ЕЖЕДНЕВНА ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО ИЛИ “ГАСЕНЕ НА ПОЖАР“

Ежедневна грижа за здравето или „гасене на пожар“ – изберете сами

Иво Пенков – инспектор „Пожарна Безопасност“

По професия съм пожарникар и като офицер съм обучен специалист по борбата с пожари; способен съм да осигуря първа помощ при нужда и да спасявам човешки живот при природни бедствия.

Иво Пенков – инспектор „Пожарна Безопасност“
Иво Пенков – инспектор „Пожарна Безопасност“

В практиката си съм установил, че повечето пожари са причинени по невнимание. Проявена небрежност по отношение на малки, уж несъществени неща и пламва голяма, понякога опустушителна беда. Виждал съм това много, много пъти в практиката си. За съжаление виждам как много хора са небрежни и спрямо малките неща, които могат да им осигурят по-добро здраве: добра храна, движение, масаж, за да се освободят от стреса.

Новите технологии за здраве, които корейците разпространяват, са един практичен начин всеки човек да се заеме лично с грижата за здравето си. Но мнозина пренебрегват тези „малки неща“, допускат пожара да опустуши здравето им, а после винят лекарите, че не са отреагирали на време. За мен това е неправилно и недълновидно мислене. Радвам се, че в работата си използваме все повече нови технологии, които ни помагат в борбата с пожарите. И за мен е логично, ако не искам да допусна „пожар на здравето си“, добре е да се възползвам от най-новите технологии за здраве, каквито са технологиите на Нуга Бест.

Реших да си взема голямата турманиева постелка у дома, защото отдавна съм се убедил в нейното въздействие: зарежда с енергия, бързо премахва напрежението и болките по тялото.

Поради естеството на работата си, не мога редовно да използвам уредите в залата. А не искам да преживея „пожар“, искам да бъда здрав и пълноценен човек. Използвам всичко, което може да укрепи здравето ми, старая се да живея отговорно и здравословно. Убеден съм, че покупката на големата турманиева постелка, е една от най-добрите ми инвестиции, защото ще ми помогне да осъществя целта си да живея здравословен и пълноценен живот.

Напиши коментар

Количка

X