СИЯЙНО ЛИЦЕ & ЗДРАВА КОЖА

СИЯЙНО ЛИЦЕ & ЗДРАВА КОЖАAnti аge технология на Nuga Medical Co.

Възрастовите изменения на кожата са сурова реалност, с която рано или късно се сблъсква всяка жена. Появяват се бръчки, губи се еластичността на кожата, променя се овала на лицето – това е непълен списък на измененията, които годините носят със себе си. На разположение на козметичната медицина днес има много способи за удължаване на младостта. Повечето от тях предвиждат нарушенията на целостта на кожната повърхност, което само по себе си е доста рисковано. Алтернатива на операционното вмешателство е масажът на лицето.

Сияйно лице на всяка възраст.Масаж на лицето - средство за подмладяване

Сияйно лице на всяка възраст

Масажът на лицето – това е идеално средство, чрез което жените могат да поддържат лицето си сияйно, независимо от годините. За това е необходимо само да се научат движенията и основните масажни линии. Дори един масаж видимо освежава лицето, повишава тонуса на мускулите, доставя физическо удоволствие. Но за да се получи видим и устойчив резултат е необходима сериозна работа.

НЕ СПИРАЙ - МАСАЖИРАЙ

ЕЖЕДНЕВНИЯТ МАСАЖ НА ЛИЦЕТО ПОЗВОЛЯВА:

 • Да се предотвратят оттоците и да се изчистят тъмните кръгове около очите.
 • Да се подобри външния вид на кожата, да се повиши еластичността и гладкостта кожата.

 • Да се отстранят вече появилите се мимически бръчки; да се предотврати появата на нови.
 • Видимо да се подобри структурата на кожата, да се премахне акнето и други кожни дефекти.

РЕДОВНИЯТ МАСАЖ НА ЛИЦЕТО ВЛИЯЕ НА КРЪВООБРАЩЕНИЕТО, УСИЛВА ЛИМФОДРЕНАЖА, ПРОТИЧА ПО-ЕФЕКТИВНО НАСИЩАНЕ С КИСЛОРОД НА ДЕРМАТА. КОЖАТА СТАВА СИЯЕЩА И ЕЛАСТИЧНА, НА БУЗИТЕ “ПЛАМВА” НЕЖНА РУМЕНИНА. ПОДОБРЯВА СЕ ОВАЛА НА ЛИЦЕТО, ЛИНИИТЕ СТАВАТ ПО-ИЗРАЗЕНИ, А ВЪНШНИЯТ ВИД – ПО-ЗДРАВ. ИЗЧЕЗВАТ ПРОВИСНАЛИТЕ КЛЕПАЧИ И ДВОЙНАТА БРАДИЧКА.

МАСАЖ & РЕЛАКСМасажът на лицето се прави крайно деликатно като се засягат само горните слоеве на дермата.

Многобройните изследвания показват, че ежедневният масаж на лицето позволява на устните да станат по-обемни, очите се “отварят”, намалява гънката между носа и устните. За сметка на интензивния кръвоток козметичните средства се усвояват по-добре и носят по-голяма полза. Добре е ежедневният масаж на лицето да започне да се прилага още преди появата на първите възрастови изменения по кожата. Освен борбата с възрастовите изменения масажът на лицето се справя със стреса, премахва умората след тежкия работен ден, помага в борбата срещу депресията. За да се избегне възпаление на кожата, масажът трябва да се прави само след внимателно очистване на лицето от прах и мазнини. За това преди процедура лицето трябва внимателно да се измие.

Масажът на лицето се прави крайно деликатно като се засягат само горните слоеве на дермата. Процедурата оказва отпускащо действие, активира вътрешните резерви на организма. Подобрява се движението на лимфата, нормализира се кръвообращението, изчезва отточността и мускулните спазми. Естествено, за да се получи забележим резултат, се изисква много постоянство. Само така ефекта ще е стабилен и продължителен.

*Например, за да се намалят бръчките и да се подобри контура на лицето, трябват около двадесет сеанса.

СТОУН - МАСАЖ

Масаж на лицето за подмладяване.

Anti age -технологията на Нуга Бест превръща масажът на лицето в ежедневен ритуал у дома.  Днес става много популярен самостоятелния масаж ма лицето посредством новата корейска технология Нуга Бест . Термомасажорът NM200 дава възможност всяка жена да се наслади на масажа с нагрети камъни, който в древността е бил привилегия за избраните красавици.

Масажорът на Нуга Бест е изработен от минералите турмалин, елван и вулканична лава, които се нагряват според индивидуалните предпочитания. Жените от Изтока са разчитали на стоун – масажа за да бъдат лицата им сияйни и винаги красиви. А днес съвременните жени избират този масаж, включен в спа-процедурите. Anti age – технологията на Нуга Бест превръща масажът на лицето в ежедневен ритуал у дома. Той се препоръчва при следните проблеми:

 • Нездрав цвят на кожата
 • Повяхнала кожа

 • Двойна брадичка
 • Отпуснати устни

 • Променен овал на лицето
 • Мимически бръчки 

 • Акне и разширени пори

Специалистите отбелязват, че методът е най-ефективен, ако се прилага при първите признаци на стареене, за корекция на възрастовите изменения.

СТОУН ТЕРАПИЯЕНЕРГИЯТА НА ГОРЕЩИТЕ КАМЪНИ - РАЗКОВНИЧЕТО НА МЛАДОСТТА

За получаване на желания ефект турманият се нагрява до оптимална температура. Камъните изстиват бавно като предават на кожата топлина, която оказва очистващо и успокояващо действие. Резултати могат да се забележат още след първите сеанси:

 • Намаляване на мимическите бръчки

 • Подобряване цвета на лицето

За десет-петнадесет процедури с иновативната технология на Нуга Бест кожата се очиства, стесняват се порите, акнето се овладява.

МАСАЖ & МАСАЖНИ ЛИНИИМАСАЖНИТЕ ЛИНИИ - ОСНОВА ЗА ЕФЕКТИВЕН СТОУН-МАСАЖ

За да се получи ефективен масаж у дома, е необходимо да се знаят и да се въздейства по масажните линии. Важно е движенията да не причиняват болка и да се извършват плавно. Добре е масажът на лицето да започне с нежно поглаждане; а след това да се направи масаж по масажните линии:

 • От брадичката, ъгълчетата на устните и носа към ушите

 • От средата на челото към областта на веждите

 • Нежно и плавно да се направи пълен кръг около очите от външния край към горния; след това в направление към носа и назад по долния клепач

 • В зоната на деколтето от гърдите към шията

Изтокът винаги е пазил своите тайни за младостта и красотата. Днес те стават достъпни и за обикновените жени.
Стоун-масажът с технологията на Нуга Бест осигурява комфорт и приятно преживяване; подмладяващ ефект и сияйно лице.

Използвани са материали на FaceSave

Напиши коментар

Количка

X