>>>

Клиентите ни за нас

Клиентите споделят своя опит в ежедневното използване на иновативните продукти на Нуга Бест и вярваме, че това е полезно за много търсещи хора. Отзивите ги предизвикват и вдъхновяват.

Отзиви на клиенти

Мнението на наши клиенти за продуктите с марка Nuga Best

Мечтата на Нуга Бест е да помогне на хората да бъдат по-здрави и по-активни с помощта на топлите смарт-технологии. 17 години хора по целия свят пишат своите истории на променен живот и сбъднати мечти. Отзивите са спонтанно споделени преживявания и съвети от наши лоялни клиенти. Те имат значение, защото носят в себе си надежда.

Гласът на клиента

Най-достоверния начин за популяризиране на модерните смарт технологии за здраве.

<<<

За да научиш повече за пътя пред теб, питай тези, които се връщат.

Гласът на клиента е ценен и за нас, защото ни помага да подобрим съществуващите услуги и предлаганите продукти.

Мечтай и вдъхновявай

Защо едно семейство мечтае за продуктите на Нуга Бест? Защо оборудват дома си с технологии за здраве? Ако и Вие си задавате тези въпроси, чуйте вдъхновяващата история на семейство Дечеви .

Нуга Бест – приятел на детето днес!

През последните години все повече семейства в България разчитат на новите топли технологии на корейската компания Nuga Best.

Един продукт с решение за всеки

Щастливи от резултатите си с колана Т9 са участничките в 30-дневното предизвикателство “Мисия – тънка талия” Магдалена Стойчева и Светла Николова, които значително намалиха обиколката на талиите си.

Без здраве всичко губи смисъл

Всички знаем, че без здраве всичко друго губи смисъл.
И е прекрасно, когато човек има здравна култура, да инвестира в здравето си. Това са всъщност продуктите на Нуга Бест, където екипът много качествено и достъпно обяснява ползите от тези уреди.

Топлина, която лекува

Реших да си взема този проектор (NM 200) от Нуга Бест, тъй като лекува с инфрачервени лъчи, а съм добре запознат с лечебния им ефект. Дори учени от Япония са създали тяхно инфрачервено общество, тъй като са разбрали положителното въздействие на инфрачервените лъчи върху здравето.

Избрах леглото – масажор, защото е многофункционално

Много съм доволен и благодарен на Вас и Вашия продукт. Стигнах до вас чрез съдействието на моя приятел и бивш съученик, който ми препоръча автоматичния термомасажор на Нуга Бест преди две-три години.

Без болки в коленете

Причината да вземем леглото у дома бе, че съпругата ми имаше проблеми с теглото и коленните стави; трудно ходеше. Посетихме салона на Нуга Бест във Варна, опитахме, видяхме резултати и решихме да купим леглото-масажор N5. И сега сме много доволни, че сме направили тази покупка.

Релакс & Възстановяване

Започнахме да ползваме уредите на Nuga Best по препоръките на моята тъща. Тя беше първата, която ги ползва с добър лечебен резултат при нея. Ние ползваме уредите на Nuga Best основно като релаксиране на тялото, възстановяване след тренировки.

Инвестирай в здраве

Така че решението на семейния съвет е да имаме такова легло вкъщи. С най-голяма радост и удоволствие го закупихме. И смятам, че сме направили много добра инвестиция в нашето здраве.

Постоянните болки в ръката изчезнаха

И съм решил в бъдеще да поддържам собственото си здраве с уредите на Нуга Бест, които през това време купихме: масажно легло, дюшек, масажора за стъпалата, двойния проектор, колани и още много други. Всички те помагат за поддържане на нормално здраве.

Предизвикай себе си!

Казват, че за да научиш повече за пътя пред себе си, достатъчно е да попиташ тези, които се връщат по него. В първите дни на 30-дневното ни предизвикателство “Нова година – ново аз” споделяме опита на Вълчо Друмев и Златка Янчовска, участници в първите две предизвикателства, проведени в центъра на Нуга Бест град Варна.

Пожелавам го на всеки

Казвам се Николай Димитров. От няколко години посещавам салона на Нуга Бест във Варна. Изключително съм доволен от продуктите. Убеден съм в тяхната помощ за човека.