Често задавани въпроси

Уважаеми клиенти, ако не намирате отговор на въпроса, който ви интересува, моля изпратете ни писмо на email : cs(at)nugabestbulgaria.com. Ние от Нуга Бест държим на близостта си с нашите клиенти и считаме, че това ни предимство ни отличава от нашите конкуренти. За нас са важни всеки ваш въпрос, коментар или предложение!

Въпроси & Отговори

С какво се отличават продуктите на Нуга Бест от своите аналози?

Основана на официално признати топли технологии, Нуга Бест регистрира множество патенти, полезни модели, промишлени образци и др. Нуга Бест зарегистрира право на интелектуална собственост в FDA, TUV-GS, CE в Корея и в чужбина. По този начин ключовите технологии на производство не подлежат на имитация.

Искам да разбера принципите на работа на уредите на Нуга Бест.

Продуктите на Нуга Бест съчетават в себе си преимуществата на традиционната и източната медицина, като използва природни материали. Философията на продуктите на Нуга Бест е да даде възможност на всеки ангажиран човек възможност да се погрижи за здравето си в домашни условия.

Искам да получа информация за цените на продуктите на Нуга Бест.

Нуга Бест използва маркетинг, основан на тестване на продуктите в магазините. Именно в магазина на Нуга Бест Вие ще можете и да изпробвате уредите, и да получите информация за цените им.

Какъв е гаранционния срок на продуктите?

Гаранционният срок е две години от датата на закупуване на уредите от магазина. Моля запазете гаранционната карта и кутията на продукта.

Продуктът не работи.

Моля проверете дали уредът е включен в електрическата мрежа. Ако не работи, моля обърнете се към сервизния център на магазина на Нуга Бест.

Следващият месец се премествам да живея в чужбина. Могат ли да възникнат някакви проблеми с преместването на уреда?

Доколкото в чужбина електроуредите работят в друг режим на напрежение и частота на променливия ток, техническите характеристики на уреда могат да не съответстват на локалните условия. При  експлоатация на уреда в несъответстващи условия, могат да възникнат неизправности. Моля имайте пред вид, че в подобни случаи гаранционно обслужване не се предлага.

Не намирате отговор на въпрос, който Ви интерисува? Изпратете ни съобщение!

 

Изпрати