Чувствам се прекрасно!Годините вървят напред, но аз съм изпълнена с енергия!

Елена Дочева, медицински работник

Споделям опита си с Нуга Бест, за да изкажа благодарността си, заради начина, по който се чувствам в момента. Споделям преживяванията си, за да помогна на повече хора да се чувстват като мен – ПРЕКРАСНО!

Елена Илиева, медицински работник

Преди четири годиниИсторията

Преди близо четири години и половина моя прекрасна съседка Ангелина ме доведе в залата на Нуга Бест, Варна.
Аз не бях се тръшнала на легло, но почти всеки месец имах проблем с бъбреците. Вдигах висока температура, тресеше ме, чувствах се отпаднала. Вършех работата си на бавни обороти. Направените изследвания показваха постоянно високо РУЕ – 40-50, киста в левия бъбрек и т.н…

Как е днес?Резултатите

Днес нямам облаквания от бъбреците. Нямам нито болки, нито висока температура; а най-важното – чувствам се изпълнена с енергия. При едно изследване се установи, че кистата на бъбрека ми е изчезнала.

Освен това, за първи път от шест-седем години, кръвната ми захар спадна на 5,2. При това, без да спазвам специална диета.

Човек така е устроен, че някои болежки, когато изчезнат, въобще не се сеща за тях. Така и аз установявам, че започнах да забравям много от нещата, които ме безпокояха. Имах болки ту в едното, ту в другото ухо. Постоянно се лекувах. Но вече трета година  не ми се е налагало да ходя на лекар-УНГ.

Наред с това имам част от сливица, която преди Нуга Бест се възпаляваше на всеки два-три месеца и се налагаше да вземам антибиотици. Годините ми си вървят напред, но аз от три години не си спомням да съм пила антибиотици. Разбирате какво казвам.

Не на болката!Имам и доказана коксартроза на десния крак, която ми причиняваше много болки. ВЕЧЕ НЯМАМ БОЛКИ!

Имах дископатия, но с Нуга Бест забравих за нея. Не ми се иска да изреждам още, защото някой ще си помисли, че направо съм развалина. Така се и чувствах. Сега, обаче, не е така! В залата на Нуга Бест идвам почти редовно. Вкъщи си имам турманиевия колан. От две години го използвам най-редовно всяка вечер.

Благодаря на Господ, че има такива смели и предприемчиви хора като семейство Николови, за да помагат и да ни учат как да живеем по-нормално!

Количка

X