N4 | ОТПУСКАНЕ & РЕЛАКС С леглото - масажор N4 се чувствам прекрасно.

Казвам се Татяна Ганевска и искам да споделя с вас моите положителни отзиви за оборудването Нуга Бест.

От пет години посещавам всеки ден студиото и всеки ден си правя основния масаж на леглото. Видях много голяма полза от това, че дълговълновите инфрачервени лъчи, отрицателно заредените йони, магнитното поле – всичко действа копмплексно, много добре на тялото.

Отначало си купихме турманиев килим, после проектор; второ сърце- уред, който също помага на всички органи в тялото; още два килима, на които спим, възглавничка.

Сега почувствахме, че имаме нужда да вземем и леглото N4. което е един незаменим лекар в къщи. Масажното оборудване има в комплекта колан миостимулатор. Вземаме и деветсферния проектор.

N4 | ТЕРМОМАСАЖОР § СТИМУЛАТОРЧетвърто поколение на умния масажор. Продукт от световна класа.

Самото легло N4 може да прави много различни масажи. Днес опитах  масажа по протежение на краката, след който се чувствам превъзходно. Усещането е като да съм в океан и все едно се нося по вълните – тялото се отпуска, релаксира, целият организъм се чувства прекрасно!

Затова съветвам всеки, който има възможност да направи тази инвестиция за семейството си, защото леглото може да се ползва целодневно, може да се ползва от много хора: от деца , внуци, приятели дори може да поканите. Надявам се много хора да си закупят това легло! Пожелавам им го от все сърце!

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Посетете страницата с отзиви на наши клиенти за продуктите на Нуга Бест.

Напиши коментар

Количка

X