Eжедневният масаж на Нуга Бест – още един навик за добро здраве

Достъпно и модерно

Ежедневният масаж на Нуга Бест е достъпното и модерно средство да изживеем полагащите ни се години.

През Средновековието в Европа хората не са отделяли време за хигиената на тялото си. Смятали са, че да се изкъпеш един, най-много два пъти в живота е достатъчно. За да се избавят от неприятната миризма, във Франция създават парфюмите. Лошата хигиена причинява много болести и смърт. Днес всеки, който държи на здравето си,се къпе два пъти дневно. Преди около 100 години в Америка почти никой не си мие зъбите. Когато армията събира войници за Първата световна война, обявява лошата дентална хигиена за риск за националната сигурност, защото мъжете са с развалени зъби. Днес дори малките деца знаят, че зъбите се мият сутрин и вечер. В наше време масажа на гърба се смята за лукс, за спа процедура. Не се осигурява “хигиена“ на гръбначен стълб.

Статистиката е стряскаща

Всяко второ българче е с гръбначно изкривяване

50% от българите на 48-50 г. страдат от болки в гърба и ставите

80% от българите над 55 години страдат от ставни проблеми

Болки в гърба Болките в гърба са втората основна причина за отсъствие от работа

Масажното оборудване НУГА БЕСТ осигурява възможност за изграждане на още един полезен навик, за да бъдем здрави и работоспособни. Основният режим на масаж на Нуга Бест се препоръчва да бъде използван 2 пъти дневно:

· Сутрин / 6 – 8 ч./ Този масаж подготвя организма за натоварването през деня и подобрява кръвообращението.

· Вечер, преди сън. Вечерният масаж премахва стреса и осигурява пълноценен нощен сън.

Режим на използване и ефект в %

Линеен масаж

25%

Основен масаж

40%

Основен + специален режим

50%

Основен + особен режим

70%

Основен масаж - два, три пъти дневно

100%

Гръбначният стълб е опора на животаМедиците смятат, че ако човечеството се избави от остеохондрозата, ще живее 20 – 30 години повече

По-здрави с продуктите на Нуга БестСпоред специалистите вечер гръбначния стълб е в най-лошо състояние – напрегнати мускули, износени дискове, притиснати нерви. Вечерният масаж на Нуга Бест релаксира мускулите, освобождава притиснатите нерви и създава условия за възстановяване на дисковете на гръбначния стълб.

Още в училище сме учили, че гръбначният стълб е опора на живота. Ежедневният масаж на Нуга Бест осигурява “добра хигиена“ на гръбначния стълб, която осигурява сигурност и стабилност на тази опора. Достатъчно е времето на незнанието! Започнахме да се къпем всеки ден. Мием си зъбите по два пъти на ден.

Нека създадем за себе си и децата си още един полезен навик – масаж на Нуга Бест – сутрин и вечер.

Медиците смятат, че ако човечеството се избави от остеохондрозата, ще живее 20 – 30 години повече.

Количка

X