Често задавани въпросиАко не намирате отговор на въпрос, който ви интересува, изпратете ни email.

Уважаеми клиенти, ако не намирате отговор на въпроса, който ви интересува, моля изпратете ни писмо на email : cs(at)nugabestbulgaria.com. Ние от Нуга Бест държим на близостта си с нашите клиенти и считаме, че това ни предимство ни отличава от нашите конкуренти. За нас са важни всеки ваш въпрос, коментар или предложение!

Основана на официално признати топли технологии, Нуга Бест регистрира множество патента, полезни модели, промишлени образци и др. Нуга Бест зарегистрира право на интелектуална собственост в FDA, TUV-GS, CE в Корея и в чужбина. По този начин ключовите технологии на производство не подлежат на имитация.

Продуктите на Нуга Бест съчетават в себе си преимуществата на традиционната и източната медицина, като използва природни материали. Философията на продуктите на Нуга Бест е да даде възможност на всеки ангажиран човек възможност да се погрижи за здравето си в домашни условия.
Нуга Бест използва маркетинг, основан на тестване на продуктите в магазините. Именно в магазина на Нуга Бест Вие ще можете и да изпробвате уредите, и да получите информация за цените им.
Гаранционният срок е две години от датата на закупуване на уредите от магазина. Моля запазете гаранционната карта и кутията на продукта.

Моля проверете дали уредът е включен в електрическата мрежа. Ако не работи, моля обърнете се към сервизния център на магазина на Нуга Бест.

Доколкото в чужбина електроуредите работят в друг режим на напрежение и частота на променливия ток, техническите характеристики на уреда могат да не съответстват на локалните условия. При  експлоатация на уреда в несъответстващи условия, могат да възникнат неизправности. Моля имайте пред вид, че в подобни случаи гаранционно обслужване не се предлага.

Количка

X