>>>

Клиентите ни за нас

Клиентите споделят своя опит в ежедневното използване на иновативните продукти на Нуга Бест и вярваме, че това е полезно за много търсещи хора. Отзивите ги предизвикват и вдъхновяват.

Отзиви на клиенти

Мнението на наши клиенти за продуктите с марка Nuga Best

Мечтата на Нуга Бест е да помогне на хората да бъдат по-здрави и по-активни с помощта на топлите смарт-технологии. 17 години хора по целия свят пишат своите истории на променен живот и сбъднати мечти. Отзивите са спонтанно споделени преживявания и съвети от наши лоялни клиенти. Те имат значение, защото носят в себе си надежда.

Гласът на клиента

Най-достоверния начин за популяризиране на модерните смарт технологии за здраве.

<<<

За да научиш повече за пътя пред теб, питай тези, които се връщат.

Гласът на клиента е ценен и за нас, защото ни помага да подобрим съществуващите услуги и предлаганите продукти.

Невероятният N6

Вземам масажното легло N6 на Нуга Бест, защото имах болки в кръста и в шията. А след като посещавах салона лично се убедих в предимството и това, което доставя Нуга Бест. Дълбоко убеден съм, на 100% съм сигурен, че ще помогне на мен, на съпругата ми, на всеки, който има болежки в гръбначния стълб. За целия живот това е една инвестиция, която остава завинаги.

Полезен за всяка възраст

Ръчният термомасажор NM 200 е сред най-предпочитаните продукти от приятелите на Нуга Бест. Съчетаващ в себе си методи от съвременна физиотерапия и техники от Източна медицина, той е ефективно средство за справяне с различни здравословни проблеми.

Коланът ми стана като втора кожа!

Имам турманиевия колан ТК14 на НУга Бест от 10 месеца и съм много доволна. Искам да го препоръчам на всички. Допирът на турманиевата керамика до тялото обезболява. Затова аз си създадох навик: държа го в спалнята и когато стана, първата ми работа е да си сложа колана и да си върша ежедневните неща с него.

За активно спортуващи

Сега реших да пробвам този прекрасен колан (ТК14), който както го сложих, много добре се чувствам. Поддържа ми кръста, отпред вътрешностите и ми дава енергия. Препоръчвам на всеки, който има здравословни проблеми с кръста и отпред към корема, да си вземе този колан. Прекрасен е, страхотен е!

Доброто здраве е откритие

Аз дойдох в Нуга Бест с проблем в коляното, след две операции на скъсан менискус и възпалителен процес на колянната става. Лекарят ми каза, че трябва да се смени ставата, тъй като беше доста износена. Но аз не се съгласих преди да пробвам продуктите на Нуга Бест.

В помощ на пенсионерите

Казвам се Ангелина Донкова и посещавам фирмата на Нуга Бест вече над десет години. Отначало идвах само на масажи. Усетих много голямо подобрение. Затова взех най-напред пояса (Т9), който в момента ползва синът ми, понеже има болки в шийния отдел.

Нуга Бест за шампиони

Като млад мечтаех да се занимавам активно с лека атлетика. Но една сеиозна травма сложи край на спортната ми дейност още в самото й начало. Преди иколо две години приятели ме поканиха да тренирам заедно стях. Спортният дух бе жив в мен и аз отидох на първата си тренировка.

Ръката ми се движи!

Имах много сериозен проблем , който все още отшумява. Бях схваната в рамото. Ходих на ортопед. Предложиха ми много скъпи процедури , даже ми удариха две инжекции в рамото, които изобщо не ми помогнаха. По тази причина дойдох тук, в залата на Нуга Бест.

Здраве в твоите ръце

Ръчният термомасажор на Нуга Бест е идеална възможност да се възползваме от модерна физиотерапия в собствения си дом, за да се радваме на добро здраве и живот без болка.

Старост – радост с Нуга Бест

Как да запазим здравето си и да съхраним бистротата на ума си след 70 годишна възраст? Как да запазим гръбнака си гъвкав и да бъдем активни на 80 години? Как да преодолеем “старческите заболявания” и да възкликнем: Старост – радост! Отговор на тези въпроси ни дава Иванка Йорданова, която вече е почти на 80 години.

Мечтай и вдъхновявай

Защо едно семейство мечтае за продуктите на Нуга Бест? Защо оборудват дома си с технологии за здраве? Ако и Вие си задавате тези въпроси, чуйте вдъхновяващата история на семейство Дечеви .

Нуга Бест – приятел на детето днес!

През последните години все повече семейства в България разчитат на новите топли технологии на корейската компания Nuga Best.