>>>

Клиентите ни за нас

Клиентите споделят своя опит в ежедневното използване на иновативните продукти на Нуга Бест и вярваме, че това е полезно за много търсещи хора. Отзивите ги предизвикват и вдъхновяват.

Отзиви на клиенти

Мнението на наши клиенти за продуктите с марка Nuga Best

Мечтата на Нуга Бест е да помогне на хората да бъдат по-здрави и по-активни с помощта на топлите смарт-технологии. 17 години хора по целия свят пишат своите истории на променен живот и сбъднати мечти. Отзивите са спонтанно споделени преживявания и съвети от наши лоялни клиенти. Те имат значение, защото носят в себе си надежда.

Гласът на клиента

Най-достоверния начин за популяризиране на модерните смарт технологии за здраве.

<<<

За да научиш повече за пътя пред теб, питай тези, които се връщат.

Гласът на клиента е ценен и за нас, защото ни помага да подобрим съществуващите услуги и предлаганите продукти.

Това е невероятният Е5!

Здравейте, приятели на здравословния начин на живот! Готови ли сте да разкриете тайната на перфектната грижа за краката и периферната нервна система? Видео-отзивът, който ви представяме, ще ви покаже един лесен и модерен начин да подобрите качеството си на живот с помощта на автоматичния термомасажор-стимулатор Е5.

За по-активен и без болка живот!

Спомням си, когато ходихме двете в залата, бяхме много доволни. Аз тогава имах сериозни проблеми с кръста и много ме болеше. По принцип цял живот танцувам и съм много активна. Нямам достатъчно отпускане на мускулите и грижа за ставите, за тялото ми като цяло. Още тогава видях много бързо ефект.

Нуга Бест за удоволствие

Технологиите за здраве на Нуга Бест стават все по-предпочитани от младите хора, които водят активен начин на живот. Разнообразните продукти дават отговор на различни потребности. Но това, което обединява всички уреди е, че са лесни за използване в натовареното ежедневие, пестят време, а ежедневната грижа за здравето се превръща в истинско удоволствие.

Малка история за големи проблеми

Това е необикновената история на един обикновен млад човек, която вдъхновява: Ако той е успял да се избави от болките, вие също можете…

Ефективност и резултати

Много често, когато човек се запознае с технологиите за здраве на Нуга Бест, си задава въпросите: Наистина ли има ефект? Ще помогне ли на мен?

Не си представям живота без него

Толкова ми хареса! Толкова свикнах с него! Толкова спокойно спях, че реших, че не мога да се разделя с него. Реших, че трябва да имам и в хола, пак да седя на турманиево килимче.

Модерна физиотерапия у дома

Термомасажорът MHP100 е елегантен и ефективен начин в дома си да получим ползите, които търсим, за да се радваме на добро здраве и самочувствие

Подари си здраве

Вече 15 години ежедневно хората споделят своите истории в залата на Нуга Бест в град Варна. Истории на болка, надежда и ново начало, независимо от възрастта.

Невероятният N6

Вземам масажното легло N6 на Нуга Бест, защото имах болки в кръста и в шията. А след като посещавах салона лично се убедих в предимството и това, което доставя Нуга Бест. Дълбоко убеден съм, на 100% съм сигурен, че ще помогне на мен, на съпругата ми, на всеки, който има болежки в гръбначния стълб. За целия живот това е една инвестиция, която остава завинаги.

Полезен за всяка възраст

Ръчният термомасажор NM 200 е сред най-предпочитаните продукти от приятелите на Нуга Бест. Съчетаващ в себе си методи от съвременна физиотерапия и техники от Източна медицина, той е ефективно средство за справяне с различни здравословни проблеми.

Коланът ми стана като втора кожа!

Имам турманиевия колан ТК14 на НУга Бест от 10 месеца и съм много доволна. Искам да го препоръчам на всички. Допирът на турманиевата керамика до тялото обезболява. Затова аз си създадох навик: държа го в спалнята и когато стана, първата ми работа е да си сложа колана и да си върша ежедневните неща с него.

За активно спортуващи

Сега реших да пробвам този прекрасен колан (ТК14), който както го сложих, много добре се чувствам. Поддържа ми кръста, отпред вътрешностите и ми дава енергия. Препоръчвам на всеки, който има здравословни проблеми с кръста и отпред към корема, да си вземе този колан. Прекрасен е, страхотен е!