11 ГОДИНИ НУГА БЕСТ В ГРАД ВАРНА

11 години по-здрави с продуктите на Нуга Бест.
Станахме на 11!

Започнахме дейността си във Варна преди 11 години с една мечта: да подобрим живота на хората с помощта на най-новите технологии за здраве. Навършихме тези 11 години, благодарение на доверието и подкрепата, които ни оказаха нашите партньори и клиенти. Нашето развитие и популярност на смарт-технологиите на Нуга Бест са резултат от съвместната ни ежедневна работа. Благодарим Ви, че с всяка изминала година ни правите по-добри!

01.

>>>

11 години!

От гледна точка на човешката възраст ние сме млади, енергични и любознателни. От гледна точка на бизнеса, ние се превърнахме в опитен и професионален екип. Именно екип, защото успехът ни е заслуга на всеотдайните ни сътрудници през изминалите години. Благодарим им за професионалния и отговорен подход в решението на всеки въпрос!

Казват, че числото 11 е двуцифрена цялост; две единици, две начала, тръгнали в една посока, станали едно.
Заедно двете единици говорят за потенциална възможност, за начален тласък с удвоена мощ. През изминалите години станахме едно с нашите клиенти и тръгнахме в посоката на осъзната отговорност към здравето; станахме активни участници в поддържането на собственото ни здраве с помощта на смарт-технологиите за здраве.

02.

>>>

11 години!

За нас те са начален тласък към активно развитие и резултатна работа, за да растем в успех и стабилност.

Нуга Бест – Варна не е обикновен магазин. Фактически това е едно голямо семейство, което се укрепява взаимно; в което е приятно да бъдеш всеки ден; с което е приятно да строиш планове за бъдещето и да достигаш нови върхове. 11 години са вече в историята ни като едно, но 11 години всеки клиент и сътрудник пише своята лична история с Нуга Бест: история на надежда, промяна, изграждане. Благодарим Ви, скъпи партньори и клиенти, че ни помагате продуктите на Нуга Бест да бъдат популяризирани и разпознаваеми! Успеха си дължим единствено на Вас!

С уважение: екипа на Нуга Бест, град Варна

Напиши коментар

Количка

X