия, която настъпва с напредване на възрастта, помага за възстановяване на енергията и работоспособността.

В термомасажор Т20 е използвана най-иновативната технология на корейската компания Nuga Medical Co и Германския научно-изследователски център Fraunhofer: нанодиамантен турманий. Той усилва въздействието на биорезонансната инфрачервена топлина и йонизацията на въздуха. По този начин подобрява условията на живот и сън в градския дом. Това влияе благоприятно върху здравето на човека, откъснат от природата: намаляват мускулните болки и напрежението след напрегнатия работен ден; овладява се мускулната атрофия, която настъпва с напредване на възрастта; възстановява се енергията и работоспособността. Иновативната технология на Т20 превръща градския дом в истински оазис.

Комфорт

Дизайн и комфорт от световна класа

Интелигентен

Усъвършенствана система за управление

Удобство

Удобен и лесен за употреба

Експерт

Резултат на дългогодишни научни усилия

Безопасност

Абсолютно безопасен при употреба

Иновативен

Иновативна брилянтна технология

Термомасажорът Т20 осигурява здравословна среда по време на сън

– ИНОВАТИВНА СИСТЕМА ЗА СЪН –

ТОПЛИНА

В термомасажор Т20 е увеличен с 10% ефекта от биорезонансната инфрачервена топлина, наречена “топлината на живота”. Тази топлина не само дава усещане за комфорт, но и се акумулира в тялото; не позволява охлаждането му и поддържа нормална телесната температура. Топлината отпуска мускулите и подобрява кръвообращението; овладява болките и подпомага възстановяването на организма. Нейният ефект е изключителен при спортни травми или счупвания.

ЙОНИЗАЦИЯ

В термомасажор Т20 йонизацията на въздуха е усилена с 5% и гарантира по-добро възстановяване на хора, които са принудени да прекарват деня си в затворени помещения. Анионите, наречени “въздушни витаминчета”, пречистват и оживяват въздуха; неутрализират вредното електромагнитно излъчване; подпомагат дишането и укрепват имунната система. Йонизираният въздух овладява последиците от ежедневния стрес, депресията и безпокойството.

МАСАЖ

По нагревателната повърхност са разположени 987 керамични диска: 96 от нанодиамантен турманий и 891 от турманиева керамика. Те оказват приятно масажно въздействие, което намалява ежедневния стрес и напрежение. Благодарение на модерната иновативна технология Т20, човек може да се наслади на масаж с топли минерали вече и в своя дом.

АНТИБАКТЕРИАЛНА И АНТИАКАРНА ЗАЩИТА

Благодарение на използвания комплекс от минерали и съвременни технологии, новият Т20 е естествена антибактериална защита. От стотици години дълговълновите инфрачервени лъчи са незаменими, защото имат способността да унищожават вируси, бактерии, гъбички и акари. Това прави уреда подходящ за хора с чувствителна кожа и алергии.

КОМФОРТ

Термомасажорът Т20 е конструиран така, че човек да изпита комфорт и удобство. Най-горното покритие е от приятна на докосване еко кожа. Керамичните дискове по повърхността са проектирани по-малки и заоблени, за да осигурят желаното удобство. Интелигентна система осигурява уют чрез затопляне в студеното време и охлаждане през лятото.

>> ОЩЕ

– ПРЕДИМСТВА, КОИТО УБЕЖДАВАТ –

Абсолютна безопасност

Всичко за Вашата безопасност е осигурено! Термомасажорът Т20 не излъчва вредни електромагнитни вълни, тъй като нагревателните елементи са надеждно изолирани.

Интелигентна система за управление

Високотехнологичният пулт за управление е удобен и Ви позволява във всеки момент да контролирате нагряването според предпочитанията. След 12 часа системата се самоизключва. При желание системата може да се настрои да се самоизключва на осем часа.

Антибактериална и антиакарна защита

Благодарение на използвания комплекс от минерали и съвременни технологии, новият Т20 е естествена антибактериална защита. От стотици години дълговълновите инфрачервени лъчи са незаменими, защото имат способността да унищожават вируси, бактерии, гъбички и акари. Това прави уреда подходящ за хора с чувствителна кожа и алергии.

Доказано качество и ефективност

Новият Т20 е иновативен продукт на компанията Nuga Medical, която за трети път е избрана за Марка на годината в Корея и Китай. Използвано е и сътрудничество с Германския научно-изследователски център Fraunhofer.

Подходящ за хора, предразположени към алергии

Термомасажорът Т20 йонизира въздуха и е изключително подходящ за хора, предразположени към алергии от домашен прах.

Пълно уелнес изживяване

Т20 дава възможност да се насладите на инфрачервена сауна в собственото си легло и да поддържате младежка форма. Осигурява условия за естествена детоксикация и здравословно отслабване.

Подхожда на всеки

Новият Т20 комфортно приляга към тялото. Идеално подхожда както за единично легло, така и за спалня като осигурява здравословен микроклимат.

Интелигентно изпълнение

Висококачествената изработка и модерен дизайн, превръщат новия Т20 в интелигентен партньор в ежедневната грижа за здравето.

Допълнителна информация

Тегло 11,1 кг
Размери 190 × 80 × 2,3 см
Според грижата

, , ,

Масаж

Според материала

Форма

Според функциите

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…